02 / 05 / 2024

Yeni havaalanının ismi

Yeni havaalanının ismi

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk fazı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı programla bugün saat 16.30'da açıllacak. Havalimanının ismi açılış töreninde açıklanacak. 

iPhone’ların ismi mi değişiyor? iPhone’ların yeni ismi ne olacak?

iPhone’ların isminin değişmesi gündemde yer alıyor. Peki iPhone’ların ismi gerçekten değişecek mi? İşte detaylar!

Tokat Yeni Havaalanı’nın yüzde 65’i tamamlandı!

AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, Tokat Yeni Havaalanı inşaatının yüzde 65'lik kısmının tamamlandığını belirtti. Havaalanının 2020 Haziran ayında bitmesi öngörülüyor…

Yeni havaalanının adı ne olsun?

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk fazı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı programla bugün saat 16.30'da açıllacak. Havalimanının ismi açılış töreninde açıklanacak. 

İstanbul Yeni Havalimanı’nın olası ''alan adları'' toplandı!

"Fırsatçı girişimciler, resmi açılışı 29 Ekim’de yapılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’nın sosyal medyada paylaşılan olası alan adlarını (domain) topladılar.

İstanbul yeni havalimanının aydınlatması Günsan’a emanet!

Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul yeni havalimanının aydınlatma kontrolünü Günsan üstlendi. Günsan yeni havalimanında Eqona, Nemliyer ve modüler seri model anahtar ve priz ürünleriyle yer alacak.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 10 gün kaldı!

29 Ekim'de açılması planlanan İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 10 gün kaldı. Yüzde 97'si tamamlanan projenin açılışı için tüm hazırlıklar tamamlandı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 97'si tamam!

29 Ekim'de açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı dünyanın en büyük havalimanında açılış hazırlıkları sürüyor. 10.2 milyar euroluk yatırımla hayata geçirilen İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 97'si tamamlandı. 

DHMİ'den Yeni Havalimanı'nın açılışının ertelendiği iddialarına yanıt!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Funda Ocak, İstanbul Yeni Havalimanının açılışı için tarihin 29 Ekim 2018 olduğunun altını çizerek, "O tarihte bu havalimanımız açılacak." dedi.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışı ertelenmedi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışının 29 Ekim'de yapılacağını bildirdi...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesi iptal edildi!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın 150 bagajlı otobüsle yapılacak yolcu taşıma ihalesi 'Kamu yararı oluşmadığı' gerekçesiyle iptal edildi. 

3. Havaalanı'nın adının Atatürk olması için imza kampanyası!

Atatürkçü Düşünce Derneği, 3. Havaalanı'nın adının "Atatürk" olması için bir imza kampanyası başlattı.

Yeni Havalimanı'nın ismi ne olacak?

Üçüncü havalimanının açılmasına 40 gün kadar bir şey kaldı. Peki, Yeni Havalimanı'nın ismi ne olacak?

Ahmet Hakan: Yeni havaalanının adı Mustafa Kemal olsun!

Ahmet Hakan, "Yeni havaalanının adı 'Mustafa Kemal' olsun" başlığıyla yayımlanan yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Milletimizin Gazi’ye hürmeti sonsuzdur. Milletimizin Mustafa’ya saygısında en küçük bir tereddüt yoktur." dedi...

Yeni havaalanının ismi Haberi

Yeni havaalanının ismi

Türkiye Gazetesi yazarlarındna Süleyman Özışık bugünkü köşesinde ''Yeni havaalanının adı ne olsun?' başlıklı yazısını yayınladı. İşte  Süleyman Özışık'ın yazısı...

Daha temel atma töreninde bile büyük tartışmalara ve dahi kavgalara neden olan Türkiye'nin yeni havaalanı nihayet açılıyor.
Kimileri Avrupa'nın, kimileri ise dünyanın en büyük havaalanı olduğunu söylüyor. Kimileri ekonomik yönüyle Türkiye'nin cari açığını azaltacağını, kimileri ise ülkenin ekonomik bütçesine yeni yük getireceğini iddia ediyor. 
Bunların konuşulması zarar değil, yarar getirir.
Netice itibari ile kamuoyu, yapılan hizmetin ekonomik ve sosyal boyutunu bu tür tartışmalar sayesinde öğrenebiliyor.
Gerçek olan şu ki bu dev eser, gelecek nesillere yapılmış en büyük yatırım olarak yerini alacak. Bu yatırım Türkiye'ye yılda 8 milyar avro kazandıracak. En az 250 bin kişiye iş sağlayacak, uzun vadede yılda 200 milyon...