06 / 05 / 2024

Yenikapı tesis çalışmaları

Yenikapı tesis çalışmaları

İSTANBUL, Avrupa yakasında yaklaşık 3.5 milyon kişinin ihtiyacının karşılanması için biyolojik atıksu arıtma ve çamur bertaraf tesisi yapılmasına karar verildi.

Galatasaray'ın Kemerburgaz tesislerinde çalışmalar başlıyor!

Galatasaray Spor Kulübü'ne Kemerburgaz'da tahsis edilen arazide yeni tesis için inşaat çalışmaları kısa zaman içerisinde başlıyor. 

TOGG'un 'Gemlik Tesisi'ndeki inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından Gemlik Tesisi'nde başlayan inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Tesis içerisinde boyahane, enerji, gövde ve giriş binalarının alt yapı çalışmalarının tamamlandığı duyuruldu.

Taraklı Termal'de devre mülklerin gelir getirici olması için kira çalışmaları tamamlandı!

Sağlıklı yaşam konseptiyle 2010'dan bu yana yatırımlarını sürdüren Taraklı Termal Turizm, pandemide yol haritasını belirledi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tunç, termal tesis projesinin ikinci etabında çalışmaların hızlandığını belirtti.

Rize Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyor!

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Ekim ayı İlçe Danışma Meclis toplantısında, Rize Belediyesi çalışmaları hakkında değerlendirme yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Rize'mize önümüzdeki aylarda 5 tane sosyal tesis kazandıracağız" dedi...

Salda Gölü'nde altyapı ve tesis çalışmaları başlıyor!

Burdur'un Yeşilova ilçesinde bulunan, beyaz kumsalı ve suyunun berraklığıyla Maldiv Adaları'na benzetilen Salda Gölü'nde altyapı ve tesis çalışmaları başlıyor.

Manisa'da altyapı çalışmaları tam gaz!

Manisa Gördes’te atıksu arıtma tesisine bağlanacak olan altyapı çalışmaları sürüyor. Tesis için MASKİ ilçede 13 bin metre yağmur suyu ve kanalizasyon hattı döşüyor.

Kızılcahamam'da sıcak sondaj çalışmaları başlatıldı!

Kızılcahamam'da sıcak sondaj çalışmalarına başlandı. Bölgeye kurulacak tesis, ilçe turizmine büyük katkı sağlayacak. MTA 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan sıcak su sondaj çalışmalarının başlama töreni yapıldı.

KOSBİ'de parselasyon planı çalışmalarına başlandı!

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde parselasyon planı çalışmaları tamamlanınca tesis sayısı 950'ye çıkacak, istihdamda artış sağlanacak.

Kütahya Göbel Termal Tesislerin'de çalışmalar hızlandı!

Tavşanlı Belediyesi'ne bağlı ekiplerin Göbel termal tesislerindeki çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tavşanlı Belediyesi'ne bağlı ekiplerin Göbel termal tesis- Elektrik Servisi ekipleri çalışma yürütüyor.

2000 yılında Taksim - Yenikapı metro çalışmaları durmuş!

2000 yılında Taksim - Yenikapı metro güzergahında yapılan metro çalışmaları Tünel'deki Fransız Sarayı olarak bilinen binada çatlamalar meydana getirmiş. Fransız Konsolosluğu mahkemeye başvurması üzerine İBB metro çalışmalarını durdurmuş.

AfyonKarahisar Emirdağ'da Sosyal Tesis çalışmaları devam ediyor!

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargının Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesisleri bünyesinde kurulacak olan taziye evlerinin yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Beyşehir'de atıksu arıtma tesis çalışmaları devam ediyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, tertemiz bir Konya için atıksuların olumsuz çevresel etkilerinin bertaraf etmek ve yerleşim yerlerinin sağlıklı ve sürdürülebilirliği için çalışmaların yürütüldüğünü söyledi.

Ankara'daki alt yapı kazı çalışmaları ay sonu tamamlanacak!

Alt yapı tesis kazı çalışmaları sezonu, Ekim ayı sonunda bitiyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) Genel Kurulu’nda alınan karara göre sezon, 31 Ekim Cuma günü sona erecek.

Yenikapı tesis çalışmaları Haberi

Yenikapı tesis çalışmaları

900 milyon liraya mal olması beklenen proje için de Yenikapı'daki 270 bin metrekarelik miting alanı adres olarak seçildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak projede tesis, miting alanın altına yapılacak. Yaklaşık 33 hektar alanı ise çamur bertaraf alanı olacak ve bu bölüm yer üstünde olacak. Örnek olarak da New York'daki Portchester ve Antalya'daki Lara atıksu arıtma tesisleri alındı. 2015 yılının sonunda inşaatı başlanacak proje 2018 yılında faaliyete geçecek. Faaliyete geçtiğinde Fatih, Zeytinburnu, Sultangazi, Gaziosmanpaşa, Esenler, Bayrampaşa. Güngören, Eyüp, Kağıthane, Bakırköy ve Bahçelievler'deki atık sular burada bertaraf...