03 / 05 / 2024

yatırımlık 1+1 daireler

yatırımlık 1+1 daireler

İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında hayata geçirilen hemen teslim 20 konut projesinde 1+1 daire fiyatlarını araştırdık. Fiyatlar 115 bin TL'den başlıyor 561 bin TL'ye kadar yükseliyor. İşte hemen teslim 1+1 daire fiyatları...

Vatandaş o bölgeye akın etti fiyatlar yükseldi! Kentte yatırımlık arsa kalmadı...

Kayseri'nin önemli üretim merkezlerinden OSB alanında fabrika yatırımı yapmak isteyen girişimciler, arsa tahsisi bekliyor. Konu hakkında konuşan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, "Arsamız yok, sınırlarımız doldu" dedi.

Ona yatırım yapanlar 1 ayda 36 bin TL kazanıyor! Banka şubesine gidenler parasını ikiye katlayacak!

Nakit parası olan vatandaşlar parasının değerini korumak için çeşitli yatırım araçlarına yöneliyor. Son dönemde en popüler yatırımlar ise mevduat hesapları oldu. Öyle ki aylık getirisi 36 bin TL'ye ulaştı...

Emlak Konut GYO'dan yabancı kurumsal yatırımcıya 1,4 milyar liralık hisse satışı!

Hayata geçirdiği yeni projelerle dikkat çeken Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ, yabancı kurumsal yatırımcıya 1 milyar 402,5 milyon liralık hisse satışı yaptı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Green Life, yatırımcılara 1 yılda yüzde 300 kazandırdı!

22 senedir arsa alım satımında faaliyetlerine başarıyla devam eden Greenlife, yatırımcılara getiri potansiyeli yüksek bölgelerde kazanç sağlıyor. 

Borsa yatırımcısı 1 haftada 150 bin 860 kişi azaldı! Rakamlar bir bir açıklandı!

Merkezi Kayıt Kuruluşu tarafından açıklanan verilere göre; Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı geçen hafta 150 bin 816 kişi azalarak yeniden 5 milyonun altına düştü.

EYT'liler bu rakamı duyunca Kapalıçarşı'ya akın etti

Yükselen ücretlere rağmen yatırımlık altına isteğin çok yoğun olduğu gözlemleniyor. Öyle ki satışlar iki katına çıktı. Bu yoğun isteğin nedenlerinden birinin EYT ile emekli olanların "güvenli liman" olan altına yönelmesi olduğu söyleniyor.

Borsa haftalar sonra ilk kez 5 binin altına düştü, 88 binden fazla yatırımcı çıkış yaptı! Peki neden?

Geçtiğimiz yılın başından bu yana finansal yatırımcının tek adresi olan borsada rüzgar tersine döndü. Son günlerde kayıpları giderek derinleşen Borsa İstanbul BIST 100 endeksi 15 gün sonra ilk kez 5 bin puanın altını gördü. Peki borsadaki bu kötü gidiş daha ne kadar devam edecek?

Yatırımlık dolar saklayanlar acil baksın! Dolar/TL kurunda son durum! Dolar yeni hafta bu kadar olacak!

Enflasyonla mücadele kapsamında yapılan faiz müdahaleleri eşliğinde sivri hamlelerle Fed, doların birçok ülke para birimi karşısında güçlenmesine neden oluyor. Euro’nun dolar karşısında paritenin altına inmesinin peşinden şimdi de sterlin parite sınırına yaklaşmış durumda. Peki, yatırımcı ne yapacak

Ne altın, ne de gümüş! Buna yatırım yapanlar 1 yılda yüzde 434 kazandı!

Değerli metal lityuma yatırım yapanlar 1 senede tam yüzde 434 kazandı.  Açıklanan rakamlara göre, lityum bu performansıyla hem altını hem de gümüşü solladı...

Nef Arsa yatırımlık arazilerde yüzde 20 indirim yaptı! 187 bin 500 lirası olan hiç kaçırmasın

Türkiye'de yatırım fırsatı arayanlara bekledikleri haber Nef Arsa'dan geldi. Altın mı alsam dola rmı yoksa borsaya mı girsem diye düşünenlere sıfır riskli arsa fırsatı bulundu. Eğer elinizde 187 bin 500 lira varsa bu fırsatı hiç kaçırmayın.

Yatırımcılar rotasını arsaya çevirdi! Arsa satışlarında rekor...

Konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıların rotasını arsaya çevirmesine neden oldu. Yatırımlık arsa satışlarında yükseliş yaşandı. İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde ortalama konut satış fiyatının 1 milyon liraya ulaşması düşük bütçeli yatırımcının rotasını arsaya çevirdi..

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Eskişehir OSB'de yatırımcıya 1 günde arsa tahsisi!

Son 4 yılda 93 yeni yatırımcıya 1,8 milyon metrekare arsa tahsis ettiklerini vurgulayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, "Yatırımcılara bir gün içinde 10 bin metrekareden 300 bin metrekareye kadar arsayı, altyapısı hazır bir şekilde hemen teslim ediyoruz" dedi.

yatırımlık 1+1 daireler Haberi

yatırımlık 1+1 daireler

1+1 dairelere talep her geçen gün artıyor. Özellikle öğrenci, yeni evli çiftler, yanlız yaşayan gençler ve sık seyehat eden iş adamları tarafından tercih edilen 1+1 daireler yatırımcıların da ilgisini çekiyor. Bugün 100 bin TL'ye satın aldığınız bir daireden lokasyonuna göre en az 500-600 TL kira geliri elde edebiliyorsunuz. Özellikle üniversitelere yakın 1+1 daireler yatırımcıları cezbediyor. 


İşte fiyatı düşük getirisi büyük hemen teslim 1+1 daire fiyatları...




1. Kurtköy Mini Point'te 140 bin TL

Anadolum İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Mini Point projesinde büyüklükleri 67 ile 82 metrekare arasında değişen 1+1 daireler 140 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı...