01 / 05 / 2024

yeni göz hastanesi

yeni göz hastanesi

Nijer’e yeni göz hastanesi açıldı. İHH, İslam Kalkınma Bankası, TİKA ve de Nijer Sağlık Bakanlığı işbirliği ile Nijer'de inşa edilen göz hastanesi, törenle hizmete başladı.

Emeklilere o bankadan son dakika Mart müjdesi! Akbank emekli promosyon 2024 ne kadar? Şimdi rakamlara göz atın!

Yeni aya girilmesiyle beraber de bankalar bir bir emekli promosyon ödemelerini açıkladı. Peki Akbank emekli promosyon 2024 ne kadar? Şimdi rakamlara göz atın! 

Yabancı yatırımcı gözünü Trakya’ya dikti: Bölgede arsa fiyatları arttı!

Deprem riskinin az olduğu Trakya yatırımcıların yeni göz bebeği oldu. Bölge son günlerde yabancı yatırımcıların radarına girdi. İlk sırayı ise Çinliler alıyor.

Konut üreticilerinin gözü yeni kampanyada!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada  inşaat maliyetlerindeki artışa dikkat çekti ve konut üreticilerinin gözünün kulağının yeni kampanyada olduğunu söyledi.

Milyonların gözü okkalı zamda! Sosyal destek ödemelerine yeni ayda zam var mı? Yardım paralarında son gelişmeler...

Aile Destek ödemesi alanların gözü kulağı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına çevrildi. Sosyal yardım paralarına zam gelecek mi, ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Yatırımcıların gözü TCMB faiz kararında!

Küresel piyasalar, enflasyon ve resesyon endişeleriyle yeni haftaya karışık bir seyirle başlarken, yurt içinde yatırımcıların gözü Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararında...

Benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma, akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Ev sahipleri ve kiracıların gözü yeni kira kararında! İşte tek tek açıklanan o son dakika detayları!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracının gözü yeni kira kararında... İşte tek tek açıklanan o son dakika detayları...

Simfer 1241 A Enerji Sınıfı 65 lt 4 Gözü Gazlı Tamboy Fırın ne kadara satılıyor? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Simfer 1241 A Enerji Sınıfı 65 lt 4 Gözü Gazlı Tamboy Fırın, yenilikçi teknolojisi ve güvenilir özellikleri ile size mutfağınızda yeni deneyimler yaşatır.

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında zam tufanı! Peş peşe açıklandı! Şimdi maaşlara göz atın! 

Sosyal destek ödemelerinden faydalanan binlerce vatandaş yeni zamlı maaşları merak ediyor. 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında zam tufanı! Peş peşe açıklandı! Şimdi maaşlara göz atın! 

Yeni Evim kampanyasına başvuracak memurlar dikkat! Hemen bu habere göz atın!

Orta gelirlilere yönelik olarak geçtiğimiz günlerde duyurulan konut kampanyası "Yeni Evim" 16 Ocak tarihinde devreye girecek. Peki Yeni Evim kampanyasının şartları neler? Yeni Evim kampanyasına başvurmak isteyen memurlar hemen bu habere göz atın...

Tapuda yeni dönem mi başlıyor? Tapu sahipleri hemen bu detaylara bir göz atın!

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda tapuda ekspertiz uygulamasına yer verilmesi, konut alacak binlerce kişinin aklında da soru işareti yarattı. Peki Tapuda yeni dönem mi başlıyor? Tapu sahipleri hemen bu detaylara bir göz atın...

Fiat Egea Cross'a 52 bin 500 TL'lik yeni yıl indirimi geldi! Egea Cross 4 Aralık 2022 fiyat listesi! Hemen bir göz atın!

Fiat Egea Cross'a 52 bin 500 TL'lik yeni yıl indirimi geldi. Peki Egea Cross'un Aralık ayı fiyatları ne kadar? İşte Egea Cross 4 Aralık 2022 fiyat listesi! Hemen bir göz atın...

Asgari ücret hesaplamalarında resmen 9 şiddetinde deprem! 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen göz atın

Yeni yıla girmeye çok az bir zaman kala Asgari ücret hesaplamalarında resmen 9 şiddetinde deprem yaşanıyor. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen göz atın...

yeni göz hastanesi Haberi

yeni göz hastanesi

İHH, İslam Kalkınma Bankası, TİKA ve Nijer Sağlık Bakanlığı işbirliğiyle Nijer'de inşa edilen göz hastanesi, törenle hizmete başladı.


Niamey'de Abdou Moumouni Üniversitesi içindeki Lamorde Hastanesi'nin göz ünitesi olarak hizmet verecek hastanenin resmi açılışı,  Nijer Sağlık Bakanı'nı temsilenNijer Eğitim Bakanı Ali Mariama Elhaj İbrahim,Türkiye'nin Niamey Büyükelçisi Hasan Ulusoy, TİKA İnsan Kaynakları Daire Başkanı Zülküf Oruç, AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Türkiye Sağlık Bakanlığı ve İslam Kalkınma Bankası temsilcilerinin  katılımıyla gerçekleşti. 


Büyükelçi Ulusoy, açılıştaki konuşmasında, Nijer'de sağlık alanında çeşitli çalışmalar yaptıklarını belirterek, bu projelerin birçoğunu TİKA ve sivil toplum kuruluşlarının hibe yardımı olarak gerçekleştirdiğini söyledi. 


Nijer'de acil servisi kurduklarını ve ambulansları temin ettiklerini anlatan Ulusoy, her yıl 50 Nijerli hastayı Türkiye'de tedavi etme konusunda söz verdiklerini aktardı. 


Ulusoy,...