04 / 05 / 2024

Yeni Gelişmeler Işığında Türkiye Ekonomisi Paneli

Yeni Gelişmeler Işığında Türkiye Ekonomisi Paneli

Alarko Holding CEO'su Ayhan Yavrucu "Yeni Gelişmeler Işığında Türkiye Ekonomisi Paneli"nde konuştu. Yavrucu yaptığı açıklamada "Türkiye'nin kaynak planlaması yapması gerek" dedi.

Büyükçekmece'deki ölüm villalarında şok eden gerçek! 36 villa fazladan yapılmış!

Büyükçekmece’deki ölüm villaları dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Söz konusu ölüm villalarında 36 villanın fazladan yapıldığının bilgisine ulaşıldı. 

Küresel piyasalarda yükseliş trendi devam ediyor. Son gelişmeler için hemen bakın!

ABD istihdam verisi sonrası yeni haftada hisse senetleri piyasaları ralli yapıyor. Emtia tarafında ise iki ülkeden gelen açıklamalar etkisini gösterdi. Suudi Arabistan ve Rusya petrol arz kesintilerini yıl sonuna kadar sürdüreceğini açıkladı.

Son dakika! EYT'de tehlike çanları çalmaya başladı! İş dünyası alarma geçti!

EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) konusundaki gelişmeler sonrasında, işletmeler için uygun faiz oranlarına sahip EYT kredileri sunulmuştu. Ancak son zamanlarda artan kredi faiz oranları iş dünyasında büyük rahatsızlık yarattı ve faizlerin sabitlenmesi talepleri yükseldi.

En düşük emekli maaşı 10 bin 332 TL olacak! Detaylar peş peşe geldi! İşte son gelişmeler...

Maaş zamlarına ilişkin peş peşe gelişmeler yaşandı. Bu kapsamda, en düşük emekli maaşının 10 bin 332 TL olması gündeme geldi. İşte detaylar...

THY Emlak Konut Arnavutköy kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 konut isim listesi belli oldu mu?

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri projesi ile ilgili yeni gelişmeler merakla araştırılıyor. Peki THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? İşte ayrıntılar...

7.550, 8 bin, 9 bin, 9.500, 10 bin TL alan emeklilerin yeni ve zamlı maaşında son dakika! İşte kalem kalem yeni maaşlar!

7.550, 8 bin, 9 bin, 9.500, 10 bin TL alan emeklilerin yeni ve zamlı maaşında son dakika... İşte kalem kalem yeni maaşlar...

7.500, 7.750, 8.000, 8.250, 8.500 TL alan emeklilerin yeni ve zamlı maaşında son dakika! İşte sıra sıra zamlı maaşlar!

7.500, 7.750, 8.000, 8.250, 8.500 TL alan emeklilerin yeni ve zamlı maaşında son dakika... İşte sıra sıra zamlı maaşlar... Hemen bakın...

Emeklilik sisteminde yeni gelişme! Milyonları sevindirecek müjdeler peş peşe açıklandı!

Emeklilik reformuna yönelik çalışmalar hız kazanırken, EYT kapsamı dışında kalanlar için umut verici gelişmeler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği yeni emeklilik reformu için yaşanacak gelişmeler emekli olmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor.

THY Emlak Konut GYO kura çekilişi 2023 ne zaman? Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kuralarında son dakika! Hemen bakın!

THY Emlak Konut GYO kura çekilişi 2023 ne zaman? Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kuralarında son dakika... Hemen bakın...

Geleceği parlak 7 meslek: İş dünyasında büyük fırsatlar kapıyı çalıyor! Hemen öğrenmeye başlayın!

Yapay zeka, büyük veri analizi ve yeşil enerji gibi alanlardaki teknolojik gelişmeler, iş dünyasında yeni ve değerli iş alanları oluşturuyor. İşte geleceği parlak 7 meslek!

İş Bankası'ndan emeklilere promosyon müjdesi: Son gelişmeler ve miktarlar!

İş Bankası, emekli vatandaşlara yönelik promosyonlarda cömert bir tutum sergilemektedir. İş Bankası'nın emeklilere verdiği promosyon miktarıyla ilgili son gelişmeler aşağıda yer almaktadır.

Konut sektöründe deprem ve seçim etkisi: Sektörün gelişimi için yeni adımlar gerekli!

Gayrimenkul sektörünün deprem ve seçim sebebiyle durağan bir süreç geçirdiğine dikkat çeken KONUTDER’in yeni Başkanı Ramadan Kumova, sektörün gelişimi için yeni enstrümanlar gerektiğinin altını çizdi.

EYT’yi kaçıranlar için erken emeklilik detayları belli oldu! İşte yeni emeklilik tablosu...

SSK ve Bağ-Kur prim eşitlemesiyle beraber erken emeklilik konusunda bazı gelişmeler yaşandı. Önümüzdeki dönemde de emeklilik yaşının özellikle kadınlarda çocuk sayısına göre esnetilmesi, esnafın emekliliği için gerekli prim eşitlemesi gibi yeni gelişmeler yaşanacak.

Yeni Gelişmeler Işığında Türkiye Ekonomisi Paneli Haberi

Yeni Gelişmeler Işığında Türkiye Ekonomisi Paneli


Alarko Holding CEO'su Ayhan Yavrucu, Maliye Hesap Uzmanları Vakfı (HUV) tarafından düzenlenen "Yeni Gelişmeler Işığında Türkiye Ekonomisi Paneli"nde konuştu. Yavrucu kaynakların verimli ve gelecekte ülke ekonomisine potansiyel kazandırabilecek alanlara yatırılması gerektiğini dile getirdi.


Türkiye'nin gayrimenkul sektöründe çok iyi imtihan veremediğini dile getiren Yavrucu, gayrimenkul sektörünün bir çok sektöre girdi sağladığının tartışmasız olduğuna dikkat çekerek,  "Kaynakların önemli bir kısmını sanayi yerine gayrimenkul sektörüne kaydırma Türkiye'nin geleceği açısından çok doğru olmamıştır." açıklamasını yaptı.


Yavrucu, şunları söyledi;


"Evet gayrimenkul sektörü istihdam açısından, GSMH açısından, muhtelif sektörlerden aldığı girdiler açısından bazı avantajlar sağlamıştır. Ama gayrimenkul sektörü kapasite yaratıp da bize ihracat potansiyeli getiremiyor. Bunun tek yolu sanayiyi büyütmekten geçiyor, sanayiyi büyütmek de teknolojiden...