08 / 05 / 2024

Yazıcık Konutlarının temeli atıldı mı

Yazıcık Konutlarının temeli atıldı mı

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılacak olan Yazıcık Konutları'nın temeli törenle atıldı. Şahinbey Belediyesi, kamulaştırıldıktan sonra yıkılan evlerin yerine yenilerini yapmaya devam ediyor.

Konutların satış süresi uzuyor! Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Son zamanlarda konut piyasasında dal kıpırdamıyor. Talebin olmadığı ama fiyatların gittikçe yükseldiği konut piyasasında konut satış ilanları artmaya devam ediyor. Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Depremin merkez üssü Pazarcık'taki afet konutlarının teslimleri için geri sayım başladı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki iki depremden birincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde inşa edilen kalıcı konutların teslimleri için geri sayım başladı...

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayaz Yazıcı tarafından kuruldu.

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, ilk deprem konutlarının teslim tarihi için kasım ayını işaret etti!

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, kentte meydana gelen depremden sonra inşa edilen konutların Kasım ayında teslim edileceğini belirtti. İşte detaylar...

Deprem bölgesindeki kalıcı konutların inşası bu hafta başlıyor! Bakan Karaismailoğlu, tek tek açıkladı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, deprem bölgesi ile ilgili açıklamasında "Kalıcı konutların plan, projelerini de yaptık. Pek çok yerde de inşallah bu hafta itibarıyla yapım çalışmalarına başlıyoruz" ifadelerini kullandı. İşte ayrıntılar...

Cansel Turgut Yazıcı’dan barınma sorununa çözüm önerisi: Çatı katları daireye dönüşebilir!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut ihtiyacının çok yükseldiği şu zamanlarda EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı’dan barınma sorunu için çözüm önerisi geldi...

Kahramanmaraş Göksun’da sosyal konutların temeli atıldı! 

Kahramanmaraş Göksun’da inşa edilecek olan sosyal konutlarının temeli atıldı. 

Şadi Yazıcı'dan kentsel dönüşüm ve deprem tepkisi!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, son 6-7 yılda yüzlerce daireyi dönüştürdüklerini belirterek, “Bu kadar dönüşüm yaparken, ‘Başkanım ne sorun yaşıyorsunuz?' diye sorulmadan sadece ve sadece eleştirdiniz. Bir bina yıkılacaksa üç beş kişinin rant kavgasına asla müsaade etmeyeceğim" dedi.

Yazıcılar Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yiğit Yazıcı tarafından kuruldu.

Yazıcı İnşaat'ın acı günü! Ali Yazıcı vefat etti! 

Yazıcı İnşaat A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Ali Yazıcı hayatını kaybetti.

Kınık Toptancı Hali'nin temeli bu yaz atılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin en büyük toptancı halinden bir tanesini Kınık’ta inşa ediyor. Kınık Toptancı Hali'nin temeli yaz aylarında atılacak.

Erzurum Veyisefendi Konutları'nın temeli atıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi il genelinde konut seferberliğini devam ettiriyor. Büyükşehir Belediyesi’nin yeni konut projesi Veyisefendi Konutları’nın temeli atıldı. 

Yazıcık Konutlarının temeli atıldı mı Haberi

Yazıcık Konutlarının temeli atıldı mı

Kentsel dönüşüm çalışmalarına 5 bölgede devam eden Şahinbey Belediyesi, kamulaştırıldıktan sonra yıkılan evlerin yerine yenilerini yapmaya devam ediyor.


Yazıcık Mahallesinde düzenlenen temel atma törenine Vali Vekili Nursal Çakıroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile vatandaşlar katıldı.


Şahin, törende yaptığı konuşmada, kentsel dönüşümün önemine dikkati çekerek, "Şahinbey Belediyemize yaptırdıkları bu konutlar için teşekkür ediyorum. Kentsel dönüşüm ülkenin gelişmişliğini gösterir" ifadelerini kullandı.


Tahmazoğlu ise kentsel dönüşüme büyük önem verdiklerini belirtti.


İlçe nüfusunun göç nedeniyle yüksek oranda arttığını ifade eden Tahmazoğlu, şunları kaydetti:


"Kentsel dönüşüm şu an sadece Türkiye 'nin değil dünyanın gündeminde olan bir meseledir. Şahinbey'in nüfusunda son 5 yıldaki artış Suriyelilerin de katılmasıyla 330 bin kişi oldu. Bu kadar insana konut yetiştirmek, iş imkanı sağlamak gerçekten...