15 / 05 / 2024

Yazıköy Engelsiz Yaşam Merkezi ne zaman yapılacak

Yazıköy Engelsiz Yaşam Merkezi ne zaman yapılacak

Karabük’ün Safranbolu İlçesi Yazıköy mevkinde yapılacak olan ‘Engelsiz Yaşam Merkezi İdari Binası’ için sözleşme imzalandı. Abdullah Bulut “Sözleşmesini imzaladığımız işi 120 günde tamamlayıp teslim etme sözünü veriyoruz." dedi.

Nizip Fıstık Kent'te yaşam 3 aya kadar başlayacak: 25 bin aile ve 100 bin kişiye yeni yaşam alanı!

Gaziantep Nizip Fıstık Kent'te yaşamın 2-3 ay içinde başlayacağı belirtildi. İşte proje çalışmalarındaki son durum...

Hatay 100. Yıl Köyü'nün temeli atıldı! Depremzedeler 3 yıl boyunca ücretsiz yararlanacak!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Jandarma Asayiş Vakfı ve Gülmek İyileştirir Derneğinin işbirliği ve sanatçılar, iş insanları ve gönüllülerin katkılarıyla üniversite kampüsü içerisinde depremzedeler için temeli atılan "100. Yıl Köyü" isimli yaşam alanının 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nden büyük fırsat! Yaşam Vadisi 2. Etap kiraya verilecek!

İstanbul İli Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, Yaşam Vadisi 2.Etap için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanının detayları...

İnşaat sektörü için Yaşam Döngüsü Rehberi hazırlandı!

Dünya genelinde binaların insan kaynaklı karbondioksit (CO2) salınımındaki payını azaltmak için inşaat sektörüne yönelik Yaşam Döngüsü Rehberi  hazırlandı. 

Samsun'a yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı kapanış toplantısında Tekkeköy'de yaşam merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi. 

Kayseri’de engelsiz yaşam merkezinin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan engelsiz yaşam merkezi ve tenis kortlarının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Nidapark Küçükyalı Kınalı'da yaşam başladı!

Anadolu Yakası'nın ilk karma kullanımlı projelerinden biri olan Nidapark Küçükyalı'nın Kınalı etabında yaşam başladı.

Ağrı'da yağışlardan evleri hasar gören aileye yaşam konteyneri tahsis edildi!

Ağrı Tutak'ta yağışlar sebebiyle evleri hasar gören ve çadırda yaşayan 11 nüfuslu aileye Türk Kızılay yaşam konteyneri verdi.

Söğütlüçeşme'deki AVM Gar projesine tepki!

Kadıköy Söğütlüçeşme’de AVM yapılmak istenmesine tepki gösteren Kadıköy halkı, “Yaşam alanlarımızın bir avuç sermayedara peşkeş çekilmesine izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu. 

Kars'ta çöken odanın enkazında kalan kadın yaşamını yitirdi!

Kars'ın Karakale köyünde yaşayan Mülkiye Bozkurt çöken odanın enkazında kalarak yaşamını yitirdi.

Nazım Hikmet’in Kadıköy’deki yaşadığı ev yıkılıyor!

Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Nazım Hikmet’in İstanbul Kadıköy’de yer alan yaşadığı ev deprem riski sebebiyle yıkılacak.

Gizem Karaca: İzmir'deyim, köy hayatı yaşıyorum!

Evlenip İzmir'de yaşamaya başlayan Gizem Karaca önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel oyunca köy hayatını çok sevdiğini anlattı.

Sabiha Gökçen Havalimanı yaşam merkezi oluyor!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, son 2 senede terminal içinde hizmete açılan yeni ticari alanlar ile 7 gün 24 saat faaliyet gösteren bir yaşam merkezine dönüşüyor.

Yazıköy Engelsiz Yaşam Merkezi ne zaman yapılacak Haberi

Yazıköy Engelsiz Yaşam Merkezi ne zaman yapılacak

Karabük’ün Safranbolu İlçesi Yazıköy mevkinde yapılacak olan ‘Engelsiz Yaşam Merkezi İdari Binası’ için sözleşme imzalandı.


Karabük İl Özel İdaresi tarafından geçtiğimiz ay ihalesi yapılan ‘Yazıköy Engelsiz Yaşam Merkezi İdari Bina Yapım İşi’ sözleşmesi Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve ihaleyi kazanan firma yetkilisi Abdullah Bulut tarafından imzalandı.


Genel Sekreter Uzun “ Geçtiğimiz ay ihalesi yapılan ‘Yazıköy Engelsiz Yaşam Merkezi İdari Bina Yapım’ işinin ihale süreci tamamlandı. Yapım işi Uhdesinde kalan firma yetkilisi ile bu gün sözleşmesini imzalıyoruz. Benim firma yetkilisinden ricam işin süresinden önce tamamlanarak teslim edilmesidir. Sözleşme her iki tarafa da hayırlı olsun. Kazasız belasız bir çalışma ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Firma Yetkilisi Abdullah Bulut “Genel Sekreterimiz Mehmet Uzun’un işin süresinden önce tamamlamamızı istedi. Bizde sözleşmesini imzaladığımız işi...