07 / 05 / 2024

yeni İstanbul havalimanı

yeni İstanbul havalimanı

Başbakan Binali Yıldırım, "Dünyanın en büyük havalimanı, yeni İstanbul havalimanı... Bu projenin ederi ne kadar biliyor musunuz? 35 milyar. 35 milyar ne anlama geliyor size söyleyeyim. Dünyanın irili ufaklı birçok ülkesinin bütçesinden daha büyük.

İstanbul Havalimanı'na yüzde 43 hisseyle büyük ortak!

İstanbul Havalimanı'nın kurucuları Kalyon Havacılık ile Cengiz İnşaat, geçen ay İGA Holding A.Ş adlı yeni bir şirket kurdu. Paylarının yüzde 43'ünü yeni kurdukları holdinge devrederek üçüncü ortağı bünyelerine ekledi.

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metro Hattı yarın hizmete açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada yarın Arnavutköy-İstanbul Havalimanı arasındaki 14 kilometrelik yeni metro hattını hizmete açacaklarını müjdeledi. İşte Bakan Uraloğlu'nun konu ile ilgili o açıklamaları....

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a yeni havalimanı geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'a yeni bir havalimanı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir evleri kura çekilişi İSİM LİSTESİ ne zaman açıklanacak?

Emlak Konut ve Türk Hava Yolları’nın, İstanbul Havalimanı yakınında hayata geçirecekleri Arnavutköy Yenişehir evleri kura çekiliş takvimi merakla bekleniyor. İşte detaylar...

Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda son dakika! Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı arası 30 dakikaya iniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul Havalimanı'nı kent merkezine bağlayacak Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda TBM ile yapılan tünel açma çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. İşte Bakan Karaismailoğlu'nun o açıklaması...

Yeni Tokat Havalimanı için geri sayım başladı!

2018'de yapımına başlanan Yeni Tokat Havalimanı'nın inşaatında son çalışmalar yapılıyor. 

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı metro hatları ne zaman açılacak?

İstanbul'un yeni metro hatlarına kavuşması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. İstanbul Havalimanı-Gayrettepe, İstanbul Havalimanı-Halkalı ve Tavşantepe-Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Metro hatlarının en yakın zamanda hizmete sunulması planlanıyor.

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu İstanbul'a yakışan eser olacak!

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattındaki Göktürk istasyonunda işçilerle iftar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni metro hattının İstanbul'a yakışacağını dile getirdi. 

Halkalı-Havalimanı Metrosu'nun son kesiminin kazısı bugün yapılacak! 

Halkalı ile İstanbul Havalimanı arasında açılacak metro için geri sayım başladı. İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak yeni projenin son kesimin kazısı bugün yapılacak. 

Hava Kent Taşoluk 2 geliyor! Yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut projesi Taşoluk 2 için düğmeye bastı. 140 konut ve ticari alanlardan meydana gelecek Hava Kent Taşoluk 2, İstanbul Havalimanı’na 5.5 kilometre mesafede yer alacak.

İstanbul Havalimanı'nın yeni hangarlarının inşaatı tamam!

Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, İstanbul Havalimanı'nda yer alan uçak bakım, onarım ve revizyon (MRO) kompleksinin önemli bir parçası olacak yeni hangarlarının inşaatını tamamladı.

İstanbul Havalimanı 3. pisti 18 Haziran'da hizmete girecek!

İstanbul Havalimanı 3’üncü pist çalışmalarının sürdüğünü söyleyen İGA Havalimanı İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu yaptığı açıklamada  "Operasyonel olarak önemli avantajlar sağlayacak bu yeni pistimizi 18 Haziran'da hizmete almayı planlıyoruz. 

Bvlgarı, İstanbul Havalimanı'nda yeni butik mağaza açtı!

Unifree Duty Free ve TAV Havalimanları Holding iştiraki olan ATÜ Duty Free, Bvlgari'nin İstanbul Havalimanı'nda açılan yeni butik mağazasını işletecek.

yeni İstanbul havalimanı Haberi

yeni İstanbul havalimanı

Başbakan Binali Yıldırım, "Dünyanın en büyük havalimanı, yeni İstanbul havalimanı... Bu projenin ederi ne kadar biliyor musunuz? 35 milyar. 35 milyar ne anlama geliyor size söyleyeyim. Dünyanın irili ufaklı birçok ülkesinin bütçesinden daha büyük.


Nereden nereye. 70 sente muhtaç olan, yazar kasası başbakanlığa fırlatılan bir Türkiye'den, tek başına 35 milyarlık yatırımı yapan, dünyanın en büyük havalimanını İstanbul'a kazandıran bir Türkiye'ye geldik” dedi. İşte Uluslararası Para Fonu (IMF) verilerine göre yıllık milli geliri, 3. Havalimanı'nın maliyetinin altında kalan...