17 / 05 / 2024

yeni şehir yolu

yeni şehir yolu

Yenişehir'de yollar 8 şeritli olarak tasarlandı. Bu sayede trafik sorunu yaşanmayacak. 7 milyon 500 bin kişinin yaşayacağı Yenişehir projesinde yolların uzunluğu da trafik oluşmamasını etkileyecek...

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Trabzon'a yeni bisiklet yolu!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Beşirli sahilinde Trabzon’a kazandırılan yeni bisiklet yolu hizmete açıldı.

İzmir Çiğli’ye 21 milyonluk yeni imar yolu yatırımı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’de 3.2 kilometrelik yeni imar yolu ile 21 milyon liralık yatırım gerçekleştirdi. Şubat ayında başlayan ve yüzde 60’ı tamamlanan çalışmaların ekim sonunda tamamlanması planlanıyor.

Ankara'nın yeni merkezi Eskişehir yolu olacak!

Ankara’nın büyüme yönünün batıda olduğunu belirten Besa İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, 5 yıl içinde bölgenin yeni merkezinin Eskişehir yolu olacağını söyledi.

Artvin Yeni Giriş Yolu'nda son dokunuşlar!

Artvin Belediyesi vizyon projelerinden biri olan Artvin şehir merkezine yeni giriş yolu yükselerek bağlantı yoluna çıkması için son beton kalıpları konuluyor.

Eskişehir Yolu yaşam ve iş merkezlerine ayrıcalık sunuyor!

Büyüyen Ankara yeni yerleşim yerlerinin ortaya çıkmasını sağlarken, bu gelişimden iş dünyası da nasibini alıyor. Sunduğu çok sayıda avantaj nedeniyle Eskişehir Yolu hem yaşam hem de iş merkezi ayrıcalıkları sunuyor.

Yenişehir bölgesine 2015 yılında yüzme havuzu tesisi açılacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kayıhan’da hizmete açtıkları yüzme havuzunun bir benzerinin Yenişehir bölgesine yapılacağını müjdeledi ve 2015 yılında bu bölgeye yüzme havuzunun temelini atacağız, dedi.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir'de Dini Yüksek İhtisas Merkezi inşaatını ihaleye çıkarıyor!

(TOKİ) Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Dini Yüksek İhtisas Merkezi İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi yapım işini 12 Ocak 2015 tarihinde saat 14.30'da ihaleye çıkarıyor.

Yenişehir Otomotiv Test Merkezi imar engeline takıldı!

ir Otomotiv Test Merkezi imar engeline takıldı. Türk Standardları Enstitüsünce (TSE) Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yapılması planlanan otomotiv test merkezinin, arazinin imarıyla ilgili sorunlar nedeniyle söz konusu yerde yapılamayacağı belirtildi.

Lokman Çağrıcı: Kentsel dönüşümle yeni şehir oluşturuyoruz!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı 2012 Van depremlerinde yaşadıklarını belirterek “Kentsel Dönüşüm Kanunu’ndan istifade ederek sosyal dokularıyla yeni şehir oluşturmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

Yenişehir Atıksu Arıtma Tesisi Projesi Ocak'ta tamamlanacak!

Yenişehir Atıksu Arıtma Tesisi Projesi Ocak'ta tamamlanacak. Analiz Otomasyon tarafından sürdürülen çalışmalarda 96 kilometrelik şebekenin 80 kilometrelik bölümünün döşendiği belirtilirken, kalan bölümün 1,5 ayda da tamamlanacağı kaydedildi.

20 yeni şehir hastanesi inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sağlık alanındaki dev yatırımlar ve reformlarla çağ atlayan Türkiye'ye bir müjde daha verdi: 20 yeni şehir hastanesi için hazırlığımız var..

Yeni İpek Yolu altyapı inşaatları için yatırım fonu oluşturulacak!

ÇİN, 'Yeni İpek Yolu' planının bir parçası olarak, altyapı inşaatlarına 16.3 milyar dolar değerinde yatırım fonu oluşturacak. Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, üç kıtaya oları pazarlarını birbirine bağlayacak...

yeni şehir yolu Haberi

yeni şehir yolu

7 milyon 500 bin kişinin yaşayacağı Yenişehir'de yollar kaç metrekare olacak sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Yenişehir projesi 453 milyon metrekare alanda kurulacak. Bu alandan 146 metrekaresi yeşil alana ve 78 milyon metrekaresi havalimanına ayrılmış durumda. 


İstanbul'dan sonra ikinci büyük şehir olacak projede imar parseline ayrılan kısım 167 milyon metrekare. Projede 460 gökdelen yüksek tepelerde 100 metre aralıklarla yerleştirilecek. 


50 milyar dolar maliyetle kurulacak olan Yeni Şehir projesinde gökdelenlerin yanı sıra villalar, teras evler ve 2-14 katlı apartmanlar bulunacak. 


Yenişehir'de yollar kaç metrekare olacak? 

Yenişehir'de yollar kaç metrekare olacak sorusunun yanıtı 108 milyon metrekare olarak belirlendi. Projede yolların şeritleri ise 8 şeritli tasarlandı. 


Yenişehir projesinde ayrıca; küçük tekneler için marina, 10 köprü, 210 bin araç kapasiteli otoparklar, apart otel, serbest bölgeler, gösteri merkezi, sergi alanları, müze...