18 / 05 / 2024

yemeksepeti gel al fiyat listesi

yemeksepeti gel al fiyat listesi

Yemeksepeti “Gel Al” ile yemek siparişlerinizde yeni bir dönem başlıyor! Yemeksepeti’nin, müdavimlerine indirim ve sıra beklememe kolaylığı sunan yeni Gel Al hizmeti hayata geçti.   

Yusuf Geçgel ne zaman doğdu? İngiltere’ye neden gitti? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Yusuf Geçgel nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? İşte Yusuf Geçgel ile ilgili tüm detaylar...

Enver Geçgel hangi üniversitede okudu? Hangi şehirlerde güneş enerjisi santralleri var?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkan Vekili Enver Geçgel, nerede doğdu ve hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda çalışmalar yaptı? Ne zaman genel müdür ve yönetim kurulu başkan vekili oldu? İşte Enver Geçgel ile ilgili detaylar...

Feridun Geçgel nereli? Çalışma hayatına nerede başladı? Astor Enerji faaliyetlerine nerede devam ediyor?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Feridun Geçgel ne zaman doğdu? Astor Enerji, tüm faaliyetlerini nerede topladı? İşte Feridun Geçgel ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Akbank kart Yemeksepeti Mahalle'nden yapılan alışverişlerde 100 chippara hediye! Kampanya şartları!

Akbank müşterilerine Yemek Sepeti kampanyası sunuyor. Kampanya kapsamında Akbank kartı ile yemeksepeti, yemeksepeti market ya da yemeksepeti mahalleden alışveriş yapıldığında 100 TL chippara kazanma şansı sunuyor.

Yemeksepeti Market ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirim fırsatı!

Uzaktan çalışma ve hibrit çalışma modelleri ile birlikte internetten verilen yemek siparişleri de arttı. Çalışanlar veya evde yemek yapmaya vakit olmayanlar kampanyaları kaçırmıyor. Yemeksepeti Market’in son kampanyaları da oldukça cazip görünüyor.

Yemeksepeti’nden yeni hizmet: ‘Gel Al! İki büyük avantajla geldi

Yemeksepeti, ‘Gel Al’ adıyla yeni bir hizmet vermeye başladığını duyurdu. Yemeksepeti’nden yapılan açıklamaya göre, artık müşterilerin siparişleri kendi teslim alabileceği ve tüketicilere iki büyük avantaj sunulan bu hizmet kullanıma girdi.

Yemeksepeti Gel Al ile restoranda sıra bekleme. Üstelik indirim kazan. İşte 30 Eylül 2022 yemeksepeti fiyat listesi

Yemeksepeti “Gel Al” ile yemek siparişlerinizde yeni bir dönem başlıyor! Yemeksepeti’nin, müdavimlerine indirim ve sıra beklememe kolaylığı sunan yeni Gel Al hizmeti hayata geçti.   

Rize'de 17 bina için yıkım kararı alındı! 

Rize'de meydana gel sel felaketi sonrasında hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Kent genelinde selden hasar gören 17 bina için yıkım kararı alındı. 

Birevim'de "Önce Gel, Erken Al" kampanyası!

Birevim'in hazırladığı ödeme planları kapsamında 240 aya varan taksit imkanıyla ailelerin ev sahibi olmak kolaylaşıyor. Birevim şimdi de "Önce Gel, Erken Al" kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin karşısına çıkıyor..

Erginoğlu& Çalışlar Mimarlık yemeksepeti.com’un kampüs binasını tasarladı!

Proje tasarımı ve uygulaması Erginoğlu& Çalışlar Mimarlık tarafından yapılan yemeksepeti.com’un Balmumcu’daki Kampüs Binası çalışanların aidiyet duygusunu güçlendirmek üzere tasarlanmış.

Torium AVM'ye bisikletle gel, duşunu al!

Torunlar GYO'nun ilk AVM projesi olan Toruim Alışveriş Merkezi,  LEED sertifikasını Türkiye 'de almaya hak kazanan ilk alışveriş merkezi oldu. Töreni, www.havadanemlakvideo.com ekibi izledi ve kaydetti... İşte törenden görüntüler...

Alışveriş merkezleri emlak fiyatlarını nasıl ve neden etkiliyor?

Ülkemizde gayrimenkul sektöründe en fazla hareket alışveriş merkezleri alanında yaşanıyor. Bu yarış sayesinde son yıllarda neredeyse bitişik nizam alışveriş merkezlerine sahip olduk.

Konut alıcısı Adil Bey

Elektronik Mühendisi Adil Bey 33 yaşında, evli, bir çocuklu. Özel sektörde, iyi bir şirkette müdür. Eşi, bir firmada İnsan Kaynakları uzmanı. Uzun süredir, konut almayı kafalarına koymuşlar. Ama kafaları karışıkmış. Nedenini öğrenmeye çalışıyoruz, Adil Be

yemeksepeti gel al fiyat listesi Haberi

yemeksepeti gel al fiyat listesi

Türkiye’de hızlı alışverişin yenilikçi markası Yemeksepeti, son hizmeti “Gel Al”ı duyurdu. Bu yeni hizmet ile birlikte Yemeksepeti kullanıcıları, seçtikleri adrese yakın üye restoranlardan siparişlerini vererek yemeklerini kendileri teslim alabilecek.

Gel Al sayesinde kullanıcılar işe giderken veya akşam eve dönerken, öğle molalarında dışarıya çıkacaklarında veya herhangi bir zamanda sıra beklemeksizin yemeklerini alma imkanına kavuşacaklar.

Yemeksepeti’nin üye restoranlarlarında geçerli indirim kolaylıklarını da kullanılabileceği Gel Al hizmeti sayesinde fiyat indiriminin yanı sıra ödeme rahatlığı ve sırada beklememek gibi kolaylıklar da elde edilecek.

İlk aşamada İstanbul’un Şişli ve Kadıköy bölgelerinde belirli üye restoranlarda Gel Al hizmetini yaşama geçiren Yemeksepeti, Ekim ayı itibarıyla kampanyaya dâhil olan şehir, bölge ve restoranların sayısını hızla artırmayı hedefliyor.

Öte yandan Yemeksepeti Market uygulaması yüzde 50 indirimlerle market alışverişlerinizde cozip fiyat...