30 / 04 / 2024

yazlık ev almak isteyenlerin tercihi

yazlık ev almak isteyenlerin tercihi

Tatil sezonu açılınca yazlık ev sahibi olmak isteyenlerin sayısı da arttı. Akdeniz ve Ege ilk sırada ancak İstanbul'a yakın olan Silivri ve Şile'ye de talep artıyor...

1945'te yazlık evlerin fahiş kira bedelleri çileden çıkarttı! İşte Büyükada ve Suadiye'deki kiralık yazlık evler

1945 yılında kiralık konut bedelleri ile ilgili yapılan denetimlerde fahiş fiyata yazlık ev kiralayanlar mahkemeye verilmiş.

Araba satıp krediyle ev almak mantıklı mı? Kiracı sorununda son nokta! 

Kiracısıyla sorun yaşayan ev sahiplerinin mağduriyetleri sık sık gündem oluyor. Peki kiracı sorunu nasıl çözülür? Araba satıp krediyle ev almak mantıklı mı? İşte sosyal medyada yorum yağan o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ev almak hayal oldu, konut alacaklar dikkat! 

Konut kredileri yükselişini artarak sürdürüyor. Buna göre orta direkt, memurlar, işçiler, emekliler, asgari ücretliler, sabit maaş ile çalışanlar için ev almak artık bir hayal oldu. Bankaların güncel kredi faizleri ve aylık ödeme seçenekleri.

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Ev almak hayal ötesi!

TÜİK’in konut satış verilerini değerlendiren Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, 2024’te de konut satışlarının düşeceğini öngördüklerini ifade ederek, “Ne yazık ki ev almak hayal ötesi oldu” dedi.

Arçelik MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinde yüzde 50 indirim kampanyası başladı!

Küçük ev aletleri konusunda indirim düğmesine basan Arçelik, MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinin yüzde 50 indirim satılacağını açıkladı. Bu nedenle evine küçük ev aleti almak isteyenler MC 6056 çok amaçlı pişiricinin teknik özelliklerini ve detaylarını araştırmaya başladı.

Yazlık fiyatları uçtu: 75 metrekare yazlık ev 21 milyon TL!

Yazlık bölgelere göç, konutlarda satış ve kira fiyatlarının artmasına neden oldu. Bu durumu fırsata çeviren ev sahipleri ise yazlık satarken fahiş fiyatlar vermekten geri durmadı. Bir ev sahibi Balıkesir'de 75 metrekare yazlığı 21 milyon liraya satışa çıkardı.

Her 100 kişiden 15’i, yatırım amaçlı yazlık almak istiyor!

Çevrimiçi gayrimenkul platformu Emlakjet’in yazlık ev sahipliği ve kullanım tercihlerini masaya yatırdığı özel araştırma dosyasına göre, kullanıcıların yüzde 70’i yazlık kiralamak yerine satın almayı tercih ettiğini, yüzde 15’i ise yatırım amaçlı düşündüğünü belirtiyor.

Yazlık bölgelerde ev kiraları otellere yaklaştı: Haftalık ve aylık kiralama fiyatları hangi ilde ne kadar?

TSKB Gayrimenkul Değerleme, yazlık bölgelerdeki fiyat artışlarını, konaklama tercihlerindeki değişiklikleri anaziz etti. Peki yazlık bölgelerde haftalık ve aylık kira bedelleri ne kadar?

Konut ve kira fiyatları arttı, Tiny house (küçük ev) kalıcı konut oldu! Üstelik vergiye tabi değil

Önce pandemi daha sonra depremle birlikte talebin arttığı tiny house’lar (küçük ev), yükselen konut ve kira fiyatları sebebiyle şimdi de kalıcı konut olarak kullanılmaya başlandı. Üreticilerin şehir içinde bu küçük evler için istasyonlar sunması, çoğu yazlık bölgede de tiny house köylerinin oluşması

Şekerbank’tan ev almak isteyenlere kolaylık! Bakın ne kadar verecek!

Şekerbank, ev sahibi olmak isteyenlere harika bir fırsat sunuyor! 100 bin TL kredi imkanıyla, artık ev sahibi olmak hayal değil. 10 sene vadeli kredi fırsatıyla, ev almakta zorlananlar için büyük bir destek sağlanıyor. 

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

Ev almak isteyenlere kötü haber! Konut fiyatları ile ilgili şok gelişme!

Ev almak isteyen vatandaşlar fiyatların düşecek olmasını beklerken konut fiyatları ile ilgili kötü haberler gelmeye devam ediyor.

Prefabrik ev kaç TL? Prefabrik ev almak mantıklı mı?

Prefabrik ev kaç TL, Prefabrik evler ne kadar? Prefabrik ev almak mantıklı mı? soruları sıkça sorulan sorular arasında yer alıyor. İşte detaylar!

yazlık ev almak isteyenlerin tercihi Haberi

yazlık ev almak isteyenlerin tercihi

Tatil sezonu açılınca yazlık ev sahibi olmak isteyenlerin sayısı da arttı. Akdeniz ve Ege ilk sırada ancak İstanbul'a yakın olan Silivri ve Şile'ye de talep artıyor.


Havaların ısınmasıyla birlikte tatil programları yapılırken yazlık ev sahibi olmak isteyenlerin sayısı da artıyor. RE/MAX Türkiye Operasyon ve Pazarlama Direktörü Gökhan Karahan yazlık ev alma kararı verenlerin daha çok Akdeniz ve Ege bölgesini tercih ettiğini; Antalya, İzmir ve Muğla'nın ise öne çıkan iller arasında olduğunu belirtti. Son dönemlerde İstanbul'a yakın Silivri, Kumburgaz, Güzelce, Şile, Ağva, Sapanca ve Adalar gibi bölgelerin de tercih edildiğini söyleyen Gökhan Karahan, bu bölgelerin İstanbul'a yakın olmalarının yanı sıra yapılan yeni projeler nedeniyle de değerlendiğine ve bu bölgelerdeki konutların, kârlı birer yatırım aracı haline geldiğine dikkat çekiyor. 


EMEKLİLİK HAYALİ EGE 


Dönemsel ikamet...