21 / 08 / 2024

yazlık fiyatlarının en çok arttığı bölgeler

yazlık fiyatlarının en çok arttığı bölgeler

Tapusor tarafından yapılan araştırmaya göre, Türkiye'nin tatil için en çok tercih edilen Ege ve Marmara bölgelerinde yazlıklara talep ciddi bir şekilde arttı.

2024 yazlık konut fiyatları ve kiraları ne kadar? Fiyatlar en çok nerede arttı?

Yaz sezonuyla birlikte yazlık konutlarda satılık ve kiralıklara talep arttı. Peki 2024 satılık ve kiralık yazlık fiyatları ne kadar? Fiyatlar en çok hangi bölgede arttı, nerede düştü? İşte bu soruların cevabı...

Ankara'nın 'en güzel köyü' seçildi! Arsa ve ev fiyatları fırladı!

Kızılcahamam'a bağlı Alibey köyü Ankara'nın en güzel köyü seçildi. Tarımsal faaliyetler, doğal güzellikler ve geleneksel köy yaşamıyla dikkat çeken köyün en güzel köy seçilmesiyle birlikte ev ve arsa fiyatları yükselmeye başladı.

Serbest piyasa fındık fiyatları: Ordu, Samsun fındık fiyatı ne kadar oldu? 26 Haziran 2024 il il fındık fiyatları!

Fındıkta yeni hasat dönemi yaklaşırken üreticiler büyük bir heyecanla fındık fiyatlarına gelecek zammı bekliyor. TMO’nun bu sene fındık fiyatlarını 150 liranın üzerine çıkarması bekleniyor. Ordu, Samsun fındık fiyatı ne kadar oldu? Serbest piyasa fındık fiyatları.

Yazlık konutların güncel satış ve kira fiyatları!

Türkiye’nin kıyı beldeleri dolarken yazlık konutların da güncel satış ve kira fiyatları vatandaşlar arasında en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. 

İzmirliler dikkat! Kiraların en yüksek ve en düşük olduğu ilçeler hangileri?

2014 yılında kurulan ve emlakçıların sıkça başvurduğu Endeksa platformunun güncel verilerine göre, İzmir’de kiralık konut fiyatlarının en yüksek ve en düşük olduğu ilçeler belli oldu. 

En pahalı pırlanta yüzük kaç TL? Amor Pırlanta'da yüzük fiyatları belli oldu! Pırlanta yüzük fiyatları

En pahalı pırlanta yüzüğün fiyatı merak ediliyor. Bu kapsamda Amor pırlantanın fiyat listesi araştırılıyor. Peki pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? En pahalı pırlanta fiyatları kaç lira?

İl il küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları belli oldu: Kurbanlık canlı hayvan kilo fiyatları 2024!

Kurban Bayramı yaklaşırken, insanlar 2024 yılı kurbanlık fiyatlarını merakla araştırılıyor. Ankara, İstanbul ve pek çok ilde küçükbaş ve büyükbaş kurban fiyatları ortalama şekilde belirlendi. Fiyatlar geçen yıla göre yüzde 50 civarında yükseldi. İşte kurbanlık canlı hayvan kilo fiyatları 2024!

Dünyanın en pahalı emlak piyasasına sahip! Konut fiyatları 10 ayın ardından ilk kez yükseldi! 

Dünyanın en pahalı emlak piyasalarından biri olan Hong Kong'da  konut fiyatları Mart ayında yüzde 1,1 oranında artış göstererek 10 aylık bir düşüşün ardından ilk kez yükseldi. 

Tatil için yazlık kiralamayı düşünenler dikkat! İşte bölge bölge yazlık kiraları!

Bu sene yazlık kiralamanın da bütçeleri oldukça zorlayacağı belirtiliyor. Bodrum'da aylık yazlık kiraları 40 bin ile 120 bin lira arasında değişirken, Antalya merkezde eşyalı dairelerin kiraları 55 bin liraya kadar yükseliyor.

New Holland traktör Mart 2024 fiyatlarını açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı!

New Holland traktör merakla beklenen Mart 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden tek tek açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı...İşte New Holland yeni fiyat listesi...

Altın 2 bin doların altına indi! Son 2 ayın en düşük rakamları! Yatırımcılar hemen bakın! 14 Şubat 2024 altın fiyatları

Altının onsu bugün 2 bin doların altına geriledi. Son iki ayın en düşük rakamları görüldü. Bugün altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları kaç lira? 14 Şubat 2024 altın fiyatları.

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Atina, konut fiyatlarının en hızlı arttığı Avrupa kenti oldu!

Yunanistan'da konut fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ediyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre Yunanistan'da fiyatların en hızlı arttığı kent ise başkent Atina oldu.

yazlık fiyatlarının en çok arttığı bölgeler Haberi

yazlık fiyatlarının en çok arttığı bölgeler

Gayrimenkul sektöründeki nitelikli veri eksikliğini giderebilmek için geliştirilen Tapusor'un yaptığı "Türkiye Geneli, Tatil İçin Tercih Edilen Yerleşimlerde Konut Değerleri" başlıklı araştırmasına göre, İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerden sahil bölgelerine yaşanan göç gayrimenkul fiyatlarına da ciddi bir şekilde yansıdı.

Türkiye'nin yurt içinden ve yurt içinden tatil için yoğun olarak tercih edilen Ege ve Akdeniz bölgelerindeki tatil beldelerindeki değer artışı son bir senede de devam etti. Havaların da ısınmasıyla gayrimenkul sektöründe talepler yazlık bölgelere doğru kayıyor.

Özellikle sezonluk kiralamalarda büyük yoğunluk dikkati çekerken çok sayıda kişi de İstanbul ve Ankara gibi büyük kentlerden Çeşme ve Bodrum gibi bölgelere akın ediyor. Türkiye'nin tatil için tercih edilen yerleşim yerlerindeki hareketi tapusor mercek altına aldı.

İlk 10'a İzmir ve Muğla damga vurdu

Türkiye'nin tatil en çok tercih...