14 / 05 / 2024

yeni manavgat cezaevi nerede

yeni manavgat cezaevi nerede

CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Antalya'nın Manavgat ilçesinde yer alan Kıraç mevkii üzerinde bulunan alana cezaevi yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Silivri Cezaevi’nin ismi değişti! İşte o cezaevinin yeni ismi

Silivri Belediye Başkanı’nın dilekçesi üzerine Silivri Cezaevi’nin adı Marmara Cezaevi olarak değiştirildi.

Manavgat'ta orman yangınında zarar görenler yeni evlerine kavuşuyor!

Antalya Manavgat'ta 28 Temmuz 2021 tarihinde başlayan ve 10 gün sonra kontrol altına alınan yangınlarda konutları yanan afetzedeler, yeni evlerine kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Türkiye'de 3 yıl içinde 36 yeni cezaevi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayınlanmış olan 2022 senesi yatırım programlarına göre 36 yeni ceza infaz kurumu yapılacak. Yeni yapılacak olan ceza infaz kurumunun sonuncusu 2025 yılında bitecek. 

Manavgat'ta yeni evler teslim ediliyor!

Temmuz ayında çıkan orman yangınları nedeniyle Manavgat'ta çok sayıda ev kullanılmaz hale gelmişti. Yananların yerine inşa edilen evler hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. 

Manavgat'ta 1100 konut bir senede teslim edilecek!

Manavgat'taki orman yangınları sırasında yanan evlerin yerine inşa edilen konutları inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yeni konutlara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Demet Akalın Fatma Teyze'ye yeni evini teslim ediyor! 

Manavgat'ta çıkan yangında evini kaybeden Fatma Teyze'ye yeni ev sözü veren şarkıcı Demet Akalın sözünü tutarak yeni evini inşa ettirdi. 

İzmir Karaburun'da SGK arazisine yeni belediye binası mı yapılacak?

İzmir'in Karaburun Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan ve imar planlarında “Kamu alanı” olarak görünen SGK'ya ait 4 dönümlük eski cezaevi arazisine yeni belediye binası yapmak amacıyla harekete geçti. 

Manavgat'a yeni devlet hastanesi yapılması talebi meclis gündeminde!

Antalya'nın Manavgat ilçesine yeni bir hastane yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin yıkımı meclis gündeminde!

Antalya'da yer alan Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesine ait binaların deprem riski dolayısıyla yıkılması ve yerine yapılacak yeni binaların akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manavgat'a yeni devlet hastanesi yapılması istemi mecliste!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Manavgat Devlet Hastanesi'nin ilçe nüfusuna oranla kapasitesinin yetersiz kalması ve ilçeye yeni bir devlet hastanesi yapılması istemi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tarihi Sinop Cezaevi ve Müzesi'nin restorasyon çalışmalarında son durum ne?

Tarihi Sinop Cezaevi ve Müzesi, iki yılda tamamlanacak restorasyon çalışmalarından sonra yeni yüzüyle ziyaretçilerini ağırlayacak. 

Manavgat'a otel inşaatı Meclis gündeminde!

Antalya Manavgat'ta bulunan yaklaşık 3 bin dönümlük alanda, golf sahalı dört otel yapılması için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylanan yeni imar planı Meclis gündemine taşındı

TOKİ'den Antalya Manavgat'a 222 yeni konut!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Çeltikçi Mahallesi 222 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

yeni manavgat cezaevi nerede Haberi

yeni manavgat cezaevi nerede


CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Antalya'nın Manavgat ilçesinde yer alan Kıraç mevkii üzerinde bulunan alana cezaevi yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kara, sorularını Başbakan Yıldırım'a yöneltti.


Kara önergesinde "Antalya İli Manavgat İlçesi Ilıca Mahallesi Kıraç Mevkii üzerindeki alana yapılması planlanan cezaevinin 267 parselde bulunan 466.658 metrekare, 2B orman arazisinden alınan 13.763 metrekare ile daha önce mera olarak kullanılırken imara açılan ve yerleşim yeri olması planlanan 1579 parselde yer alan 220.983 metrekareden oluşan dev bir arazi üzerine yapılacağı bilinmektedir.


Bu Cezaevi için yeterince çalışma yapılmadığı, cezaevinin yapılması planlanan alanın turizm merkezi Kumköy'e, okullara ve yerleşim alanlarına çok yakın olması nedeniyle bölge halkında trafik ve güvenlik gibi konularda ciddi endişeler yarattığı bilinmektedir." dedi. Bu doğrultuda 8 soru sordu.


Kara'nın soruları


1) Manavgat'a yapılması...