02 / 05 / 2024

Yeni Yapı Yeniköy Konakları nerede

Yeni Yapı Yeniköy Konakları nerede

Yeni Yapı İnşaat'ın Alibeyköy'de hayata geçirdiği Yeniköy Konakları 362 konut ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Yeni Yapı Yeniköy Konakları ödeme planı...

1941'de kiralar hakkında yeni karar! Yeni yapılan konutlar için kira düzenlemesi!

1941 yılında yeni yapılmış veya tadilattan geçen konutların kiraları için yeni bir düzenlemenin yapılması kararlaştırılmış.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kura çekimi yapıldı mı? Yenişehir Arnavutköy kura çekimi ne zaman yapılacak? 

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kura çekimi yapıldı mı? Yenişehir Arnavutköy kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte konu ile ilgili aktarılan detaylar...

Vitrin Yeniköy lansman özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Vitrin Yeniköy projesinde satışlar başladı. Projede yer alan villalar, lansmana özel avantajlı fiyatlarla sunuluyor. Peki Vitrin Yeniköy'de villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

 Mimarlar Odası'nın raporundaki korkunç gerçek… 10 milyondan fazla yapı depremde yıkılabilir!

Kahramanmaraş depremi hakkında TMMOB Mimarlar Odası’nın hazırladığı raporda, depremde ağırlıklı olarak yeni binaların yıkıldığı vurgulandı. Rapora göreTürkiye’de 10 milyondan fazla yapı depreme karşı dayanıksız.

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Ege Yapı yeni projesi Çekmeköy 2 için ön talep sürecini başlattı. Ege Yapı Çekmeköy 2 projesi nerede? İşte Ege Yapı Çekmeköy 2 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirimle konut kampanyasına tam destek!

Geçtiğimiz günlerde hükümet tarafından açıklanan Yeni Konut Finansman Modeli’ne Sur Yapı’dan dev indirim ve yeni projeleriyle büyük destek geldi. İşte Sur Yapı’nın projeleri ve indirimi hakkında detaylar...

Yeniköy Konakları'nın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Eyüp Alibeyköy Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin (Yeniköy Konakları), kesin kabulü yapılmış olup, kesin kabul tutanağı 24 Şubat 2022 tarihinde onaylandı.

Rize'de yeni yapılar kazıkla sabit tutulacak!

Rize'de deniz dolgusu üzerine inşa edilen ancak korozyon sebebiyle riskli halde olması sebebiyle yıkımı gerçekleştiren alanda ilk bloğun temeli atıldı. Bölgede inşa edilecek yeni yapılar kazıklarla sabitleştirilecek. 

Yeniköy Konakları'nın geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Yeniköy Konakları projesinin geçici kabulü yapıldı. Geçici kabul tutanağı bugün onaylandı. 

Yeni yapılan binalar için büyük değişiklik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle yeni yapılacak olan binalarda "yağmur suyu toplama sistemi" kurulması zorunluluğu getirildi. 

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Yeniköy’den ev kiralayacak!

9 yaşındaki oğlu Pars’ı geçtiğimiz nisan ayında kaybeden Ebru Şallı, Yeniköy’den yeni kiralık ev arayışı içerisinde...

TOKİ Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

Yeni Yapı Yeniköy Konakları nerede Haberi

Yeni Yapı Yeniköy Konakları nerede


Yeniköy Konakları Yeni Yapı İnşaat'ın Alibeyköy'de 35 bin 856 metrekarelik alan üzerinde yayılıyor. 5. Levent projesine komşu konumda yer alan Alibeyköy Yeniköy Konakları projesi İSKİ'nin altında kalan arazide yükseliyor.


Toplam 362 konut ve 12 ticari üniteden meydana gelen Yeniköy Konakları projesinde konutlar 2+1, 3+1, 4+1 ara katlar, bahçeli dubleks ve teras villalar şeklinde dizayn edildi.Yeni Yapı Yeniköy Konakları 7-8 katlı konut blokları ve tek katlı villalardan oluşuyor. 


Yeni Yapı Yeniköy Konakları ödeme planı!


Yeni Yapı Yeniköy Konakları'nda vade farksız 5 yıl, 0,45 vade farkıyla 10 yıl, 0,79 vade farkıyla 20 yıl vadeli ödeme yapılabiliyor.


24 ay sonra teslimlerin gerçekleşeceği Yeniköy Konakları'nda dairelerin yanı sıra fitness, sauna, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark mevcut.


Tel: 0212 311 11 22

Web: