08 / 05 / 2024

yenişehir kaçak bina yıkımı

yenişehir kaçak bina yıkımı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Barış Ormanı’na inşa edilen dubleks ve tek katlı üç kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi. . Belediye ekipleri, iki kaçak yapıyı inşa edenleri de uyardı ve tebligatta bulundu.

NYC Bina Dairesi, Chabad sinagoguyla ilgili bina raporu yayınladı! Kaçak çalışmalar var!

New York Bina Dairesi, altına kaçak tünel kazıldığı iddia edilen Chabad sinagoguyla ilgili bina raporu yayınlayarak binanın ‘bazı kısımlarını boşalttı ve kaçak çalışma nedeniyle mülk sahiplerine karşı yaptırım’ kararı aldı.

İnşaat sektöründe yeni sistem! Denetimler artırılacak, kaçak faturanın önüne geçilecek! O tarihten itibaren başlıyor

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından yıkılan binalar, inşaat yapımında kullanılan malzemenin kalitesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Binaların güvenirliğini artırmak için yeni sistem geliyor. Bu sistem ile denetimler artırılacak ve kaçak faturanın önüne geçilecek...

TOKİ Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 168 yeni konutu kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçedeki 168 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ Uşak projesi için beklenen tarih geldi! 206 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Uşak projesi için beklenen tarih geldi... 206 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın...

Akaryakıtta yeni zam ya da indirim var mı? Benzin, motorin, LPG bugün hangi şehir kaç TL? Sürücüler şimdi göz atın!

Döviz ve brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmanın akaryakıt fiyatları üzerindeki yukarı yönlü yansımaları sürüyor. Peki akaryakıtta yeni zam ya da indirim var mı? Benzin, motorin, LPG bugün hangi şehir kaç TL?

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy Yenişehir Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 ne kadar? Yenişehir Evleri'nin taksitleri kaç TL?

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy Yenişehir Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 ne kadar? Yenişehir Evleri'nin taksitleri kaç TL? İşte Yenişehir Evleri fiyat listesi ve ödeme tablosu...

Ege Üniversitesi'ndeki iki kaçak binadan kira alınmadı iddiası!

Ege Üniversitesi (EÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın Ege Üniversitesi kampüsünde biri hazine arazisinde biri yeşil alanda olmak üzere 2 kaçak bina inşa ettirdiği ve bu binalardan 2 senedir kira alınmadığı belirlendi.

Ataşehir'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi’nde imara aykırı kaçak yapılaşmaya göz yumulduğuna ilişkin iddialara karşı yerinde incelemeler yaptı.

Seferihisar'daki belediyeden onaylı kaçak bina yıkıldı!

Eski Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in işletme ruhsatı verdiği kaçak bina 2.5 yılın ardından yıkıldı. Şikayette bulunan Muzaffer Ulusoy, “Geç de olsa yıkım nihayet gerçekleşti” diye konuştu.

Muğla'da Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak yapı yıkıldı!

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından kontrol belgesi iptal edilmesinden sonra Milas Belediyesi tarafından mühürlenen Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak bina yıkıldı.

Menemen şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddiası!

AK Parti Menemen Belediye Meclis Üyesi Yusuf Demircioğlu, şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddia edildi.

Ataşehir Belediyesi 22 kaçak yapıyı yıktı!

Ataşehir Belediyesi kaçak yapılarla mücadele kapsamında, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki izinsiz olarak yapılan 22 adet kaçak, hangar tipi yapıyı yıktı...

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

yenişehir kaçak bina yıkımı Haberi

yenişehir kaçak bina yıkımı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, Yenişehir ilçesine bağlı Barış Ormanı içerisine inşa edilen üç kaçak yapıyı bugün saat 05.00’da iş makinalarıyla yıktı. Seyrantepe TOKİ civarında bulunan Barış Ormanı’na yapılan kaçak yapılarla ilgili tebligatta bulanan, tebligata rağmen kaçak yapılaşmanın devam etmesi üzerine yıkımı Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Belediye ekipleri, iki kaçak yapıyı inşa edenleri de uyardı ve tebligatta bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fethi Suvari, Büyükşehir Belediyesi'nin ağaçlandırarak kentte kazandırdığı Barış Ormanı’nın kıyı kenar çizgilerinde kaçak yapılaşmanın söz konusu olduğunu söyledi. Suvari, "Vatandaşın hukukunu koruyarak gerekli müdahalede bulunduk. Kaçak yapıları yıktık. Burada büyük bir sakınca görüyoruz. Mafyalaşmış arsa spekülatörlerinin hazine arazilerini kendi malıymış gibi görmeleri birinci sakıncadır. Bu arazileri satarak halkı büyük bir tehlike ile karşı karşıya bırakmayı...