05 / 05 / 2024

Yeni Havalimanının açılışına kimler katılacak

Yeni Havalimanının açılışına kimler katılacak

İngiltere Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Avrupa ve ABD'den Sorumlu Devlet Bakanı Alan Duncan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına katılacak.

KKTC Ercan Havalimanı'nın yeni terminali yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lefkoşa'da yapım çalışmaları tamamlanan havalimanının açılışını 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıl dönümünde yapacak.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihi belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihini açıkladı.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023...

Altın fiyatları yeni yılın ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023 altın fiyatları...

Okulların açılmasına yakın Show Market’ten büyük indirim! İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Okulların açılmasına çok kısa bir süre kala Show Market, kırtasiye malzemelerinde indirim yaptı. 8 Eylül 2022’ye kadar sürecek indirimlerin kataloğu da açıkladı. İşte, pek çok üründe indirim yapan Show Market’in 31 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Çocuğu olanlar 2 bin 337 liralık yardım parasını kaçırmasın! Okulların açılmasına az bir zaman kalmışken…

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), okulların 12 Eylül'de açılacağını bildirdi. Okulların açılmasına az bir zaman kalmışken çocuklu ailelere devlet eli ile ne gibi yardımların yapıldığı büyük merak konusu. İşte detaylar…

Rize-Artvin Havalimanı bugün açılıyor! İlk uçak iniş yaptı! 

Deniz dolgusu ile inşa edilen havalimanlarından biri olan Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışı bugün yapılıyor. Türkiye'nin ikinci denize dolgu havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı, 45 metre genişlik ve 3 bin metre uzunluğundaki pistiyle dikkat çekiyor. 

Hatay Stadı yarın açılıyor!

Hatay'ın merakla beklenen yeni stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla yarın açılıyor.

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

Malatya Tohma Köprüsü bugün açılıyor! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü bugün açılıyor. 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası yarın açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yarın açılışı yapılacak, CSO yeni binasına ilişkin, "Pandemiden sonra biz burada hafta içi, hafta sonu çok düzenli konserlere imza atacağız, dünyada ses getiren konserlere imza atacağız, yurt dışından da birçok grubun buraya gelmesini sağlayacağız" dedi.

Ferruh Taşdemir yeni mekanı Balkabağa'nı Ağaoğlu Maslak 1453’te açtı!

Balkabağa adlı eğlence mekanı önceki gün Ağaoğlu Maslak 1453’ün içerisinde açıldı. Mekanın açılışına ünlü isimler akın etti.

Giresun'daki okullar yeni eğitim-öğretim yılı açılışına yetişecek!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada, "İnşaat Emlak Dairesi ekiplerimiz, afetten etkilenen kurumlarımızda incelemelerini tamamladı. El birliğiyle bölgedeki okullarımızı yeni eğitim-öğretim yılının açılışına hazır hale getiriyoruz" diye konuştu.

Yeni Havalimanının açılışına kimler katılacak Haberi

Yeni Havalimanının açılışına kimler katılacak

İngiltere Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Avrupa ve ABD'den Sorumlu Devlet Bakanı Alan Duncan, İstanbul'daki yeni havalimanının açılışına katılacak.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, açıklamada yeni havalimanının İstanbul'un dünyanın öncü transit merkezlerinden biri olma rolüne katkıda bulunacağı belirtildi.

Bakan Duncan'ın konu ile ilgili açıklaması şu şekilde: "Bu gerçekten Türkiye için tarihi bir an. Cumhuriyet gününü yeni bir havalimanının açılışıyla aynı anda kutlamak… Birleşik Krallığı İstanbul'da temsil etmekten dolayı gurur duyuyorum. Türkiye her zaman Birleşik Krallığın yakın bir müttefiki ve dostu olmuştur ve olmaya devam edecektir." 

İstanbul Yeni Havalimanı bugün açılıyor!

Yeni havalimanının açılışına dünya şahitlik edecek!

45 soruda...