10 / 05 / 2024

yeni Elektrik Dogalgaz Çevrim Santrali

yeni Elektrik Dogalgaz Çevrim Santrali

2011 yılında yapına başlanan Yeni Elektrik Dogalgaz Çevrim Santrali inşaatı tamamlanarak test aşamasına geldi...

İstiklal Caddesi'nde yeni dönem başlıyor! Caddede bataryalı tramvaylar sefer yapacak...

İstiklal Caddesi'nin simgelerinden biri olan nostaljik tramvayların yerine hizmete alınacak olan yeni elektrik enerjisi ile çalışan bataryalı tramvaylar, test sürüşlerinin ardından seferlerine başlayacaklar.

Elektrik ve doğalgaza yeni zam gelecek mi? Enerji Bakanı resmen açıkladı!

Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz ve elektrik fiyatlarında nisan ve mayıs ayında zam gelip gelmeyeceğini açıkladı. Peki elektrik ve doğalgaza yeni zam gelecek mi? İşte Bakan Bayraktar'ın konu ile ilgili açıklamalar...

Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor! Fiyat açıklandı: Yeni Kona Elektrik fiyatları ne kadar?

Tarzı ve donanım özellikleriyle, B-SUV segmentinde iddialı konuma gelecek olan Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor. Peki Hyundai Yeni Kona Elektrik fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve fiyat bilgisi...

Elektrik faturalarına yeni zam mı geliyor? PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi?

Fatura tarifelerini sil baştan değiştirecek olan yeni zamlar geldi. Bu zamlar yüzünden ev sahipleri karanlıkta oturacak. PTF fiyatlarının artırılması elektrik faturalarına yansıma durumu merak ediliyor. PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi, elektriğe yeni zam mı var?

Elektrik tarifesi değişiyor: Ev ve ticarethane aboneleri zamlı faturalarla karşılaşacak!

EPDK'nın duyurusuyla birlikte ev ve ticarethane aboneleri için geçerli olan yeni elektrik tarifesi yürürlüğe giriyor. Kilovatsaat başına fiyatlar güncellendi ve aboneler zamlı faturalarla karşılaşacak. Detaylar haberimizde!

Yeni Araslar İnşaat Hafriyat Elektrik Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Araslar İnşaat Hafriyat Elektrik Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile İslam Aktarli tarafından kuruldu.

Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları resmen silindi! Yeni faturaların ödeme tarihleri de ertelendi! Son dakika!

Deprem bölgesindeki elektrik ve doğalgaz abonelerinin borçları ile ilgili iki önemli karar alındı. Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları resmen silindi. Ayrıntılar da tek tek açıklandı. 

Bakanlık duyurdu! Elektrik ve doğal gaz faturalarında şok karar!

Elektrik ve doğal gaz ödemelerine dair yeni bir karar alındı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açıkladı. İşte detaylar!

Bakan’dan sevindirici haber! Doğal gaz fiyatlarından sonra elektrikte yeni indirim sinyali!

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, doğal gaz ve elektrik fiyatlarındaki indirimler ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Bakan, mart ayında yeni indirimlerin sinyalini verirken, bu indirimlerin meskenlere yansıyıp yansımayacağı merak ediliyor.

Girişim elektrik yeni ihale kazandı!

Girişim Elektrik'in Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden bağlı ortaklığı Europower Enerji, bedeli 68,9 milyon olan işin ihalesini aldı. 

Elektrik faturası yüksek gelenler hemen buraya bir baksın! Faturanız birden düşecek!

Yeni senede yapılan zamlardan sonra yüksek gelen elektrik faturaları vatandaşın belini büküyor. Elektrik faturalarında tasarruf etme taktikleri arayan vatandaşlar da farklı yöntemler deniyor. Bu yöntemleri uygulayan yüksek faturalardan kurtuluyor. İşte elektrik faturası düşürmenin herkesten saklanan

Elektrik faturasını artık dert etmeyin! Yeni bir destek daha yolda!

Elektrik faturası artık sorun olmasın. Devlet ihtiyaç sahipleri için yeni çalışmalar yürütüyor. Onlardan biri de elektrik faturası için olacak. İşte detaylar!

 O paralar elektrik faturalarından düşülecek! EPDK Başkanı açıkladı!

Azami uzlaştırma fiyat mekanizmasında usulsüzlük gerçekleştirdiği tespitiyle 40 şirkete yönelik önceki günlerde karar alan EPDK, bu şirketlerden alınacak 11 milyar Türk Lirası bedelinin ise tüketicinin elektrik faturalarından düşüleceğini açıklamıştı. EPDK’dan bugün yeni bir haber geldi: İade süreci

yeni Elektrik Dogalgaz Çevrim Santrali Haberi

yeni Elektrik Dogalgaz Çevrim Santrali

Türkiye ile bölge ülkelerde enerji projeleri geliştiren ve üretim santrallerinde ortaklıkları bulunan Unit Grubu'nun yüzde 60 hissedarı olduğu Gebze'deki 865 MVV'lık Yeni Elektrik Dogalgaz Çevrim Santralinin inşaatı tamamlanarak test aşamasına geldi. Bir şirket yetkilisinin verdiği bilgiye göre, santralin en geç aralık ayında devreye alınması hedefleniyor. Yıllık 6,5 milyar kWh elektrik üretim kapasitesi olan santralin yapımına 2011 yılında başlanmıştı. Santralin yüzde 40'lık kısmı ise İtalyan Ansaldo şirketine ait. Santralin 700 milyon dolarlık finansmanı ise Garanti Bankası, İş Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Vakıf bank tarafından sağlanmıştı.


İstanbul...