14 / 05 / 2024

Yeni Yaklaşımlar adres

Yeni Yaklaşımlar adres

Yeni Yaklaşımlar Gayrimenkul Danışmanlık Reklam Tanıtım Organizasyon Pazarlama Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Yeni Yaklaşımlar Gayrimenkul Danışmanlık Reklam Tanıtım Organizasyon Pazarlama Limited Şirketi’nin merkez nakli Şişli’de yapıldı.

Kredi kartları için yeni adım atılacak mı? Uzman isim peş peşe açıkladı! Kredi kartı kullananlar acil baksın!

Kredi kartıyla ilgili limitlerin düşürülmesi ve taksitlerin azaltılmasına yönelik alınan karar sonrası yeni adımların atılıp atılmayacağı merak ediliyor. 

Emeklilere özel  indirim desteği! Doğalgazda faturalara yansıyacak yeni hamle!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2024 senesinin emekliler senesi olacağının açıklamasından sonra 16 milyon emekli için çalışmalar başladığı kaydedildi. 81 şehrin tamamında bütün emekliler için yeni adımlar atılıyor. Emeklilere özel doğalgaz ve elektrik faturalarında indirim uygulanacağı belirtildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! Yeni destekler için hazırlıklar başladı! Emeklilerin geliri artacak!

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren yeni destekler için hazırlıklara başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklileri sevindirecek yeni adımları açıkladı. İşte emeklileri bekleyen 7 destek...

Merkez Bankası ekonomide atılacak yeni adımları açıkladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), makroihtiyati tedbirlerin sadeleşmesi kapsamında yeni adımları açıkladı.

Mercedes-Benz yeni elektrikli CLA modelini tanıttı! İşte yeni Mercedes-Benz CLA

Günden güne elektrikli otomobil sektörüne daha fazla alışmaya başlayan Mercedes, bu doğrultuda kapsamda yeni adımlar atmaya devam ediyor.

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz konuştu: Yeni vergi artışları yapılacak mı?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, vergi konusunda yeni adımların beklenmediğini açıkladı. Yılmaz, yapılan açıklamada, maktu vergilerin yüksek seviyeye ulaştığını ve hedefin deprem sonrası destekler ve kritik yatırımlar olduğunu vurguladı. 

Emekliler hakkında flaş açıklama. Zammı daha yeni almışlardı

Emekli zammının belli olmasının ardından bankalardan da emekliler hakkında yeni adımlar gelmeye başladı. TEB emeklilere yönelik yeni kredi paketini duyurdu.

Tarım sektöründe yeni düzenlemeler kapıda: Gençlere iki yıl ödemesiz, faizsiz kredi geliyor! 

Yeni dönemde tarımda bitkisel üretimin artırılması ve tarım bilgi sistemlerinin iyileştirilmesi öncelikler arasında bulunuyor. Aynı zamanda gençlere iki yıl ödemesiz, faizsiz kredi imkanı, Tarım Girişimcilik Bölgeleri, Toprak Veri Tabanı gibi yeni adımlar da atılacak. İşte ayrıntılar...

Konut sektöründe deprem ve seçim etkisi: Sektörün gelişimi için yeni adımlar gerekli!

Gayrimenkul sektörünün deprem ve seçim sebebiyle durağan bir süreç geçirdiğine dikkat çeken KONUTDER’in yeni Başkanı Ramadan Kumova, sektörün gelişimi için yeni enstrümanlar gerektiğinin altını çizdi.

Ev almak isteyenlere güzel haber! Yeni kampanyalar gelebilir!

Ev almak isteyenlere güzel haber geldi. Merakla beklenen orta gelirlilere konut kampanyasından sonra 2. el konutlar için yeni adımlar da atılıyor. İşte son dakika gelişmeleri...

Türk lirasında büyük devrim! Artık yeni döneme geçilecek, herkesin öğrenmesi gerekiyor

Türk lirasında yeni adımlar atılmaya devam ediyor. Hükümet tarafından Türk lirasına ilişkin yeni bir adım daha atıldı. İşte o adımın detayları...

Yeni adımlar sonrası kredi faizlerinde şok gelişme!

Merkez Bankası'nın adımları sonrasında son bir ayda ticari kredi faizlerinde sert düşüş görüldü ancak kredilere ulaşmak kolay değil.

Yeni Yaklaşımlar adres Haberi

Yeni Yaklaşımlar adres

Yeni Yaklaşımlar Gayrimenkul Danışmanlık Reklam Tanıtım Organizasyon Pazarlama Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Yeni Yaklaşımlar Gayrimenkul Danışmanlık Reklam Tanıtım Organizasyon Pazarlama Limited Şirketi’nin merkez nakli Şişli’de yapıldı.

Yeni Yaklaşımlar Gayrimenkul Danışmanlık Reklam Tanıtım Organizasyon Pazarlama Limited Şirketi konusu:

68.31.01-Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulü ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.)

Adres: TEŞVİKİYE MH.NİŞANTAŞI IHLAMUR YOLU SK.NO:51/1/72...