06 / 05 / 2024

Yenişehir apartmanları nerede

Yenişehir apartmanları nerede

Yenişehir'deki apartmanlar nerede yer alacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Yüksek kısımlarda 100 metre aralıklarla inşa edilecek 460 gökdelenin yanı sıra projede apartman, teras ev ve villa yer alacak.

Optimum Yenişehir nerede?

Optimum Yenişehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Optimum Yenişehir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

MİNT Çağlayan: Yeni nesil şehir apartmanları!

"Yeni Nesil Şehir Apartmanları" sloganıyla basına tanıtılan MİNT Çağlayan projesi 14 katlı tek bir blok şeklinde yükseliyor. Proje 140 adet konuttan oluşuyor.

Avrupa Konutları Kayaşehir projesi nerede?

Avrupa Konutları Kayaşehir projesi nerede? Artaş Grubu'nun yeni projesi Avrupa Konutları Kayaşehir projesinin ilk etabında 603 adet daire ve 17 adet ticari birim olacak...

Türkiye'nin en büyük botanik şehir parkı nerede?

"Türkiye'nin en büyük botanik şehir parkı nerede?" sloganıyla tanıtılan Başakşehir Yeni Merkez projesi tamamlandığında Taksim meydanının iki katı büyüklüğe sahip olacak. Peoje İstanbul - Başakşehir'de yükseliyor.

Yenişehir Bilgi Evi ve Kurs Merkezi, Yenişehir Kültür Evi'ne dönüştürüldü!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, eski Yenişehir Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'nin bir bölümünü "Yenişehir Kültür Evi"ne dönüştürerek, özellikle yaşlıların zamanlarını en iyi şekilde geçirmeleri için örnek bir projeye daha imza attı.

Batı Şehir Evleri nerede?

Batı Şehir Evleri nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Batışehir projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve dubleks dairelerden meydana geliyor...

Mersin Yenişehir'de 1 milyon 971 bin 84 TL'ye 2 adet satılık otopark!

Mersin İli Yenişehir İlçesi'nde yer alan 2.624,00 metrekare ve 2.303,71 metrekare yüsölçümüne sahip olan otoparklar Mersin 4. Satış Memurluğu tarafından 14 Kasım 2014 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Hüseyin Şahin: Geleceğin kenti Yenişehir olacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'de yapım çalışmalan süren arıtma tesisi, meslek lisesi, kültür merkezi ve düğün salonu inşaatlarını inceledi. Şahin "Geleceğin kenti Yenişehir olacak" dedi

AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin Bursa Yenişehir'i inceledi!

AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa'nın Yenişehir ilçesinde incelemelerde bulundu. Yenişehir'de Başbakan yardımcısı Bülent Arınç'm hizmete açacağı yatırımları inceleyen Milletvekili Hüseyin Şahin, yetkililerden bilgi aldı.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi 15 Ekim'de!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi 123 ada,, 1 Parselin Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi İhalesi açık ihale usulü ile 15 Ekim 2014 tarihinde gerçekleşecek...

TOKİ Diyarbakır Yenişehir arsa ihalesi 15 Ekim'de!

TOKİ Diyarbakır Yenişehir'de 123 ada, 1 Parselin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı İşini 15 Ekim 2014 tarihinde saat 15:00'te ihale ediliyor. Teklifler TOKİ Halkalı binasına verilecek...

Yenişehir tanıtım videosu yayınlandı mı?

Yenişehir tanıtım videosu yayınlandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 78 milyon metrekarelik havalimanı, 146 metrekare yeşil alan ve 167 milyon metrekare imar parsel alanı yer alıyor.

Yenişehir ne zaman tamamlanacak?

Yenişehir ne zaman tamamlanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 460 gökdelenden meydana gelecek Yeni Şehir projesi kapsamında yer alan gökdelenler yüksek kısımlarda 100 metre aralıklarla dizilecek...

Yenişehir apartmanları nerede Haberi

Yenişehir apartmanları nerede

453 milyon metrekare alanda kurulacak olan Yeni Şehir projesinde toplam nüfus 7.5 milyon olacak. Yenişehir'deki apartmanlar nerede yer alacak sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Projede 146 milyon metrekare yeşil alan ve 167 milyon metrekare imar parselinin yanı sıra 108 milyon metrekare yollar ve 78 milyon metrekare havalimanı olacak. 


Yeni Şehir projesinde 10 köprü bulunacak. 50 milyon dolarlık yatırım bedeli yükselecek olan Yeni Şehir projesinde yollar trafik olmaması için 8 şeritli tasarlandı. 


Yenişehir'deki apartmanlar nerede yer alacak?

Yenişehir'deki apartmanlar nerede yer alacak sorusunun yanıtı şu şekilde belirlendi; Projedeki apartmanlar tepe noktadan kanala doğru eğimli yamaçlarda konumlandırılacak. Projedeki apartmanlar 2 ila 14 katlı tasarlanacak. 


Ayrıca apartmanlar dışında tepelerde 100 metre aralıklarla 460 gökdelen yer alacak. Projede villalar ve teras evler de bulunacak. 


Projenin diğer alanlarında ise serbest...