08 / 05 / 2024

Yeni Karesi satışa çıktı

Yeni Karesi satışa çıktı

Yeni Karesi Balıkesir Toplu Konutları Balıkesir Belediyesi ve Baltok güvencesiyle hayata geçirilecek. Yeni Karesi Konutları satışa çıktı.

Yeni Volkswagen Passat Türkiye’de satışa çıktı. İşte 2024 model Passat'ın fiyatı ve özellikleri!

Otomotiv devi Volkswagen'in en iddialı modelleri arasında yer alan Passat Türkiye’de satışa sunuldu. İşte yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlerin radarına giren modeller arasında yer alan 2024 model Passat'ın fiyatı ve özellikleri...

Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor! Fiyat açıklandı: Yeni Kona Elektrik fiyatları ne kadar?

Tarzı ve donanım özellikleriyle, B-SUV segmentinde iddialı konuma gelecek olan Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor. Peki Hyundai Yeni Kona Elektrik fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve fiyat bilgisi...

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Nidapark Ataşehir'in yeni etabı satışta! 1,99 faiz oranıyla 36 ay vade!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ataşehir'in yeni etabı satışa çıktı. Nidapark Ataşehir'den 1,99 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

Limonlu Bahçe Konakları'nda yeni daireler satışta! Aralık'ta teslim!

Limonlu Bahçe Konakları'ndaki yeni daireler satışa çıktı. Akyapı imzası taşıyan projenin teslimlerinin bu yılın Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Elektrikli arabalar 2024'e damga vuracak! İşte satışa çıkacak yeni elektrikli otomobiller

Elektrikli otomobiller 2024 yılına damga vuracak. Her hafta yeni bir model tanıtılması planlanan elektrikli otomobil piyasasında 60'ın üzerinde yeni modeller satışa çıkacak.

Fiat, yeni Doblo ve E-Scudo'yu Türkiye'de satışa sunuyor...

Fiat Professional'ın iki yeni ve tamamen elektrikli olan modeli E-Doblo ve E-Scudo, Türkiye'de satışa sunulduğu kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Antalya Terra Modern yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Terra Modern projesi, Pınarlar Grup imzasıyla Antalya'da yapılaşmanın yeni başladığı, Çankaya İlçesi, Kütükçü bölgesinde inşa ediliyor. Antalya Terra Modern projesi yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

ABD'de yeni konut satışları yüzde 12,3 artışla beklentileri aştı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Eylül ayında aylık bazda yüzde 12,3 artış göstererek, 759 bine çıktı. Böylece de piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşmiş oldu.

AP Univercity yüzde 30 peşin 20 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje!

AP Univercity, Şani İnşaat imzasıyla Kırıkkale Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi'nin sadece 30 metre ilerisinde yükseliyor. AP Univercity yüzde 30 peşin 20 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje, işte ayrıntılar..

Toyota, yeni nesil tam elektrikli araçlarını 2026 yılında satışa çıkaracak!

Otomotiv devleri arasında yer alan Toyota, merakla beklenen yeni nesil tam elektrikli araçlarını ilk olarak 2026 yılında satışa çıkarmayı planlıyor.

Toyota yeni Corolla Hatchback'i Türkiye'de satışa çıkardı! İşte 2023 Eylül fiyat listesi

Toyota, dinamik ve sportif tasarım özellikleriyle dikkat çeken yeni Corolla Hatchback Hybrid modelini Türkiye'de satışa çıkardı. 

Sirius Florida satışa çıktı! Yeni proje

Sirius Yapı tarafından İzmir Çiğli Yakakent’te yapımı devam eden Sirius Florida projesi satışa çıktı. Yeni Proje. İşte Sirius Florida ile ilgili ayrıntılar...

Yeni Karesi satışa çıktı Haberi

Yeni Karesi satışa çıktı


Balıkesir Belediyesi Yeni Karesi projesinde  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


245 bin 750 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Yeni Karesi Konutları'ndaki bloklar 15 katlı olarak tasarlandı.


Yeni Karesi Balıkesir Toplu Konutları Balıkesir Belediyesi ve Baltok güvencesiyle hayata geçirilecek. Yeni Karesi Konutları satışa çıktı. 


Projenin sosyal imkanları arasında; basketbol sahası, park ve açık spor alanları, tenis kortu, yaya ve bisiklet yolları bulunuyor. 


Yeni Karesi Balıkesir Evleri fiyatları 2+1 konutlarda 125 bin 500 TL, 3+1 konutlarda 157 bin 500 TL, 4+1 konutlarda ise 297 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Web: http://www.baltok.net/

Öznur...