23 / 07 / 2024

Yeni Umurbey Ortaokulu çanakkale

Yeni Umurbey Ortaokulu çanakkale

2019-2020 eğitim öğretim yılında hizmete açılması planlanan Yeni Umurbey Ortaokulu'nun temeli atıldı.

Teraskale Çanakkale birinci etap yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Maksi İstanbul İnşaat tarafından Çanakkale ili, Lapseki ilçesi Umurbey'de yükselen Teraskale Çanakkale birinci etabı yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Bursa Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ortabağlar Mahallesi’nin en önemli sorunları arasında yer alan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun yeni eğitim döneminde hizmete gireceğini açıkladı.

Çanakkale Yeni Umurbey Ortaokulu'nun temeli atıldı!

2019-2020 eğitim öğretim yılında hizmete açılması planlanan Yeni Umurbey Ortaokulu'nun temeli atıldı.

Kocaeli Büyükşehir'den yeni spor salonu!

Kent genelinde pek çok okula spor salonu kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu için de yeni bir spor salonu inşa ediyor.

Yeni sınav sistemi kiralık ev fiyatlarını artıracak!

Yeni sınav sistemiyle emlak sektöründe hareketlilik yaşanması bekleniyor. Ortaokulu bitiren öğrenci evine yakın 5 liseyi tercih edebilecek. 

Trabzon'a 3 yeni yatırım müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Katlı Mekanik Otopark, Trabzon Öğretmenevi, Cudibey Ortaokulu ve yeni Kadınlar Hali projesinin inşaatlarına başlanacak. 3 yeni proje için bu yıl ihaleye çıkılacak.

Sapanca'ya imam hatip lisesi ve ortaokulu geliyor!

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, inşaatına yeni başlanılan Göl Mahallesi’ndeki Sapanca İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulundu.

Zonguldak Alaplı'daki Atatürk Ortaokulu’na yol yapılıyor!

Zonguldak Alaplı Belediyesi, yeni açılan Yeni Siteler Şahin Tepesi mevkisindeki Atatürk Ortaokulu’nun yolunun yapımı için çalışmalara başladı.

Manavgat Beşkonak Yatılı Bölge Ortaokulu’na yeni park!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat Beşkonak Yatılı Bölge Ortaokulu’ndaki çocuklar için oyun parkı kurdu. Öğrencileri, tatil dönüşü oyun parkı sürprizi karşılayacak.

Bursa Yenişehir Z-Kütüphanesi açıldı!

Bursa Yenişehir'de yapılan "ZKütüphane" TOKİ Orhangazi Ortaokulu'nda faaliyete geçti. Kütüphaneyi yapan müteahhit Şeref Oruçoğlu'na teşekkür plaketi takdim edildi.

Sakarya Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu’nun, 2016- 2017 Eğitim Öğretim yılında yeni binasında eğitim öğretime başlaması nedeniyle, okulun açılışı yapıldı.

Edirne Barutluk Mahallesi TOKİ'ye yeni okul!

Edirne merkez Arnavutköy mevkii Barutluk Mahallesi TOKİ'de Lala Şahinpaşa İlk ve Ortaokulu önünde 12 derslikli olarak inşa edilen, Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nin yeni binası kapılarını yeni eğitim-öğretim yılında açmaya hazırlanıyor.

Bilecik Malhun Hatun Ortaokulu’nda sona yaklaşıldı!

Bilecik İl Özel İdaresi tarafından 2015 yılının Kasım ayında başlanılan 16 derslikli Bahçelievler Malhun Hatun Ortaokulu’nun inşaatında sona yaklaşıldı. Okulun en kısa süre içerisinde tamamlanarak yeni eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi planlanıyor.

Yeni Umurbey Ortaokulu çanakkale Haberi

Yeni Umurbey Ortaokulu çanakkale

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre, Çanakkale Valiliği, Lapseki Kaymakamlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Umurbey Belediyesi işbirliğinde inşa edilecek olan Umurbey Ortaokulu Binasının temeli bugün atıldı.

Temel atma çalışmasını yerinde izleyen Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, Yeni Umurbey Ortaokulu Binasının yapım sürecine ilişkin yüklenici firma yetkililerinden bazı bilgiler aldı.

5 milyon 297 bin liraya mal olacak yeni Umurbey Ortaokulu Binasının 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında hizmete girmesi planlanıyor.

3 bin 230 metrekare kapalı alana sahip olacak okulda 13 dersliğin yanı sıra 2 de laboratuvar...