07 / 07 / 2024

yeni Nizip Belediyesi binası

yeni Nizip Belediyesi binası

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Nizip Belediyesi hizmet binasının yeni yerine taşınması için çalışmalar başlatıldı. Yetkililer, taşınma işlemlerinin 5 aylık sürede tamamlanacağını kaydetti.

O belediye çok sayıda temizlik personeli alacak! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

Nizip Belediyesi, kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Geçici süreli 70 kamu temizlik personeli alımı gerçekleştirilecek. Personel alımı ile ilgili gerekli koşullar ve başvuru detayları da açıklandı.

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır, Yenişehir, Dokuzçeltik Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı.

Arsa almak isteyenlere taksit müjdesi! Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle 2 adet arsa satıyor! 

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle KDV'den muaf arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 29 milyon 746 bin 220 TL olarak belirlendi.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi 3 taksitle arsa satıyor! 36 milyon TL'ye!

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Diyarbakır ili, Yenişehir ilçesi, Şilbe Mahallesi, 667 parselde yer alan arsayı 3 taksitle 36 milyon TL'ye satıyor...

Yenişehir'de yapı kullanma izni olmayan binalar mühürlenecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, kent geneline yapı kullanma izni olmayan binaların mühürleneceği konusunda sakinlerine uyarıda bulundu.

Bursa Yenişehir Belediyesi'nce alınan taşınmaz mal satışı kararı mecliste!

Bursa Yenişehir Belediyesi'nce alınan bir taşınmaz mal satışı kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erozan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziantep Nizip Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Gaziantep Nizip Belediyesi, pandemi ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait olan iş yerlerindeki kira bedellerinde yüzde 50 indirim yapacak.

Mersin'de asbestli binalarda çalışma başladı!

Mersin Yenişehir Belediyesi, ilçe genelinde asbest olan binalarda söküm çalışmalarına başladı.

Bursa Yenişehir Belediyesi'nden kiracılara yüzde 60 indirim!

Bursa Yenişehir Belediyesi, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında  faaliyetlerinde azalma olan iş yerleri ve taşınmaz kiralarında yüzde 60 indirim yaptı.

Mersin Mustafa Baysan Öğrenci Yurdu sağlık çalışanlarına tahsis edilecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, yeni eğitim-öğretim döneminde hizmete açılacak olan Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Öğrenci Yurdu’nu sağlık çalışanlarına tahsis edecek. 

Mersin Yenişehir'in 5 yıllık planı açıklandı!

Mersin Yenişehir Belediyesi, katılımcı belediyecilik yolunda eşine az rastlanır bir uygulamaya imza attı ve 5 yıllık stratejik planını oluşturmadan önce vatandaşlara, "Nasıl bir Yenişehir'de yaşamak istersiniz" diye soruldu.

Yenişehir'de köylere Avrupa standartlarında modern binalar yapılıyor!

Yenişehir Belediyesi, tarafından köylere yapılan Avrupa standartlarında çok amaçlı binalar açılıyor...

yeni Nizip Belediyesi binası Haberi

yeni Nizip Belediyesi binası

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Nizip Belediyesi hizmet binasının yeni yerine taşınması için çalışmalar başlatıldı. 


Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Kültür Merkezi'ne taşınmaya hazırlanan Nizip Belediyesi hizmet binası dizaynı için, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ihalenin 4 ay içerisinde tamamlanacağı kaydedildi.


Yetkililer, taşınma işlemlerinin 5 aylık sürede tamamlanacağını...