18 / 07 / 2024

yeni taslak

yeni taslak

Kültür ve Turizm Bakanlığı, tahsisli arazilerde sözleşmeye aykırı ek yapı, sözleşme ihaleleri ve diğer ihtilaflara ilişkin davalardan vazgeçilmesi şartıyla uzlaşmaya imkan veren bir kanun taslağı hazırlıyor...

Ocak 2024 emekli maaşında yüzde 19.44, 31.92 ve 35.25’lik zam oranları ortaya çıktı! İşte emekli maaşında yeni rakamlar!

Emekli aylıklarına ilişkin ara zam beklentileri ekim ayına odaklanırken, Çalışma Bakanlığı ve Hazine ve Maliye Bakanlığı, bu konuda çalışmalarına devam ediyor. Ek zam düzenlemesi için hazırlanan taslak metin, TBMM’nin açılması ile beraber değerlendirilecek. İşte yeni zamlı emekli maaşı hesaplamaları

AKM'nin açılışı için yeni taslak!

AKM ile ilgili Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan ilk toplantıda, sanatçı Hasan Uçarsu’nun sahneye koyacağı ve librettosunu Bertan Rona’nın yazacağı Mimar Sinan operasıyla açılması için taslak oluşturuldu.

Yeni büyükşehir yasası ile kafa karıştıran vergiye düzenleme!

AK Parti’nin büyükşehir belediyelerinin işleyişini kolaylaştırmak amacıyla hazırladığı taslak metin tamamlanmak üzere. Taslakta vatandaşların yıllardır kafasını karıştıran ve bazı belediyelerin almadığı bazı belediyelerin aldığı katı atık vergisi ÇTV ile birleştirilerek yeni bir sistem getirilmiş ol

Taşınmaz Ticareti Yönetmelik Taslağı için örnek taslak hazırlanacak!

Emlak sektörünün yeni düzenlemeler getirmek için taslak hazırlayan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nagayrimenkul danışmanlık şirketlerinden ‘çalıştay’ önerisi geldi. 

Zeytinlik arazilerinde 3 kilometre sınırı kaldırılıyor!

BİLİM, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca hazırlanan yeni taslak, tartışma yaratacak düzenlemeleri beraberinde getiriyor. “Üretim reform paketi kanun tasarısı taslağıyla” zeytinlik yakınına sanayi tesisi kurulmaması yönündeki yasak büyük ölçüde kaldırılıyor.

Yeni evlenenlerin konut alabilmeleri için taslak hazırlanıyor!

Nisanda çıkan torba kanunda bulunan ve AK Parti’nin seçim beyannamesinde de olan çeyiz hesabı için önceki gün bankalar toplandı. Hazine’nin yeni evlenenlerin konut alabilmeleri için bir taslak hazırlığı içinde olduğu ifade edildi.

İnşaat patronları yeni tüketici kanun taslağıyla ilgili konuştu!

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni Tüketici Kanun Taslağı tamamlandı. Yeni taslak, inşaat sektörünün en önemli finansal kaynaklarından biri olan maketten satışa karşı sıkı tedbirler öngörüyor

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

yeni taslak Haberi

yeni taslak
Turizm Bakanlığı'nın hazırladığı taslağa göre, yatırımcılar yeni şartların belirlendiği yeni bir sözleşme imzalayarak ve ek bedeller ödeyerek ihtilaflı olan ek yapıları kanuni hale...