06 / 05 / 2024

yeni istanbul otoyolu

yeni istanbul otoyolu

Gözde Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, inşaatı tamamlanan yeni İstanbul Otoyolu'nun İzmir  için büyük kazanımlara aracı olacağını söyledi…

İstanbul'dan Ankara'ya ikinci otoyol: Orta Anadolu Otoyolu geliyor!

İstanbul-Ankara otoyolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle ikinci otoyol için çalışmalara başlandı. “Orta Anadolu Otoyolu” olarak yapılması planlanan yeni otoyol Sakarya’nın Akyazı ilçesiyle Ankara arasında inşa edilecek.

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Türkiye'nin deprem gerçekliği yeniden gündeme oturdu. Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Arsa-arazi fiyatlarına Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu dopingi!

Yakın zamanda inşaatı tamamlanan Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu projesi bölgedeki arsa ve arazilerin değerini ikiye katladı. İzmir’de arsa fiyatların son 1 yılda yüzde 49, son 4 yılda yüzde 133 artış gösterdi

İzmir gayrimenkulde yükselen değer olacak!

Gözde Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, inşaatı tamamlanan yeni İstanbul Otoyolu'nun İzmir  için büyük kazanımlara aracı olacağını söyledi…

İzmir-İstanbul Otoyolu 8 Ağustos'ta hizmete açılacak!

İstanbul ile İzmir arasındaki mesafeyi 3.5 saate düşürmesi planlanan İzmir-İstanbul Otoyolu'nun 8 Ağustos'ta hizmete açılması planlanıyor.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Ekim'de tamamlanacak!

İstanbul-İzmir arasını 9 saatten 3.5 saate indirecek olan İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu yeni bir alışveriş konsepti yarattı. 446 km yol üzerine kurulacak 33 tesiste markalar ciro rekoru kıracak.

İzmir- İstanbul Otoyolu'nda 'arazi' isyanı!

İzmir - İstanbul Otoyolu projesi kapsamında 'acele kamulaştırma' yöntemi ile düşük bedelle kamulaştırılan tarım arazileri için ödenmesi gereken ücret farklarını aradan geçen süreye rağmen alamayan vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

İzmir-İstanbul Otoyolu’nun bir etabı daha açılıyor!

İzmir ve İstanbul arasındaki mesafeyi 3.5 saate düşürecek 2019’un yazına yetiştirilmeye çalışılan İzmir-İstanbul Otoyolu’nun Saruhanlı-Kemalpaşa etabı trafiğe açılıyor.

İzmir-İstanbul otoyolu İzmir konut piyasasını nasıl etkileyecek?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir-İstanbul otobanı ile ilgili açıklamalar yaptı. Kocaoğlu, "Bu şehrin geleceğinden biz sorumluyuz" dedi

İstanbul Yeni havalimanının bağlantı yolu bugün açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kuzey Marmara Otoyolu'nun İstanbul Yeni Havalimanı'na bağlantıyı sağlayacak olan Tayakadın Kavşağı-Odayeri kesimi bugün açılıyor. 

İzmir-İstanbul Otoyolu ne zaman açılacak?

İzmir-İstanbul Otoyolu'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Yüzde 95'inin tamamlandığı açıklanan proje kapsamında 3 tünel hizmete açıldı. Peki İzmir-İstanbul Otoyolu ne zaman açılacak? İşte cevabı...

yeni istanbul otoyolu Haberi

yeni istanbul otoyolu

Gözde Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı inşaatı tamamlanan yeni İstanbul Otoyolu'nun şehrin geleceği açısından büyük bir paydada olduğunun altını çizdi. İzmir’de nüfusun sürekli artması nedeni ile konut ihtiyacının gündemde olduğunu, mevcut konut sayısının bu ihtiyaca yetersiz kaldığını belirtti. Kalı, bu ihtiyaca yönelik kaliteli konut projelerinin beklenen ilgiyi göreceğini söyledi.

Yeniasır'ın haberine göre, Ekim, Kasım ve Aralık aylarında konut satışlarının artış göstermesi beklentisinde olduklarını ifade eden Kalı, "En cazip yatırım aracı yine gayrimenkul olacak. İzmir'deki konut stokunun 4'te 1'i satılırsa konut fiyatlarına da %50 oranında zam gelecektir" diye ekledi.

İstanbul-İzmir Otoyolu İzmir'e değer kattı!

İstanbul-İzmir Otoyolu gayrimenkul sektörünü olumlu...