03 / 05 / 2024

yenimahalle ikinci bahar yaşlı bakım merkezi ne zaman açılacak

yenimahalle ikinci bahar yaşlı bakım merkezi ne zaman açılacak

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, hizmete giren ve girecek olan büyük yatırımlarla ilçede yaşamanın ayrıcalık olacağını söyledi. Yatırımlardan biri olan Ankara Evi'nin klasik pazar anlayışına yeni bir boyut kazandıracağı kaydedildi...

İkinci el otomobilde 100 ile 250 bin lira arasındaki bu modeller çok satıyor

Bahar aylarının gelmesiyle ikinci el otomobil pazarında hareketlilik başladı. Yaklaşan Ramazan bayramı ve yaz sezonu nedeniyle vatandaşlar ikinci el pazarında uygun araçlara yöneldi. Fiyatı 100 bin 250 bin arasında değişen araçlar en çok satılan otomobiller oldu.

İkinci el otomobillerde bahar ve bayram zammı! En çok satılan modeller şaşkına çevirdi

İkinci el otomobil pazarında bayram hareketliliği başladı. Yaklaşan Ramazan bayramı ve baharın gelmesiyle ikinci el otomobil pazarında dikkat çeken hareketlilikler gözleniyor. Sıfır otomobillerde yaşanan arz sorunu ve yüksek fiyatlar pazarı hızlandırdı. İşte detaylar..

Kuzu Grup'tan yaşlılar için ikinci bahar projeleri geliyor!

Türkiye nüfusu yaşlanıyor ancak yeni yaşam tarzlarına uygun projeler henüz pek ortada yok. İnşaattan hizmete yeni modellere ihtiyaç duyuluyor...

Mersin İkinci Bahar Emekli Evi açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ‘İkinci Bahar Emekli Evi’nin açılışını yaptı.

Çekmeköy konut piyasasında ikinci bahar yaşanıyor!

Anadolu yakasının yıldızı Çekmeköy, metro hattı ve Kuzey Anadolu Otoyolu projesiyle ikinci baharını yaşıyor.

Ankara Yenimahalle'ye galericiler sitesi geliyor!

Ankara'ya ikinci galericiler sitesi geliyor. Yenimahalle İvedik'te inşa edilecek sitenin arsası alındı. 

Ataköy, gayrimenkulde ikinci baharını yaşıyor!

10 konut projesinin inşa edildiği Ataköy'de dairelerin metrekare birim fiyatı 30 bin liradan başlıyor. Artaş inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya "Doğru lokasyonda yapılan projelerin satış problemi olmuyor" dedi.

10 soruda Emlak Konut İkinci Bahar Kampanyası!

Emlak Konut İkinci Bahar Kampanyası 9 Haziran'a kadar devam edecek. Toplamda 47 adet projenin dahil olduğu kampanya süreci başladı. İşte 10 soruda Emlak Konut İkinci Bahar Kampanyası...

Emlak Konut İkinci Bahar kampanyası başladı!

Emlak Konut'tan daha önce ev alanlar için İkinci Bahar kampanyası başladı. İşte, Emlak Konut İkinci Bahar kampanyası detayları...

İkinci el konut alırken nelere dikkat edilmeli?

Bahar dönemi yaklaşırken ev satışlarında artma gözlendi. Uygun fiyata ev arayanlar ise ikinci el konutlara yöneldi. Peki ikinci el konut alırken nelere dikkat edilmeli? İşte cevap haberimizde yer alıyor...

Ankara 5. İkinci Bahar Dayanışma Merkezi açıldı!

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nin 50 yaş üstü vatandaşlara yönelik olarak hizmete sunduğu İkinci Bahar Dayanışma Merkezlerinin 5'incisi Batıkent Meydan AVM'de törenle kapılarını açtı.

TOKİ İkinci Bahar projesi kapsamında 64 bin konut inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ergun Turan, 60 bin konutluk yıl sonu hedeflerini 64 bine yükselttiklerini söyledi. Turan, İkinci Bahar projesi kapsamında 2016 sonuna kadar ilave 4 bin konutu daha inşa edeceklerini söyledi.

TOKİ Emekliye İkinci Bahar Kampanyası başvuruları için son gün!

TOKİ Emekliye İkinci Bahar Kampanyası kapsamında emekli vatandaşlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. Uygun taksit ve fiyat avantajının bulunduğu kampanya 17 ili kapsıyor.

yenimahalle ikinci bahar yaşlı bakım merkezi ne zaman açılacak Haberi

yenimahalle ikinci bahar yaşlı bakım merkezi ne zaman açılacak


Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, hizmete giren ve girecek olan büyük yatırımlarla ilçede yaşamanın ayrıcalık olacağını söyledi. 


Ankara kültürünü yaşatacak, Başkentlilerin aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirecekleri Ankara Evi, Türkiye’de klasik pazar anlayışına yeni bir boyut kazandıracak Yenimahalle Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi, vatandaşlara yaz-kış havuz keyfi sunacak yarı olimpik Batıkent Yüzme Havuzu, yaşlılara ikinci baharlarını yaşatacak İkinci Bahar Yaşlı Yaşam Merkezi ve hasta yakınlarına sıcak bir yuva olacak Onkoloji Hastanesi Misafirhanesi önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. 4 bin 300 metrekare alan üzerine kurulan ve tamamlanma noktasına gelen Ankara Evi, Başkentlilerin yeni adresi olacak. Vatandaşların güzel vakit geçirmeleri için her türlü ayrıntının düşünüldüğü mekan, ziyaretçilerine muhteşem bir şehir manzarası sunacak.


PAZARDA HUMMALI ÇALIŞMA


İnşaatları büyük ölçüde tamamlanan Yenimahalle Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi’nde...