19 / 05 / 2024

Yeniçimşit altyapı sorunu

Yeniçimşit altyapı sorunu

Yeniçimşit Mahallesi sakinleri altyapı nedeniyle büyük sıkıntı yaşıyor. Dere yatağından kanalizasyon suyu akıyor..

Opel, 2024'te kullanacağı yeni "Şimşek" logosunu tanıttı: İşte Opel'in yeni logosu

Opel, 2024'te yeni modellerinde kullanacağı ikonik "Şimşek" logosunu tanıttı. İşte Opel'in yeni logosu...

Fibertork İletişim Ve Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fibertork İletişim Ve Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Akgün tarafından kuruldu.

Reysaş GYO'dan Ankara'ya Oto Galericiler Çarşısı ve AVM geliyor!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Ankara Sincan Yeni Cimşit Mahallesi'ndeki arsada inşa edilecek 16 bin 343 metrekarelik Oto Galericiler Çarşı/AVM'si için inşaat yapı ruhsatı alındı ve inşaatın 2022 yılı içinde bitirilmesi planlandı.

Reysaş GYO Sincan'daki gayrimenkulünde 90 adet dükkan yapılacak!

Reysaş GYO tarafından 8 Haziran 2021 tarihinde Özel Durum Açıklaması ile portföye alınan Ankara İli Sincan İlçesi Yeni Cimşit Mahallesi 415 Ada 30 Parselde bulunan gayrimenkulün tapudaki cins değişikliği tamamlandı.

Ankara Sincan'da 14.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ankara Batı İcra Dairesi, Ankara ili, Sincan ilçesi, Yeni Cimşit Mahalle/Köy, 415 ada 30 parselde yer alan gayrimenkulü 14 milyon 630 bin 125 TL'ye satıyor...

A-S Yatırım Holding gayrimenkul yatırımlarını hızlandırıyor!

A&S Yatırım Holding, 2021 için 5 banka ve bir yatırım fonuyla anlaştı. Böylece Türkiye için 220 milyon dolarlık yatırım kredisi çıkaran Holding, bu yıl bilişim IT, sağlık, gayrimenkul-inşaat gibi üç sektöre toplamda 1 milyar 700 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Ankara'da 19 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara Batı İcra Dairesi,  Ankara il, Sincan ilçe, Yeni Cimşit mahallesi, 3016 ada, 7 parselde yer alan arsa 19 milyon 080 bin 608 TL'ye icradan satılıyor...

Evkur Yeni Malatyaspor'a altyapı tesisi müjdesi!

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, "Yeni Malatya Stadı'nın yanında bulunan 200 dönüm arazi var, üniversiteden talep ettik. Kentimize ve bölgeye hizmet edecek bir altyapı tesisi kurmayı planlıyoruz"

Yusufeli'nde 150 hektarlık yerleşim yeri inşa edildi!

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Yusufeli yeniden yerleşim yeri altyapı çalışmaları kapsamında bu zamana kadar 80 hektar yerleşim alanı, 70 hektar park ve rekreasyon alanı olmak üzere toplam 150 hektarlık alan oluşturulduğunu açıkladı.

Katar 55 yeni projeye imza atacak!

Katar Bayındırlık Bakanlığı 2019 yılı için 18,8 milyar riyal değerinde 55 yeni yol ve altyapı projesi planlıyor.

Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz kalmayacak!

Çevre Bakanı Kurum, "Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz, beldemiz, köyümüz ve mahallemiz kalmayacak. Şehirlerimizin tamamında tarihimizi ve kültürümüzü yaşatacağız. Çevremizi sonuna kadar koruyacağız. 2023'ün marka şehirlerini hep birlikte inşa edeceğiz" dedi...

İstanbul Havalimanı'nda akıllı teknoloji farkı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, İstanbul Havalimanı için bilişim teknoloji altyapısı, havacılık sistemleri tasarımı ve uygulanması için kurulan İGA Bilişim hakkında konuştu.

İzmit Yenişehir'de tapu sorunu çözüme kavuştu!

İzmit Yenişehir Mahallesi’nde yıllardır süren tapu sorunu çözüme kavuştu. Yenişehir Mahallesi'ndeki vatandaşlar için tapular hazırlandı. 

Yeniçimşit altyapı sorunu Haberi

Yeniçimşit altyapı sorunu

Yeniçimşit Mahallesi sakinleri altyapı nedeniyle büyük sıkıntı yaşıyor. Dere yatağından kanalizasyon suyu akıyor

Lüks villaların arasında foseptik problemi yaşanıyor. Sincan Yeniçimşit Mahallesi'nde yağmur nedeniyle tıkanan dere yolunda öğrencilerin okula gitmek için kullandıkları köprü de yıkıldı. Pis koku içinde yaşamak zorunda kaldıklarını belirten vatandaşlar, "Altyapı sistemi olmadığı için bazı atıklar mahallenin içerisinden geçen dere yatağına atılıyor. Çocuklar ise bu yoldan güçlükle okula gidiyor. Birçok kuruma başvurduk. Bir an önce çözüm bekliyoruz" dedi. 


KÖTÜ KOKUYA MARUZ KALIYORUZ 

Sincan'ın Yeniçimşit Mahallesi sakinleri altyapı sisteminin henüz oluşturulmadığı mahallelerinde kötü koku içerisinde yaşamak zorunda kalıyor. Ankara'nın yeni yerleşim yerleri arasında gösterilen mahallede aralarında villalarında bulunduğu yeni konutlar yükselirken bu lüks konutlarda yaşayan mahalle sakinleri pis atıklarını açtıkları foseptik çukurlarına atmak zorunda kalıyor. Bu durum ise vatandaşlar için...