05 / 05 / 2024

Yeni Mamak 6. Etap kura sonuç listesi

Yeni Mamak 6. Etap kura sonuç listesi

2015 Yeni Mamak kentsel dönüşüm kura sonuçları henüz açıklanmadı. Kura çekiliş töreni bugün düzenlenen proje 11 etap halinde hayata geçiriliyor.

TOKİ Nisan ve Mayıs 2024 kampanyalarını duyurdu! 6 şehirde 2 bin 435 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nisan ve Mayıs ayı projeleri kapsamında 2 bin 435 konut inşa edecek. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yeni projeleri 6 şehirde hayata geçirilecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için son dakika müjdesi geldi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için beklenen müjdeyi vererek, “Yeni dönemde inşallah Ankara’da ve Mamak’taki ilk önceliklerimizden bir tanesi konutları hak sahiplerine teslim etmek olacak” dedi.

Borsa İstanbul'dan günün ilk yarısında yeni rekor: 6.841,60 puanla tüm zamanların en yükseği!

Borsa İstanbul'da rekor serisi devam ediyor. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.841,60 puanı gördü ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. İşte ayrıntılar...

Borsa İstanbul'da yeni rekor: 6.290,34 puanla tüm zamanların en yükseğine ulaştı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.290,34 puanla tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. İşte ayrıntılar...

A101’de Arzum çay makinesi 749 TL’ye, sinek öldürücü 139 TL’ye, termos bardak 179 TL’ye düştü!

Temmuz ayına girer girmez yeni aktüel ürünler kataloğunu paylaşan A101, yeni indirimlerinin 6 Temmuz itibarıyla geçerli olacağını duyurdu. Buna doğrultuda, Arzum çay makinesi 749 TL’ye, sinek öldürücü 139 TL’ye, termos bardak 179 TL’ye düşecek. İşte A101 fiyat listesi 6 Temmuz 2023...

Ege Yapı'dan İzmir'e 5 yeni proje! 6 milyar TL yatırımla 1.000 yeni konut geliyor! 

İstanbul’da 25 proje hayata geçiren Ege Yapı, şimdide 73 villanın yer aldığı Urla Kekliktepe projesiyle İzmir’e adım attı. Alsancak, Dikili ve Yağcılar’da da proje yatırımları olan Ege Yapı, bin üniteli 5 projesini 6 milyar lira yatırımla hayata geçirecek. İşte ayrıntılar...

Dolar ve eurodan yeni rekor! 6 Haziran Salı dolar yükseldi mi? Euro kaç TL oldu? İşte güncel dolar alış ve satış fiyatı!

Dolar 6 Haziran Salı günü kaç TL oldu? Dolardaki durum nedir? Dolar bugün yükseldi mi? İşte 6 Haziran Salı dolar kuru…

Ziraat Bankası'ndan yeni hamle! 6 ay süresince ertelenecek

Ziraat Bankası deprem bölgesine ikamet eden afetzedelere destek veriyor. Zelzele ile sarsılan illere yazı göndererek ''6 ay içinde vadesi gelecek kredilerinin vadesinin ötelenmesi halinde 6 ay boyunca menkul kıymet tesisi ve zorunlu karşılıklardan muaf tutulacağı''nı bildirdi.

IONIQ 6’nın menzili Hyundai’yi şaşkına uğrattı! İşte otomobil tutkunlarını şok eden O sonuçlar!

Hyundai, yeni IONIQ 6 modeli için EPA tarafından hesaplanan yeni menzil ve enerji tüketimi oranlarını duyurdu. Hyundai IONIQ 6, Lucid Air’ı yakaladı. İşte detaylar…

Google Pixel Watch’un fiyatı belli oldu! İşte 20 Eylül 2022 fiyat listesi...

Google'ın ilk akıllı saati olma özelliğini taşıyan Pixel Watch modelinin fiyat ve renk seçenekleri belli oldu. Yeni saat 6 Ekim 2022'de tanıtılacak.

Asgari ücrete ek zamla ilgili kulis bilgisi şaşırttı! Yeni hesapla 6 bin 500 lirayı aşacak iddiası

Asgari ücrete ek zam çalışmasıyla ilgili kulislerde konuşulan bilgiler sızmaya başladı. Son olarak Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la asgari ücrete ek zam için sürpriz bir görüşme yapmıştı. Maaşların ek zamla ciddi şekilde artacağı bilgisi konuşuluyor.

Yeni BMW 6 serisi yeniden sahnede! İşte 25 Mart 2022 Fiyat listesi!

Yeni BMW 6 serisi, yüksek performansı ve konforlu iç mekanıyla ile tam bir keyif aracı olarak gözüküyor. Otomobil tercihinde lüks ve modern seven sürücüler için ideal olan BMW 6 Gran Turismo, hibrit-benzin yakıt seçenekleri ile birlikte geliyor. İşte BMW 6 serisi hakkında merak edilen her şey...

Yeni Mamak 6. Etap kura sonuç listesi Haberi

Yeni Mamak 6. Etap kura sonuç listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 6. etabında yer alan 380 konut kura yöntemiyle satışa sunuldu. 


2015 Yeni Mamak kentsel dönüşüm kura sonuçları henüz yayınlanmadı. Projenin kura satışları Necmettin Erbakan Kongre Salonu’nda, bugün saat 14.00 itibariyle gerçekleşti.


Dairelerin 100 metrekare ve 120 metrekare olarak dizayn edildiği Yeni Mamak kentsel dönüşüm projesi 11 etap halinde ve 7 milyon metrekarelik alanda yükseliyor. 


Dünyanın en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip Yeni Mamak projesinin 6. etap kura çekilişi tamamlandığında toplamda 3 bin 602 adet daire için hak sahipleri belirlenmiş...