06 / 05 / 2024

yeni evim sistemi

yeni evim sistemi

Ipsos’un 29 ülkeyi kapsayan araştırmasına Türkiye’den katılım gösterenlerin yüzde 61’i kiracı olarak yaşadıkları bölgeden ev alamayacakları düşüncesine sahip.

Otomobilde 'yeni vergi sistemi' talebi! Yeni yılda araç pazarında rüzgar tersine dönecek!

Sektör temsilcileri önümüzdeki yıl sıfır araçlar için yapılan kampanyaların devam edeceğini ifade ederken pazarın yüzde 35 küçülmesini bekliyor. Bu kapsamda uzmanlar vergi düzenlemesinde güncellemeye gidilmesi gerektiğini vurguluyor.

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama! İnşaat demiri izleme sistemi yılbaşında devreye alınıyor!

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama olan, İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS) yılbaşından itibaren devreye alınıyor. Peki İDİS nedir, sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Emeklilik sistemi baştan aşağı değişiyor! Yeni sistem resmen başlıyor!

TBMM’ye sunulan 12’nci Kalkınma Planı iş hayatında önemli değişiklikler getirecek. Emekli aylığı sistemi ve emeklilik kriterleri değişirken, evde engelli veya yaşlı birinin bakımından sorumlu olan kişinin sigortası olacak. EYT’nin ardından sigortalı olanlar için yeni bir emeklilik dönemi başlayacak.

Emeklilikte hem sistem hem aylık bağlama oranı değişiyor! Milyonlara çifte emekli maaşı fırsatı! SON DAKİKA! 

Yeni emeklilik sistemi için 12. Kalkınma Planı ile düğmeye basılıyor. Söz konusu plan ile emekli maaşı sistemi ve emeklilik kriterleri değişiyor. İşte detaylar...

Babasından miras kalana devlet her yıl ödeme yapacak

Türkiye'de miras yoluyla arazilerin el değiştirmesi sonucu tarımsal üretimde sıkıntı olurken Tarım ve Orman Bakanlığı yeni bir sistemi uygulamaya başlayacağını belirtti.

Yeni emeklilik sistemi geliyor! Maaş kesintisi detayı

Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi'nde sona gelindi. Çalışanın maaşından yüzde 3 kesinti yapılması planlanırken kıdem tazminatında değişiklik olmayacağı belirtiliyor. İşte tüm detaylar...

Akaryakıttaki vergilendirme sistemi sil baştan değişiyor! Fiyatlar daha da yükselecek! İşte yeni sistem...

Döviz kuru ve brent petrol fiyatlarındaki hareketlilik akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Son olarak KDV ve ÖTV oranın artırılmasının ardından yeni vergilendirme sistemi geliyor.

Milyonlarca kişi bekliyordu! Yeni emeklilik sistemi geliyor: Yaş düşecek, kıdem tazminatı garanti olacak! Son dakika! 

Türkiye'de bir süredir gündemde olan ikinci emeklilik Orta Vadeli Program'da da yer aldı. İkinci basamak emeklilik ile çalışanlar çifte maaş alabilecek ve kıdem tazminatı garanti olacak. İşte ayrıntılar...

Emekli olmak isteyenler dikkat! Yeni emeklilik sistemi 2024’te devreye girecek!

Yeni tamamlayıcı emeklilik sigortası sistemi 2024’te yürürlüğe konacak. İşte merakla beklenen sistemin ayrıntıları...

Günlük kiralık evler için vergilendirme geliyor: Detaylar netleşiyor! İhbar hattı kurulması da masada!  

200 bin yerleşik yabancının yaşadığı Antalya’da günlük kiralık evler, sektörde tepki çekmeye devam ediyor. Günlük kiralık evler için yeni vergilendirme sistemi ve ihbar hattı kurulması gündeme geldi. İşte ayrıntılar..

EYT’den emekli olamayana müjde geldi! Hayaller gerçek oluyor!

EYT’den faydalanamayan yurttaşlar, yeni emeklilik sistemi için gelecek açıklamaları yakından takip ediyor. Kademeli emeklilik konusunun gündemde olduğu konuşulan konular arasında yer alıyor. İşte son gelişmeler...

Ev kadını ve anneler müjde! Yeni emeklilik sistemi yüz güldürecek, çalışan çalışmayan her kadın faydalanacak...

Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulmasından sonra ev hanımlarının sosyal güvencesi ve erken emekliliğini sağlayacak sistem için çalışmalar hızlandırılacak. Bu kapsamda milyonlarca ev kadını ve anne emekliliğe kavuşacak.

Yeni evim konut kredisini kimler alabilir? Yeni evim konut kredisi başvuru şartları nelerdir?

Yeni evim konutu kredisi, ilk kez ev sahibi olacak kişilerin gündeminde yer alıyor. Ev almayı düşünenler işte yeni evim konut kredisine dair detaylar!

yeni evim sistemi Haberi

yeni evim sistemi

Ipsos’un 29 ülkede yaptığı araştırmaya göre, her beş kişiden neredeyse üçü yaşadıkları lokasyondan konut almaya maddi imkanlarının yeterli olmayacağı görüşüne sahip. Ev sahibi olma konusunda en ümitsiz ülkeler; yüzde 84’le Macaristan, yüzde 83’le Japonya yüzde 75’le Polonya, yüzde 68’le Arjantin ve yüzde 67 ile Rusya. Araştırmaya Türkiye’den katılım gösterenlerin yüzde 61’i yaşadıkları lokasyonda konut sahibi olmak konusunda karamsar. 

Faiz yükü yok, peşinat yok

Yeni bir konut alabilmek için yeterli maddi güce sahip olamamak konut sahibi olmanın önündeki en büyük engellerden biri. Konut sahibi olmak isteyen ama yeterli birikimi olmayan vatandaş peşinatsız, kredisiz, faizsiz ev alma yollarını araştırıyor. Yenievim, konut sahibi olmak isteyenleri ağır faiz oranlarından ve peşinattan da kurtarıyor. Vatandaşlar bu modelde gelir seviyesine göre taksit seçeneklerini de kendi belirliyor. Türkiye’nin...