02 / 05 / 2024

yenimahalle 1.etap kentsel dönüşüm alanları

yenimahalle 1.etap kentsel dönüşüm alanları

Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Yenimahalle’deki kentsel dönüşüm alanında çalışmaları inceledi.Köksoy "Yenimahalle’nin değeri, itibarı kentsel dönüşümle iki katına çıkacaktır, " dedi.

Gaziosmanpaşa Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

Türkiye’nin en büyük “yerinde kentsel dönüşüm” çalışmasının sürdürüldüğü Gaziosmanpaşa’da, Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Konak'ta kentsel dönüşümde 3'üncü dev adım: Gürçeşme 1. Etap Plan Revizyonu kabul edildi!

Konak Gürçeşme 1. Etap Uygulama İmar Planı Revizyonu resmen Meclis'ten geçti. İşte o planlarla ilgili tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım için sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım projesinde son durum ne?

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 1. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım'ın yer teslimi yapıldı. İşte Emlak Konut GYO Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım ile ilgili ayrıntılar...

Gürpınar 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde imzalar atılıyor!

Gürpınar Siteler Bölgesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm projesinde iyi niyet protokolünün imzaları Kasım ayında atılmıştı. Bugünden itibaren ise Gürpınar 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi çözüm ofisinde ev sahipleri imzalarını atmaya başladı...

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap projesi başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap projesi için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap 2. Bölge başvuruları yarın!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 2. Bölge 142 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

Tozkoparan 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için 60 milyon TL'lik imza!

Emlak Konut GYO  tarafından ihale edilen  İstanbul Güngören Tozkoparan 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi 59 milyon 765 bin 500 TL ihale bedeli ile Karpem Peyzaj Fidancılık İnşaat ile imzalandı. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konut, 13 dükkân, 1.039 araç kapasiteli kapalı otopark ve yeşil alanlardan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi, 2020 yılının ikinci yarısında hak sahiplerine teslim edilecek.

Esenler 1. Etap 4. Bölge TOKİ ihalesi 19 Ağustos'ta!

İstanbul Esenler Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 4. Bölge 483 Adet Konut ve 52 Adet Dükkân ihalesi 19 Ağustos 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

yenimahalle 1.etap kentsel dönüşüm alanları Haberi

yenimahalle 1.etap kentsel dönüşüm alanları

Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Yenimahalle’deki kentsel dönüşüm alanında çalışmaları inceledi. Başkan Köksoy, “1 Etap kentsel dönüşüm alanı olan Yenimahalle, Cezaevi, Alpaslan caddesinin Cin deresine bakan tarafının kanalizasyonu yoktu, yaklaşık 20 km kanalizasyon ve altyapısını bitirmek üzereyiz. Şuan bulunduğumuz yer kentsel dönüşümün 1 etap inşaat alanıdır burada 15-20 güne kadar 315 konut, camimiz ve aile yaşam merkezimizin inşaatı başlayacak olup, Yenimahalle’nin Kars’tan gelen çevre yoluna bağlantılı bulvar çalışmamız var yaklaşık maliyeti bir buçuk Milyon TL. Buradaki kanalizasyon çalışmamız yaklaşık 5 Milyon TL. Yağmur suyu çalışmamız başladı bugün. Kars caddesindeki bulvar, asfalt ve bunun yanında elektrik direklerinin yer altına alınarak kentsel dönüşüm projesiyle birlikte maliyeti yaklaşık 50 Milyon TL’lik proje Yenimahalle’de hayata geçmiş olacak bu çalışmalar tamamlandığında “Yenimahalle’nin değeri, itibarı iki...