04 / 07 / 2024

yeni otel açılışı iskender dilek

yeni otel açılışı iskender dilek

Müşteriye ‘dünya turu’ hediye edince, lakabı ‘promosyon dâhisi’ne çıkan Sheraton Çeşme’nin patronu İskender Dilek, İstanbul’a Pera’dan girdi. “Pera İstanbul’un Soho’su oldu” diyen Dilek, ikinci otel için tarih verdi...

İstanbul'un kalbine yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yenimelek Turizm, İstanbul Beyoğlu'nda inşa edeceği yeni otel projesinin inşaatına resmen başlıyor. 104 odanın yer alacağı otel 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...

Amsterdam’da yeni otel açmak yasaklandı! Nedeni şaşırttı!

Holllanda'nın başkenti Amsterdam’da yeni otel açmak yasaklandı. Belediye Meclisi, “Dengeli Turizm Yönetmeliği” uyarınca, tüm şehri oteller için “yasak bölge” ilan etti.

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor. Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor. İşte detaylar...

Teknopark İstanbul’un yeni ofisleri açılıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu Teknopark İstanbul’un 65 bin metrekare alan içerisinde bulunan yeni ofisleri açılış için gün sayıyor.

Accor Grubu, Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldı!

Rusyadaki dört otelin işletmecisi olan Accor Grubu yaptığı açıklama ile Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldığını belirtti.

Kayseri Erciyes'te 4 yeni otel açıldı!

Kayseri'nin Erciyes Kayak Merkezi'ne 4 yeni otel inşa edildi. İnşa edilen yapıların toplam maliyeti 210 milyon liraya mal oldu.

Marriott 10 yeni otel için çalışmalara başladı!

Marriott International, Inc., 2022'nin sonuna kadar 10 yeni otel açmak için çalışmalara başladı. Açılacak otellerle Türkiye genelinde 43 adet otel sayısına ulaşılacak. 

Otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Dünyadaki otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Turizm sezonu yeni otel açılış haberleriyle start aldı. Kovid-19 salgınında da turizm yatırımları durmadı. Yeni marka ve tesisler hizmete sunulurken, inşaatı devam eden projelerin sayısı da oldukça fazla...

Emlak Katılım 3 yeni şube açtı!

Yeni şube açılışlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, İstanbul İstoç, İkitelli Metro ve Afyonkarahisar şubelerini hizmete açtı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi açılışa hazır!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi Habibler-Hasdal şantiye alanında tamamlanan çalışmaları inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni kesimin açılışa hazır olduğunu dile getirdi.

Enterprise Türkiye Şubat'ta 6 yeni ofis açtı! 

Şehir içi araç kiralama ofis Enterprise Türkiye 2021 Şubat ayı içerisinde İstanbul, Alanya, Muş ve Hatay'da toplam 6 yeni ofis açılışı gerçekleştirdi. 

KFC 50 yeni restoran açacak!

Ünlü tavuk restoranı KFC (Kentucky Fried Chicken) 2021 yılı içerisinde şube yatırımlarına hız verecek. Restoran zinciri bu yıl içerisinde 50 yeni restoran açılışı yapacak.

Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatı tamam! Açılışa hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal açılış için gün sayıyor.

yeni otel açılışı iskender dilek Haberi

yeni otel açılışı iskender dilek

Müşteriye ‘dünya turu’ hediye edince, lakabı ‘promosyon dâhisi’ne çıkan Sheraton Çeşme’nin patronu İskender Dilek, İstanbul’a Pera’dan girdi. “Pera İstanbul’un Soho’su oldu” diyen Dilek, ikinci otel için tarih verdi.




Turizm sektörü onu ‘promosyon dahisi’ olarak tanıyor. Uzman ya da kompedan değil de ‘dahi’ olarak anılmasının sebebi var tabii. Onun promosyonları, ‘1 hafta konaklayana masaj+ akşam yemeği’ seviyesinde değil. 5 yıl boyunca misafirlerini Avrupa’dan Amerika’ya dünyanın en güzel şehirlerine ‘bedava’ yolladı. Bununla da yetinmeyip finali ‘dünya turu hediyesiyle’ yaptı. İskender Dilek, uzun süre Çeşme’yle sınırlı kaldıktan sonra bu yıl Pera’da yaptıkları yatırımla İstanbul pazarına giriş yaptı. Hem de haziran ayında, Gezi Olayları’nın ortasında, Taksim’de barikatların kurulduğu sokakların birinin hemen aşağısında açılan oteliyle.    


Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender Dilek’le Pera’daki...