12 / 05 / 2024

Yazıcık Konutları iletişim

Yazıcık Konutları iletişim

Yazıcık Konutları tarihi canlandıracak. Şahinbey'de bütün Türkiye'ye örnek gösterilen Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında inşasına başlanan Yazıcık Konutları'nın tarihi dokuya uygun olarak hazırlanan projesi göz kamaştırıyor.

Gaziantep Yazıcık Konutları'nın açılışı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı da ziyaret etti ve Yazıcık Konutları'nın da açılışını yaptı.

Fuzul TEM Konutları iletişim!

Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirilen Fuzul TEM Konutları projesi 17-18 katlı altı blok olarak şeklinde yükseliyor. Fuzul TEM Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim!

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Başkent Emlak Konutları projesinde metrekare fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Uplife Kadıköy iletişim bilgileri!

650 daire ve 20 adet dükkandan meydana gelen Uplife Kadıköy projesinde daireler 2018 yıl sonunda teslim edilecek. İşte, Uplife Kadıköy iletişim bilgileri...

Arena İnşaat Pergamon Köşkleri iletişim!

İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de konumlandırılan Pergamon Köşkleri projesinde kişiye özel ödeme alternatifleri sunuluyor. Arena İnşaat Pergamon Köşkleri iletişim...

Lavinya City Evleri Büyükçekmece iletişim!

Lavinya City Evleri Büyükçekmece iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Lavinya City Evleri projesinde konut ve ticaret alanları olacak...

Ofton Kavacık Beykoz iletişim bilgisi!

Ofton Kavacık perşembe günü ön satışa çıkıyor. Ofton Kavacık Beykoz iletişim bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor.

Self İstanbul Konutları iletişim!

Self İstanbul Konutları iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Self İstanbul Esenyurt projesinde teslimler 24 ay sonra yapılacak...

Şahinbey Yazıcık Konutları'nda sona gelindi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yazıcık Mahallesi’nde yapımı devam eden Yazıcık Konutları’nı inceledi. Tahmazoğlu, konutları yılsonuna kadar tamamlamayacaklarını söyledi.

Tual Bahçekent Konutları iletişim!

Blok katlarının 4, 14, 25 ve 26 kat şeklinde yükseldiği proje 23 blok halinde bulunacak. Tual Bahçekent Konutları iletişim bilgisine göre telefonu 444 9 324 olarak belirlendi.

Konya Zermeram Konutları iletişim!

Ödemelere göre firma bünyesinde taksit imkanı sağlanan proje 800 milyon lira yatırım değerine sahip. Konya Zermeram Konutları iletişim bilgisine göre telefonu 444 73 42 olarak belirlendi.

Güneşli Mirage Konutları iletişim!

Güneşli Mirage Konutları iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Vade farksız 60 ay taksit yapılabilen projede anahtar teslimlerinin Eylül 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim!

Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim için 0212 663 25 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2016 yılının son çeyreğinde satışa çıkacak proje 398 bin metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor.

Yazıcık Konutları iletişim Haberi

Yazıcık Konutları iletişim

Şahinbey Belediyesi tarafından uygulanan ve bütün Türkiye'ye örnek gösterilen Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında inşasına başlanan Yazıcık Konutları'nın tarihi dokuya uygun olarak hazırlanan projesi göz kamaştırıyor. 


5 bölgede devam eden Kentsel Dönüşüm çalışmaları ile vatandaşlar için modern yaşam alanları oluşturan Şahinbey Belediyesi, tarihi ve kültürel dokuya da büyük önem veriyor. Yazıcık Mahallesi'nde kamulaştırması yapıldıktan sonra yıkılan evlerin yerine yapılacak olan Yazıcık Konutlarının inşası başladı. 1-2 katlı olacak şekilde projelendirilen ve Selçuklu Mimarisi ile Osmanlı Mimarisinden alıntılar bulunan Yazıcık konutlarının projesi her kesimden insanın dikkatini çekerek, beğeni topluyor. 

162 konut ve 24 işyerinin yapılacağı Yazıcık Konutları'nın önümüzdeki yıl bitirilmesinin planlandığını söyleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konutlarla ilgili bilgiler verdi. Kentsel Dönüşüm yaparken tarihi dokuya ve kültürel yapıya özellikle dikkat etiklerini ifade eden...