13 / 05 / 2024

Yayla Enerji fiyat hareketlerini yayınladı

Yayla Enerji fiyat hareketlerini yayınladı

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. tarafaından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yayla Enerji fiyat hareketlerini yayınladı.

Benzin ve motorinde büyük şok! Artık tek fiyat uygulanacak: Resmi Gazete'de yayımlandı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından açıklanan karara göre, katkılı motorin ile benzinde fiyat farkı olmayacak ve tek fiyat uygulanacak. İşte detaylar...

Dizel, benzin ve LPG olarak satılan akaryakıtta tek fiyat dönemi geliyor! Fark kaldırılacak...

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), dizel ve benzin olarak satılan akaryakıt için tek fiyat uygulamasına geçmeye hazırlanıyor.

Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evde pratik bir şekilde leziz yemekler pişirmenin en kısa yolu olan fırınlar artık her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer aldı. Simfer’de bu alanda yeni bir fırın üreterek kendi sınıfında resmen fark yarattı. İşte Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

Sürücülere kara haber şimdi geldi! Sene sonuna kadar benzinin litre fiyatı 50 lirayı geçecek!

Brent petrol uzun bir aradan sonra ilk defa 95 doları geçti. Petroldeki yükseliş devam ederken Enerji Piyasaları Uzmanı Ali Arif Aktürk, brent petrolün varil fiyatının 2024 yılının ilk çeyreğine kadar 100 doları aşması ile benzinin litre fiyatının 50 lirayı geçeceğini açıkladı.

Son dakika! ABD petrol fiyatı tahminini yükseltti!

ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), küresel petrol stoklarında beklenen azalmaya işaret ederek, bu yıl ve gelecek yıla ilişkin petrol fiyatı tahminini yükseltti.

HD filtreli ve enerji tasarruflu Samsung AR35 silver split klimada süper fiyat!

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından Samsung, adından çok söz ettirecek bir klima üretti. Enerji tasarrufunun, hd filtre ve iyi uyku modunun bulunduğu AR35 silver split klima görücüye çıktı.

Daha az enerji tüketimi sağlayan Bosch ASX12XB30N klimanın fiyatı açıklandı!

Son yıllarının en sıcak günlerinin yaşandığı ve ülkenin her bölgesinin resmen sıcaklıktan kavrulduğu şu günlerde Bosch’tan iç ferahlatacak bir haber geldi. Bosch, daha az enerji tüketimi sağlayan ve mükemmel bir sessizliğe sahip olan Bosch ASX12XB30N klimayı tanıttı.

Akaryakıt fiyatları için korkutan tahmin! ABD petrol fiyatı tahminini yükseltti!

ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), Suudi Arabistan'ın üretim kesintilerinin petrol fiyatlarında yukarı yönlü baskı oluşturduğuna değinerek, bu sene ve gelecek seneye ilişkin petrol fiyatı tahminini yukarı yönlü revize etti.

Suzuki Vitara Hibrit fiyatları ne kadar? 8 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Suzuki, çevre dostu ve enerji verimli Vitara Hibrit modelinin yeni fiyatlarını sonunda açıkladı. Peki, Suzuki Vitara Hibrit fiyatları ne kadar? 8 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip Bosch KGP76AIC0N Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Bosch, sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip buzdolabını görücüye çıkardı. 10 yıl kompresör garantisi veren Bosch, buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaştı.

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Renault Austral fiyatları ne kadar? 11 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Sürüş keyfini ve enerji verimliliğini bir araya getiren Renault Austral fiyatları açıklandı. Peki, Renault Austral fiyatları ne kadar? 11 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Suzuki Vitara Hibrit' devasa zam geldi! İşte 7 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Suzuki, çevre dostu ve enerji verimli Vitara Hibrit modeline zam yapma kararı aldı. Yeni fiyatlar bugün açıklandı ve araçların fiyatlarına 207 bin TL'ye varan zam yapıldı. Suzuki Vitara Hybrid'in fiyatı ne kadar? İşte 7 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Yayla Enerji fiyat hareketlerini yayınladı Haberi

Yayla Enerji fiyat hareketlerini yayınladı

Yayla Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 Özel Durumlar Tebliği'nin "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri" başlıklı 8. maddesine istinaden mevcut durum itibariyle kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır. Bu açıklama Borsanız Başkanlığı'nın 22.01.2015 tarih ve BİAŞ-4-827 sayılı yazısına istinaden...