13 / 05 / 2024

Yelda Altürk kimdir

Yelda Altürk kimdir

Eroğlu Gayrimenkul'ün Pazarlama Direktörlüğü görevine inşaat sektörünün deneyimli ismi Yelda Altürk getirildi.

Yelda Altürk kimdir?

Gayrimenkul sektöründe kurumsal iletişim alanında başarılara sahip Yelda Altürk, Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Pazarlama Direktörlüğü'ne getirildi

Altının kilogram fiyatı 2 milyon 48 bin 700 Türk Lirası'na kadar geriledi...

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 48 bin 700 Türk Lirası'na kadar indi. İşte haberin detayları...

Kuveyt Türk’ten okula dönüş kampanyası: 1000 TL’ye varan Altın Puan hediye!

Katılım finans kuruluşu Kuveyt Türk okula dönüş kampanyası düzenledi. Kuveyt Türk müşterileri, Sağlam Kart ile yaptıkları eğitim, giyim ve e-ticaret harcamalarında 1000 TL’ye varan Altın Puan kazanabiliyor.

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü olarak atandı. Peki Koray GYO Genel Müdürü Vehbi Ergin Öztürk kimdir? 

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, kimdir? 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevini yapan Metin Öztürk hayatı ve çalışmaları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Kaç yaşında? Kimdir?

Türk iş insanı ve yönetici olarak bilinen Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Vehbi Ergin Öztürk kaç yaşında? Vehbi Ergin Öztürk kimdir? İşte ayrıntılar...

Türk şirketleri dünya altın rezervlerine hücum etti! Afrika ülkeleri şantiyeye döndü!

Aralarında Koç Holding, Kalyon Holding ve Cengiz Holding gibi devlerin de bulunduğu birçok Türk şirketi yurt dışında altın ve değerli madenler için çalışma yapıyor. Ruhsatlandırmada Afrika ülkeleri başı çekiyor.

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Tevfik Yamantürk Kimdir?

Tevfik Yamantürk kimdir? Tevfik Yamantürk’ün mesleği nedir? Tevfik Yamantürk hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

Nusret Altınbaş, Kimdir?

Nusret Altınbaş, kimdir? Nusret Altınbaş’ın mesleği nedir? Nusret Altınbaş, nereden mezundur? İşte detaylar!

İmam Altınbaş Kimdir?

İmam Altınbaş kimdir? İmam Altınbaş’ın mesleği nedir? İmam Altınbaş nereden mezundur? İşte detaylar!

Yelda Altürk kimdir Haberi

Yelda Altürk kimdir

Eroğlu Gayrimenkul'ün Pazarlama Direktörlüğü görevine inşaat sektörünün deneyimli ismi Yelda Altürk getirildi. Yelda Altürk  Eroğlu Gayrimenkul'ün tüm iletişim ve pazarlama çalışmalarından sorumlu olacak. 


Yelda Altürk kimdir?

Türkiye’de iş hayatına 1998 yılında atılan Yelda Altürk, 1998-2004 yılları arasında Novartis ve daha sonra Novartis Bitki Koruma ve Zenaca şirketlerinin birleşmesiyle  Syngenta şirketinde Pazarlama Uzmanı olarak görev aldı.


Yelda Aktürk Varyap Gayrimenkul ile gayrimenkul sektörüne giriş yaptı. 2010 yılına kadar Varyap’ın Kurumsal İletişim Müdürü olarak görev yapan Altürk, daha sonra Emaar Türkiye’ye Pazarlama Müdürü olarak transfer oldu. Ziylan Gayrimenkul ve Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Pazarlama Direktörlüğü'nde  görev yapan Altürk, Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama Direktörü Yelda Aktürk oldu. 


Öznur...