31 / 07 / 2024

Yavaşçalar aş

Yavaşçalar aş

Balıkesir’den çıkan bir Anadolu kaplanı olan Yavaşçalar A.Ş. Anadolu insanının girişim ruhu, çalışkanlığı, dürüstlüğü ve cesareti ile 40 yılını geride bıraktı.

Merkez Bankası'ndan kira açıklaması: TÜFE’deki yıllık kira enflasyonu yavaşlayacak! 

TCMB politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit tuttuğu toplantının özetlerini açıkladı. Özette, TÜFE’deki yıllık kira enflasyonunun yavaşlayacağı belirtildi. İşte ayrıntılar..

TCMB Başkanı Karahan'dan kira açıklaması: Göstergeler kira enflasyonunda yavaşlamaya işaret ediyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan JPMorgan yatırımcı toplantısı sunumunda kira ile ilgili olarak yaptığı açıklamada öncü göstergelerin kira enflasyonunda yavaşlamaya işaret ettiğini söyledi.

TOKİ'nin Şanlıurfa ve Hatay'daki deprem konutlarında son dakika! 1.614 konutluk projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Deprem bölgesinde konutların yeniden inşaları için ihaleler sürerken, Hatay’da 856 adet konut ihalesini Siyahkalem Mühendislik İnşaat şirketi alırken, Şanlıurfa’da 758 adet konut ihalesini MAY İnşaat Taahhüt Müşavirlik ve Aşan Mühendislik İnşaat Şirketi iş ortaklığı kazandı.

ABB Başkanı Yavaş Mamak metro ihalesinin iptal edilme sebebini açıkladı! 200 milyon Euro fazla fiyat verdi!

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Mamak metrosu için ihale açtıklarını ve firmanın 200 milyon Euro fazla fiyat verdiğini açıkladı.

İnşaat sektörü 2024'ten umutsuz: Yavaşlama trendi devam edecek!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen inşaat sektörü 2024 yılından da umutsuz. Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada yavaşlama trendinin devam edeceğini söyledi.

Yeni konutta fiyat artışı yavaşladı, maliyet artışıyla makas kapandı! Ev alacaklar 'Vites küçülttü ama gidiyor' dedi! 

Yeni konut alacak vatandaşlar, fahiş rakamların gerilemesini beklerken, Merkez Bankası konutta fiyat artış hızının yavaşladığını açıkladı. Peki ev alacaklar neler dedi? İşte o yorumlar...

Konut fiyatlarındaki artış neden yavaşladı?

2023 yılı Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 1,9 oranında arttı. Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, konut fiyatlarındaki artışın yavaşlama sebebini açıkladı.

Toyota'dan yeni yıl fırsatı! Toyota Corolla Ocak 2024 fiyat listesini açıkladı...

Sıfır kilometre otomobillerin Ocak 2024 fiyatları yavaş yavaş belli olmaya başladığı kaydedildi. İşte Toyota Corolla için yeni fiyat listesi açıklandı. Haberin detayları...

OSD açıkladı! Otomotiv üretimi kasım ayında yavaşladı...

Otomotiv ana sanayinin üretimi Kasım ayında geçen seneye oranla yüzde 4 ile sınırlı yükseliş yaşarken, Ocak-Kasım ayında geçen senenin yüzde 11.5 üzerinde gerçekleştiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

İnci Mahall Akçalar satışa çıktı! Yeni proje!

Bedri Polater İnşaat tarafından Bursa Akçalar'da yükselen İnci Mahall Akçalar satışa çıktı. İnci Mahall Akçalar daire fiyatları ne kadar? İnci Mahall Akçalar'da hangi konut tipleri bulunuyor? İşte ayrıntılar...

Sfm İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Temizlik Oto Yedek Parçaları San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sfm İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Temizlik Oto Yedek Parçaları San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sait Uluışık tarafından kuruldu.

Yavaşçalar aş Haberi

Yavaşçalar aş

Bir aile şirketi olarak başlayan yolculuk bugün 3.jenerasyonun işbaşında olduğu ve 550 çalışanı ile büyük bir aileye dönüştü.


Patlayıcı madde üretimi ile sektöre adım atan Yavaşçalar, Balıkesir’de 1981 yılında patlayıcı madde depoları kurduktan sonra, 1995 yılı sonunda Balıkesir’de 570  dönümlük arazisinde sivil amaçlı patlayıcı madde üretimine geçti.


Sivil patlayıcı üretimi sektöründe yüzde 100 Türk Sermayeli bir marka olarak gücüne güç katıp hizmet çeşitliliği yaratarak bugünlere ulaşan Yavaşçalar, Milli Savunma Bakanlığı tarafından verilen Tesis Güvenlik ve NATO Tesis Güvenlik Belgeleri hafif silah mühimmatı, av ve spor fişekleri, kapsüle duyarsız emülsiyon patlayıcılar, kapsüle duyarlı emülsiyon patlayıcılar, anfo, ses tabanca mermisi, boş kovan, saçma, kapsül montajı, plastik enjeksiyon ve 9x19mm Parabellum Mermi üretimi yapıyor.



İhracat talebi olan ürünler için üretim izni beklediklerini söyleyen Yavaşçalar Yönetim...