28 / 04 / 2024

Yeni Yeni Zelanda ev fiyatları

Yeni Yeni Zelanda ev fiyatları

Yeni Zelanda'da emlak fiyatlarının düşmesi için yeni bir karar alındı. Ülkedeki konut fiyatlarının düşmesi için yabancılara emlak satışı yasaklandı.

Yeni Zelanda'da konut piyasası canlanacak!

Yeni Zelanda'da Ekim ayında konut fiyatlarında değişiklik yaşanmazken konut piyasanın, seçimlerin geride kalmasıyla birlite genel olarak daha hareketli olduğu kaydedildi.

Netflix, ABD'de şifre paylaşımına yönelik baskı başlattı

Netflix kullanıcıları, yayın devinden bir kez daha rahatsız olmaya başladı. Netflix'in ücretsiz hesap paylaşımını ortadan kaldırmak için tasarlanan ücretli paylaşım planı, bu yılın başlarında Kanada, Yeni Zelanda, Portekiz ve İspanya olmak üzere dört ülkede daha uygulandı.

Yapay zeka gelecekte seçimlere damgasını vuracak!

ABD, Yeni Zelanda ve Japonya gibi ülkelerde seçim çalışmalarında artık yapay zeka uygulamalarından yararlanılıyor. Özellikle seçim güvenliğinin sağlanmasında önemli rol oynayan bu uygulamaların gelecekte ülkemizde de yavaş yavaş yer bulması bekleniyor.

Türkiye'de ev fiyatları neden yükseliyor?

Dünyada ev fiyatlarının en fazla yükseldiği ilk üç ülke belli oldu buna göre; Türkiye'de 29,2, Yeni Zelanda'da yüzde 25,5 ve ABD'de yüzde 18,6 artış kaydedildi. Peki konut fiyatları neden artıyor?

Milyarderler arazi avında!

Sustainability dergisinde yayımlanan bir araştırmada, başta Yeni Zelanda olmak üzere, İzlanda, Birleşik Krallık, Tazmanya ve İrlanda küresel toplumsal çöküşten kurtulmak için sığınılacak en iyi yerler arasında bulunuyor.

Antarktika üssünün yeniden inşası için 247 milyon dolar harcanacak!

Yeni Zelanda Maliye Bakanı Grant Robertson yaptığı açıklamada Antarktika üssünün yeniden inşa çalışmaları için toplamda 247 milyon dolar harcanacağını söyledi.

Yeni Zelanda'daki 12 konteynerden yapılan ev dikkat çekiyor!

Yeni Zelanda'nın Waikato bölgesinde geniş bir arazide yapılan konteyner ev, alışılmışın dışındaki tasarımıyla dikkat çekiyor. 12 adet konteynerin birleşiminden inşa edilen evde 6 adet yatak odası ve havuz yer alıyor. 

Yeni Zelanda'da dev kasaba 7,5 milyon dolara satılıyor!

Yeni Zelanda'da 2006 yılında yapımı tamamlanan Vahşi Batı kasabası 7,5 milyon dolara satılıyor. Kasabada bir tahta şerif ofisi, sinema salonu olarak ikiye katlanan bir adliye binası ve hatta lisanslı bir salon bulunuyor.

Yeni Zelanda'da Türk inşaat firmaları için önemli iş fırsatları var!

Business NZ İcra Direktörü Catherine Beard yaptığı açıklamada, "Yeni Zelanda'da Türk inşaat firmaları için önemli iş fırsatları var" dedi.

'Küçük ev' akımı Türkiye'de yaygınlaşıyor!

Arabanın arkasına takarak istenilen her alana yerleşme fırsatı sunan "tiny house" (küçük ev) ABD, Kanada, Yeni Zelanda ve Avrupa'dan sonra Türkiye'de de ilgi gördü.

Konut en iyi yatırım seçeneklerinden biri!

Bankacılık hizmetleri sunan Yeni Zelanda merkezli Vivier & Co, her seviyeden yatırımcının karlılığını artırması için uzun vadeli yatırımlara yönelmesi gerekliliğine işaret ediyor...

Çinliler emlak piyasalarını uçurdu!

Çinliler başta Avustralya olmak üzere, Malezya, Yeni Zelanda ve Kanada'da gayrimenkul satın alarak yabancı ülkelerde yatırım yapma ve oturum almak için çabalıyor.

Vivier & Co gayrimenkul temelli yatırım fonu olanakları sunuyor!

Bankacılık hizmetleri sunan Yeni Zelanda merkezli Vivier & Co, yatırım riskini azaltan, gayrimenkul temelli finansal çözümler sunuyor.

Yeni Yeni Zelanda ev fiyatları Haberi

Yeni Yeni Zelanda ev fiyatları

Yeni Zelanda, ülkedeki konut fiyatlarını aşağıya çekmek için yabancıların ülkede emlak almasını yasakladı.

Konut fiyatları düşecek

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, uygulanan yeni plan iktidardaki İşçi Partisi'nin seçim vaatlerinden biridi ve ülkedeki konut pahallılığını düşürmeyi amaçlıyordu.

Fiyatlar 10 yüzde yüzde 60 arttı

Ülke genelinde konut fiyatları son 10 yılda ortalama yüzde 60 yükselmişti. Siyasi gözlemciler kararın popüler olabileceğini ancak bu sorunu çözmekte yersiz kalacağını...