05 / 05 / 2024

yeni konut eylül

yeni konut eylül

İstanbul’da Eylül ayının son haftasında tam anlamıyla yeni projelerin lansman yarışı yaşandı. Bir hafta içinde sadece İstanbul’da tanıtımı yapılan bağımsız birim satışı 6 bin 287 oldu. Projelerde metrekare fiyatları 4 bin lira ile 25 bin lira arasında değişkenlik gösterdi.

Manisa'daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

Yusuf Altın Yapı, Manisa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerinde yükselecek olan projede 333 konut yer alacak.

Dacia Yeni Sandero'da şimdi al, Nisan 2024'te ödemeye başla fırsatı! Araba alacaklara Eylül sürprizi! 

Eylül’de Dacia alanlar, Dacia Finans’tan kredi kullanmaları halinde yüzde 3.99'dan başlayan faizlerden ve Nisan 2024'te ödemeye başlama fırsatından yararlanabiliyor. Peki Dacia Yeni Sandero Eylül 2023 fiyatı ne kadar oldu? İşte 5 Eylül 2023 fiyat listesi...

Botanik Köy Taş Evler'de yeni etap başlıyor! Ayvalık'ta yeni proje!

Botanik Köy Taş Evler projesi Ayvalık'ta hayata geçiriliyor. Projede yeni etap Eylül'de başlıyor. İşte Botanik Köy Taş Evler projesi ile ilgili detaylar...

Nef Meram satışta! 157 villalık yeni proje Eylül 2025'te teslim!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef'in Konya'da hayata geçirdiği Nef Meram satışa çıktı. 157 villanın yer aldığı projenin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

Osmaniye'deki kalıcı konutlar Eylül'de teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde konutları yıkılan veya zarar gören depremzedeler için Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde yapımı süren 152 konut, Eylül ayında hak sahiplerine teslim edilecek.

Volkswagen Polo fiyatlarına zam geldi mi? En gözde araba! Yeni Polo Eylül fiyatı kaç TL? 3 Eylül 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Polo Eylül 2022 fiyatları belli oldu. Yeni Polo'nun fiyatları araba alacaklar tarafından sık sık araştırılıyor. Peki Volkswagen Polo fiyatları kaç TL oldu, zam geldi mi? İşte 3 Eylül 2022 fiyat listesi...

Dacia Yeni Sandero Eylül fiyatlarında son dakika! En ucuz Yeni Sandero kaç lira? İşte 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

Dacia Yeni Sandero, yenilenen tasarımıyla sürücülerin dikkatini çekiyor. Yeni Sandero'nun Eylül ayı fiyatları merak ediliyor. Peki Dacia Sandero Eylül fiyatları kaç lira? En ucuz Yeni Sandero ne kadar? İşte 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

TOKİ'den o illere dev müjde! 4.800 yeni konut geliyor! 1 Eylül'de düğmeye basılacak! 

Yeni konut projelerini hız kesmeden sürdüren TOKİ, 4 ildeki 4 bin 800 yeni konut için 1 Eylül'de düğmeye basıyor. İşte ihale tarihleri yayınlanan TOKİ'nin yeni projelerine ilişkin tüm ayrıntılar...

TOKİ Balıkesir Altıeylül 506 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa'da 506 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

Giresun'daki 216 konut Eylül ayında teslim edilecek!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, 22 Ağustos 2020’de yaşanan meydana gelen sel felaketi sonrasında inşa edilen 216 konut ve 72 işyerinin, Eylül ayı içerisinde hak sahiplerine teslim edileceği açıklandı. 

TOKİ'den Balıkesir Altıeylül'e 558 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül 558 konut projesinin ihalesini 15 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Niğde Merkez 152 konut ihalesi 21 Eylül'de!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde Merkez 152 konut projesinin ihalesini 21 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Yeni konut projeleri Eylül'ü bekliyor!

Gayrimenkul sektöründe hareketli günler başlamak üzere. Sektör temsilcileri Eylül ayından itibaren yeni projelerin açıklanacağını dile getiriyor. 

yeni konut eylül Haberi

yeni konut eylül

İnşaat sektörü Eylül'e hızlı girdi. Bir yandan devam eden konut projeleri farklı kampanyalarla satılmaya çalışılırken bir diğer yandan da yeni konut projeleri bir bir satışa çıktı. Faizlerin düşüşü ve vadelerin uzaması da konuta ilgiyi artırdı. Nitekim Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, konut kredilerindeki faiz düşüşünün konut kredilerine talebi artırdığını söyledi. Tüm bu gelişmeler ekseninde geçen hafta yeni projeler birbiri ardına satışa sunuldu. Bir hafta içinde sadece İstanbul'da tanıtımı yapılıp satışa çıkan bağımsız birim satışı 6 bin 287 oldu. Yeni satışa çıkan konut projeleri arasında üst gelir grubu ağırlık kazanırken, orta gelir grubuna yönelik projeler de dikkat çekti. Farklı lokasyonlarda ve farklı konseptlerde tasarlanan bu projeler hem yatırımcıya hem de oturumcuya hitap ediyor. Henüz satışa...