04 / 05 / 2024

yeni proje selahattın keten

yeni proje selahattın keten

Keten inşaat aralarında tarihi Mehmet Emin Ağa Yalısı'nın yeniden inşaasının da bulunan 15 yeni projeye daha imzasını atıyor. Yeni projelerin toplam yatırım değeri yaklaşık 400 milyon TL olarak belirtildi..

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya 665 konutluk yeni proje müjdesi! İhalesi yarın!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da da 665 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Aksaray projesi için beklenen tarih geldi! 94 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor!

Türkiye'nin 81 ilindeki dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray'da 94 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den bu ile 79 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Rize'de 79 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 11.00'de yapılacak.

TOKİ'den bu ile 475 konutluk 3 yeni proje geliyor! Ucuz konut bekleyenler bu tarihleri sakın kaçırmayın!

2025 yılına kadar toplamda 500 bin konut hayata geçirmek için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de de 475 konutluk 3 yeni proje inşa edecek. Söz konusu projeler için tarihler tek tek açıklandı. Hemen bakın...

TOKİ'den Edirne'ye 449 konutluk iki yeni proje geliyor! İhalesi bugün!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Edirne'de iki yeni proje inşa edilecek. Merakla beklenen projelerin ihalesi bugün yapılacak. 

Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor! Yeni Kirazlı Evleri ön talep topluyor!

İntek Yapı tarafından Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor. Yeni Kirazlı Evleri'nde ön talep süreci başladı. Peki Yeni Kirazlı Evleri'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Yeni Kirazlı Evleri nerede? İşte Yeni Kirazlı Evleri ile ilgili ayrıntılar...

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! TOKİ'den yeni proje bekleyenler acil bakın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 431 konutluk yeni proje inşa edecek. İstanbulluların yüzünü güldüren proje için yeni ihale tarihi belli oldu.

TOKİ Ankara 2023 projesini bekleyenler acilen bakın! Bu ilçedeki yeni proje için tarih belli oldu!

TOKİ Ankara 2023 projesini bekleyenler acilen bakın... Bu ilçedeki yeni proje için tarih belli oldu... İşte TOKİ Ankara projesi detayları...

TOKİ'den bu ile tam 221 konutluk yeni proje müjdesi! Bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ'den bu ile tam 221 konutluk yeni proje müjdesi geldi. Tek tek açıklanan bu tarihi kaçırmayın... İşte proje ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Bursalılara 166 konutluk yeni proje müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'da 166 konutluk yeni proje inşa edecek. Bursa TOKİ projesinin ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Eskişehir Temmuz 2023 projesinde son dakika! 126 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ Eskişehir Temmuz 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Eskişehirlilerin merakla beklediği 126 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor...

TOKİ'den İstanbul'a tam 1.353 konutluk 3 yeni proje geliyor! Hemen peş peşe açıklanan bu tarihlere bakın!

TOKİ'den İstanbul'a tam 1.353 konutluk 3 yeni proje geliyor... Hemen peş peşe açıklanan bu tarihlere bakın...

yeni proje selahattın keten Haberi

yeni proje selahattın keten

NİŞANTAŞI'NIN Mimarı' olarak, tanınan Keten İnşaat, İstanbul'un çeşitli bölgelerinde yeni projelere start veriyor. Projelerin tanıtımına yönelik düzenlenen basın toplantısında konuşan Keten İnşaat Başkanı Ferhat Keten, yeni projelerinin toplam yatırım değerinin yaklaşık 400 milyon TL olduğunu söyledi. 


Nişantaşı, Etiler, Taksim, Cihangir, Beşiktaş, Bomonti ve Kanlıca gibi şehrin önemli merkezlerinde projeler geliştirmeye devam edeceklerini belirten Keten inşaat,bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerle toplam 750 milyon TL'lik değer yaratıldığını hatırlattı. Ferhat Keten, 15 yeni projeyle de, 2013 yılı sonuna kadar 300 birim ve 400 milyon TL'lik yeni gayrimenkul değeri yaratacaklarını söyledi. Öte yandan 1905 yılında Kanlıca'da bir yangınla yok olmuş, tarihi Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı'nı da 110 yıl sonra aslına uygun olarak yeniden inşa edeceklerini söyleyen Keten, sürdürdükleri yenileme çalışmalarına İstanbul'un tarihi dokusunu...