14 / 05 / 2024

yazılıklarda yaşayan ünlüler 

yazılıklarda yaşayan ünlüler 

Koronavirüs salgını boyunca magazin ve cemiyet hayatının önemli isimleri yazlıklara kapandı. Vaka sayılarının azalmaması nedeniyle o isimler kışı da yazlıklarında geçirecek. 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan İstanbul açıklaması: Artık İstanbullular yaşayan ölülerdir! 

Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, X sosyal medya hesabından 'Artık İstanbullular yaşayan ölülerdir' dedi. İşte Ercan'ın o paylaşımı... 

Kira sözleşmelerinde ince ayrıntı! Yazılı kira sözleşmesi verilmediğinde kontrol ev sahibinde!

İstanbul gibi büyükşehirlerde bir konutun tahliye etmenin en pratik yolunun elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerini ev sahibinin uhdesinde tutarak kiracıya yazılı bir kira sözleşmesi vermemek olduğunu söyleyen Avukat Eyyup Akıncı kira sözleşmesindeki ince ayrıntıları açıkladı.

Ayan Kardeşler Karot Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayan Kardeşler Karot Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurgül Ayan tarafından kuruldu.

Teknoloji ve yazılımda deneyimli ve uzman insan kaynağı aranıyor!

Teknoloji ve yazılım son yılların en hızlı büyüyen sektörlerinden birisi ancak istihdam açığı nedeniyle  şirketler sıkıntılı günler yaşıyor. Yüksek maaşlara rağmen şirketler uzman yazılımcı bulmakta zorlanıyor.

Kaç ay kira ödenmezse icralık olunur? Kira öderken açıklamaya ne yazılır?

Kira, bir mülkün, konutun, bir taşıtın ya da benzeri şeylerin sahibi tarafından, bir süre için ve belli bir bedel karşılığında, başkasının kullanımına verilmesine denilmektedir. Peki Kira öderken açıklamaya ne yazılır? İşte detaylar!

Aile konutu şerhi dilekçesi nasıl yazılır? Aile konutu şerhi dilekçesi örneği 2022!

Aile konutu, bir ailenin evlilik birliği devam ettiği sürece beraber yaşadıkları konuttur. Aile konutu şerhi ise aile yaşamının devam ettirildiği konut üzerinde tapuda malik olmayan eşe verilmiş önemli bir haktır. Peki, aile konutu şerhi dilekçesi nasıl yazılır?

İhtarname nasıl yazılır?

Yapılan sözleşmeden doğan her türlü hukuki hak ve ödevleri karşı tarafa bildirmek için gönderilen yazıya 'ihtarname' deniyor. Peki ihtarname nasıl yazılır? İşte ihtarname örneği 2021...

Dizisi ve konseri olmayan ünlüler Bodrum’a taşındı!

Tatil sezonun bitmesiyle tüm tatilciler Bodrum'dan dönmeye başladı. Kışın sezonlarını sakin geçiren Bodrum ünlüler için yaşam merkezi haline geldi. Sabah Gazetesi'nden Mert Vidinli bugünkü köşe yazısında kış sezonunu Bodrum'da geçiren ünlüleri kaleme aldı.

Ünlüler milyonlarını yazlıklara yatırdı!

Koronavirüs sebebiyle 'yeni normal' kapsamında sürdürülen kontrollü sosyal hayatta tatil tercihleri de değişti. Ünlüler, bu yaz tatil için lüks otelleri değil, villaları tercih etti. İşte ünlülerin milyonluk villaları...

Sakarya'da 'Yaşayan Stadyum' tanıtıldı!

Sakarya Erenler'de bulunan statta basın mensuplarıyla buluşan Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, ''Yaşayan Stadyum" projesini tanıttı. 

İngiltere'de yaşayan genç mucit 5 yılda çelik sığınak inşa etti!

İngiltere'de yaşayan genç mucit, evinin arka bahçesinde sığınak inşa etti. Yapımı 5 yıl süren sığınakta yok yok...

Namık Tanık'tan sokakta yaşayan Hasan’a yardım eli!

Başkent Ankara'da sokakta yaşayan ve karnını zorluklarla doyuran 29 yaşındaki Hasan'ın hayata bakışı dinleyenlerin içini ısıttı.  Konuşması sosyal medyayı sallayan Hasan'a, Çankırılı iş adamı Namık Tanık yardım eli uzattı. 

Elazığ'da yıkık evde yaşayan kadın için konut inşa edilecek!

Elazığ'da bir bölümü yıkılan toprak evde yalnız yaşayan Sultan İla için yeni konut inşa edilecek. Elazığ kaymakamı ve hayırseverler konut için destekte bulunacaklar.

yazılıklarda yaşayan ünlüler  Haberi

yazılıklarda yaşayan ünlüler 

Magazin ve cemiyet hayatının önemli isimleri pandemi boyunca yazlıklarında vakit geçirdi. İkinci dalganın gelmesiyle birçok ünlü isim yazlıklarından dönüş yapmadı. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Üstündağ bugünkü köşe yazısında yazlıklarına kapanan ünlüleri kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Mart ayında açıklanan ilk Covid vakasından sonra gelen kısıtlamalar nedeniyle 4 ay boyunca evlerimizde karantinaya girmiştik. Bu süreçte şehirlerarası seyahat yasakları da olduğundan kimse başka bir şehre gidememiş, büyükşehirlerde, apartman dairelerinde yaşayanlar için zorlu bir süreç başlamıştı.

Kışın gelmesiyle birlikte salgının ikinci dalgası yükselirken, bir kez daha kısıtlamalara gidildi ve kısmi sokağa çıkma yasakları geldi. Çoğu kişi bu ikinci dalgaya “hazırlıklıydı”. Magazin, cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri, İstanbul’u terk ederek, karantinaya yazlık evlerinde girmeyi tercih etti. O isimler arasında yaz tatilini sürdüren...