08 / 05 / 2024

Yeni İkinci El Eşya İnşaat nerede

Yeni İkinci El Eşya İnşaat nerede

Yeni İkinci El Eşya İnşaat Hafriyat Nakliye Ve İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Memiloğlu tarafından kuruldu. 

A101 yeni Aktüel Kataloğu! A101’de bal, zeytin, peynir, tuvalet kağıdı, şampuan, yumurta ve patateste indirim var!

A101'in yeni aktüel kataloğunda bal, zeytin, peynir, şampuan, yumurta ve patateste indirim var. İşte A101'in yeni aktüel kataloğu...

A101 27 Nisan-3 Mayıs 2024 yeni aktüel kataloğu! A101’de yumurta, sucuk, ayçiçek yağı, yoğurt ve çayda indirim var!

Perakende devi A101 merakla beklenen 7 Nisan-3 Mayıs 2024 yeni aktüel kataloğunu yayımladı. A101'de bu hafta yumurta, sucuk, ayçiçek yağı, yoğurt ve çayda indirim var.

A101 20 Nisan-26 Nisan Aktüel Kataloğu! A101’de peynir, zeytin, helva, çay ve deterjanda indirim var!

Merakla beklenen yeni aktüel kataloğunu resmi internet sitesi üzerinden yayımlayan A101, katalogdaki fiyatların 26 Nisan 2024 tarihine kadar geçerli olacağını açıkladı. Peki A101’de bu hafta hangi indirimler var, fiyatları ne kadar? İşte detaylar…

BİM 26 Nisan yeni aktüel kataloğu! BİM’de iğneden ipliğe büyük indirim!

26 Nisan 2024 tarihli aktüel kataloğunu resmi internet sitesi üzerinden yayımlayan BİM indirime giren ürünleri de tek tek açıkladı. Peki BİM'in 26 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunda neler var? 

Tarım Kredi Market 20 Nisan 2024 yeni aktüel kataloğu! Peynir, zeytin, kıyma, mercimek ve salçada dev indirim!

Türkiye’nin pek çok şehrinde şubesi bulunan Tarım Kredi Kooperatif Market, merakla beklenen 20 Nisan 2024 tarihli aktüel kataloğunu yayımladı. Buna göre, 20 Nisan tarihinden itibaren pek çok ürün indirimli şekilde satılacak. Peki, hangi ürünler ne kadar? İşte detaylar…

BİM yeni aktüel kataloğunu yayımladı! Fiyatlar resmen dip yaptı!

Perakende devi Bim, yeni aktüel kataloğunu yayımladı. Peki fiyatların resmen dip yaptığı Bim'de bu hafta hangi ürünler indirimde?

İkinci el otomobil pazarında hareketlilik başladı! 

İkinci el otomobil pazarında hareketliliğin başladığı kaydedildi. Buna göre, ikinci el otomobil pazarında son günlerde yaşanan durgunluktan sonra  canlanma başladığı belirtildi. Özellikle de 500 bin liraya kadar olan fiyat aralığındaki araçlarda yükselen talep, alıcılar için güzel fırsatlar sunuyor.

İkinci el otomobil piyasası çok durgun! Vatandaş bakıyor ama almıyor!

Son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntılar, enflasyon vatandaşların alım gücünün azalması otomobil piyasasını da olumsuz yönde etkiliyor. İkinci el otomobil piyasasında müthiş bir durgunluk yaşanıyor. 

İkinci el otomobilde galericilerin 'Keriz silkeleme' taktiği ayyuka çıktı!

İkinci el otomobilde yüzde 30’a varan fiyat düşüşü var. Sektörde, 2024 yılında sıfır araç fiyatlarının döviz kuru kaynaklı yükseleceği, bu nedenle 2. elin hareketleneceği, bunu bilen galerilerin topladıkları araçları 2024 yılında yüksek fiyattan satacağı konuşuluyor.

2023'te hem alıcısına hem de satıcısına kazandıran ikinci el araçlar, 2024'te de fırsatlar sağlayacak!

İkinci el araçlar 2023 yılında hem alıcısına hem de satıcısına kazandırdı. 2. el araçların 2024 yılında da önemli fırsatlar sağlaması bekleniyor.

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı: İkinci el otomobil fiyatlarındaki artış durdu! Sıra betoncular ve çimentocularda! 

İkinci el araba fiyatları geçtiğimiz aylarda sıfır otomobil fiyatlarının önüne geçmişti. Ticaret Bakanı Ömer Bolat tarafından yapılan denetimler ve yeni yaptırımlarla otomobil piyasası normale döndü. Sıra inşaat sektöründe,  çimento ve beton fiyatlarına geldi. Fiyatların düşmesi için bakanlıktan müd

İkinci el otomobil pazarında fiyatlar dibe vurdu! Araba almak isteyenler dikkat!

İkinci el otomobil pazarında hızlı yükselen fiyatlar, krediye erişimde yaşanan zorluklar ve tedarik sorununun azalmasıyla otomotiv piyasasında düşüş yaşandı ve fiyatlar dip yaptı.

İkinci el otomobil fiyatları düştü! İMES Başkanı, fiyatlar yeniden yükselişe geçecek!

İkinci el otomobil fiyatlarında dalgalı seyir devam ediyor. Peki, otomobil fiyatlarında düşüş devam edecek mi, fiyatlar ne zaman yükselecek? İşte detaylar...

Yeni İkinci El Eşya İnşaat nerede Haberi

Yeni İkinci El Eşya İnşaat nerede

Yeni İkinci El Eşya İnşaat Hafriyat Nakliye Ve İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Memiloğlu tarafından kuruldu. 

Yeni İkinci El Eşya İnşaat Hafriyat Nakliye Ve İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İKİNCİ EL EŞYA a. Her türlü kullanılmış ikinci el vasfında büro ve ev eşyası alabilir ve satabilir İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park...