21 / 05 / 2024

yener acar biyografi

yener acar biyografi

Bursa Kestel Belediye Başkanı Yener Acar kimdir? Yener Acar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yener Acar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Yener Acar...

Acar Blu-Acarkent'in Junior Penthouse'una global talep!

Acar Blu ’da Türkiye ve Dünya pazarında satışı sunulan; Koru Etabının 17. Katında konumlu olan Junior  Penthouse  kısa zamanda sahibini buldu.

Yener Yıldırım: AOÇ arazilerinde sahipsizlik söz konusu değil!

Atatürk Orman Çiftliği AOÇ Müdürü Yener Yıldırım, TBMM KİT Komisyonunda, yaptığı açıklamada AOÇ'ne ait arazilerde herhangi bir sahipsizliğin söz konusu olmadığını dile getirdi. 

Acar Vadi Evleri'nde 9.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Beykoz İcra Dairesi, Beykoz Acarlar Mahallesi'ndeki Acar Vadi Evleri'nde bulunan dubleks villayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Acar Vadi Çubuklu etabı satışta!

İstanbul’da 80’li yıllardan beri villa trendine öncülük eden ve yön veren Acarlar Şirketler Topluluğu, Acar Vadi Çubuklu bloklarının satışına başladı.

Acar Blu Koru Etabında yatırımcıya kira desteği fırsatı!

Nesiller boyu devam eden Acarkent yaşam kültüründe Acarkentliler, şimdi, kendilerini, sevdiklerini ve dostlarını Yeni Nesil Acarkent’in Acar Blu Residence ile bir araya getiriyor. Acar Blu Koru Etabında yatırımcıya kira desteği fırsatı sunuluyor.

Acar Blu Koru Etabı satışta!

İstanbul’ un oksijen değeri en yüksek ve depremden etkilenme riskinin en az olduğu Beykoz Acarkent’in yeni nesil projesi Acar Blu Koru Etabı satışa çıktı. Acar Blu Koru Etabında daireler 2 milyon 306 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

97.5 milyon TL'lik dev villanın sahibi Erdal Acar çıktı!

Bodrum Yalıkavak’ta bulunan bir malikane, 97 milyon 500 bin TL’ye satışa çıktı. Herkesin merak ettiği özel havuzlu ve 2 bin 500 metrekarelik evin sahibi Erdal Acar çıktı!

Yunus Yener'den korkutan deprem uyarısı!

TMMOB bağlı Makina Mühendisleri Odası Başkanı Yunus Yener, 1999 Marmara Depreminden hiçbir ders alınmadığını açıkladı.

Hande Yener aradığı çiftlik evini Urla'da buldu!

Başarılı şarkıcı Hande Yener, aradığı çiftlik evini İzmir’in şirin ilçesi Urla’da buldu...

Acar Kurumsal Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Acar Kurumsal Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakim Şimşek tarafından açıldı.

Rasim Acar yeni şirket kurdu!

Şehir Plancısı, Ulaşım Plancısı ve Afet Yönetim Uzmanı Rasim Acar yeni şirket kurdu. UPY İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de kuruldu. 

Acar Global Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acar Global Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahat Kaya, Emre Özarslan ve İsmail Baki Özarslan tarafından kuruldu.

Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam den Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hizmete girecek 25 eserden 20. si olan Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu’nu hizmete açtı.

yener acar biyografi Haberi

yener acar biyografi

Yener Acar kimdir?

Yener Acar, 1959 Erzurum/İspir doğumlu.  1967 yılında ailesi ile birlikte Kestel’e yerleşti. İlk ve Orta öğrenimini Kestel, Lise öğrenimini  Bursa Erkek Lisesinde tamamladı.  Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu.  1990 yılından bu yana İlçede ticaret ve sanayicilikle ilgili  faaliyetlerinde bulundu.  (Belediye Başkanı seçildiği tarihten itibaren ticari faaliyetine son verdi.) Kestel Sanayici ve İşadamları  Derneğinde 2 nci Başkan ve 12 Sivil Toplum Örgütünde yönetici olarak görev yaptı.


Siyasete  1994 yılında Belediye Meclis Üyesi olarak başladı. 2 dönem Belediye Meclis Üyeliği yaptı. AK Parti Kestel Kurucu İlçe  Başkanlığı görevinde bulundu.


2004, 2009 ve 2014 yılları yerel seçimlerinde AK Partinin tercihi ve ilçe halkın teveccühleri ile üst üste 3 dönem   Belediye Başkanı seçildi.


Görevini başarı ile sürdüren  Yener ACAR evli ve üç çocuk...