25 / 07 / 2024

Yeni Foçada kent sorunları

Yeni Foçada kent sorunları

Yeterli belediye hizmeti alamadıklarını belirten Foça vatandaşları, kanalizasyon şebekesi ile arıtma tesisi projesinin bir an önce başlatılmasını İstiyorlar. Vatandaşlar çevredeki kötü kokular nedeniyle mağdur oluyor.

Otokar, 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi

Otokar, üretimine başladığı alternatif yakıtlı ve otonom sürüşe sahip olan 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi. Otokar, elektrikli yeni modeller e-Kent ve e-Territo'nun yanı sıra otonom sürüşe sahip e-Centro'nun tanıtımını yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Son dakika: 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı'nı hizmete açtı.

Blue Life'ta hemen teslim villalar!

Blue Life İzmir’in hem yeşili hem mavisiyle ünlü ilçelerinden biri olan Yeni Foça Burunucu’nda, Öztürk Grup İnşaat farkıyla inşa edildi. Blue Life'ta hemen teslim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Hava Kent Tuzla Aydınlı satışa çıktı! Yeni proje!

Hava Kent Yapı Kooperatifi'nin yeni projesi Hava Kent Tuzla Aydınlı'da satışlar başladı. Projede toplam 105 konut yer alıyor.

Yenişehir'de yapı kullanma izni olmayan binalar mühürlenecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, kent geneline yapı kullanma izni olmayan binaların mühürleneceği konusunda sakinlerine uyarıda bulundu.

TOKİ'den İzmir Bergama 4 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli, Bergama İlçesi, 24 Derslikli Gazi-Kınık İlçesi 24 Derslikli Şehit Cafer Atilla-Foça İlçesi 16 Derslikli Yeni Foça Reha Midilli Ortaokulları ve Menemen İlçesi 16 Derslikli Türkelli İlkokulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Finike kent meydanı, yeni yaşam alanı olacak!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, hayata geçirilmesi planlanan kent meydanı projesiyle ''Kent meydanı, ilçemizin cazibe merkezi ve yeni yaşam alanı olacak” açıklamasında bulundu. 

TOKİ'den İzmir'e 5 yeni okul!

İzmir İli, Bergama İlçesi, 24 Derslikli Gazi-Kınık İlçesi 24 Derslikli Şehit Cafer Atilla-Foça İlçesi 16 Derslikli Yeni Foça Reha Midilli Ortaokulları ve Menemen İlçesi 16 Derslikli Türkelli İlkokulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılac

Manisa Kent Estetiği Dairesi'ne yeni hizmet binası!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Merkez (Kırtık) Şantiye Binasına, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığının kullanımı amacıyla yeni hizmet binası inşa edildi.

Mustafa Şentop: Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar çalışması değil!

Mustafa Şentop, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar ve peyzaj çalışması değil, tarihi bir yüzleşme ve yepyeni bir başlangıçtır" dedi...

Zonguldak'ta 6 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Karadeniz Ereğli 2. İcra Dairesi, Zonguldak ili, Ereğli ilçesi, Müftü Mahallesi, 405 ada, 866 parselde (yeni 2465 ada 3 parsel) yer alan oteli 6 milyon TL'ye icradan satıyor...

Başakşehir'e yeni kent meydanı müjdesi!

İstanbul’un yeni merkezi olan Başakşehir, Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı Başakşehir Kent Meydanı’ndan sonra yeni bir meydana daha kavuşuyor.

Sultangazi Yunus Emre Mahallesi plan tadilatı askıda!

Sultangazi İlçesi, Yunus Emre Mahallesi, ( Eski: 3098 parsel ) Yeni: 1256 ada, 75 parsel, 3590 ada, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 parseller, 3589 ada, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 23, 37, 38 ve 39 parseller ile bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/5000 ölçekli 24.07.2018 tasdik

Yeni Foçada kent sorunları Haberi

Yeni Foçada kent sorunları

5 Haziran 2014 Perşembe günkü köşemizde "Menemen-Foça-Aliağa üçgeninde çevre katliamı yaşanıyor. Onbinlerce kişi tehlike altında" başlıkları ile İzmir'in tarım, turizm ve sanayi kenti üç ilçedeki vatandaşların, bölgedeki tavuk çiftliklerinin dışkısı ve ölü tavuk leşlerinden oluşan pis koku ile üreyen sineklerden şikayetçi olduklarını dile getirmiştik.


Üç temizlik ekibi yetmiyor Geçen yıl da yaz aylan içinde bu üç ilçeden Foça'nın tatil cenneti Yeni Foça'daki konutlardan cadde ve sokaklara sızan fosseptik atıklarını yazmış ve bu yüzden bölgenin çok pis koktuğunu, foseptik akıntılarının karasinek ve sivrisinek üremesine neden olduğunu belirtmiştik.Aynı şikayet bir kez daha köşemize iletildi. Yeni Foça'dan binlerce belde sakini adına aradıklarını söyleyen onlarca okurumuz, aynı olumsuzlukların eksiksiz yaşandığını, fosseptik sızıntılarının yanı sıra, çöplerin yeterince toplanmadığı için beldenin çöp toplama merkezi haline geldiğini,...