16 / 05 / 2024

Yenişehir Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği imar iskan blokları açıklaması

Yenişehir Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği imar iskan blokları açıklaması

Ataşehir Şerifali Çiftliği bölgesindeki İmar İskan Blokları'nın Ataşehir Belediyesi ve Emlak Konut GYO eliyle dönüşecek. Ancak blok sakinlerinin Ataşehir Belediyesi'ne itirazları var: Bilgi - belge sunulmadı!..

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? Yenişehir Evleri kura sonuçları isim listesi 1+1, 2+1, 3+1!

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir sosyal konut projesi kura çekilişi merakla bekleniyor. Peki Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? 

Mersin Yenişehir'de konut imarlı arsa satılacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

TOKİ'den Bursa Yenişehir'e ucuz konut geliyor! 2 bin 280 TL taksitle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Yenişehir 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Yenişehir projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Yenişehir 2022 ucuz konut projesi...

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır, Yenişehir, Dokuzçeltik Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı.

Arsa almak isteyenlere taksit müjdesi! Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle 2 adet arsa satıyor! 

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle KDV'den muaf arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 29 milyon 746 bin 220 TL olarak belirlendi.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi 3 taksitle arsa satıyor! 36 milyon TL'ye!

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Diyarbakır ili, Yenişehir ilçesi, Şilbe Mahallesi, 667 parselde yer alan arsayı 3 taksitle 36 milyon TL'ye satıyor...

Ataşehir Yenişehir Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul’un Ataşehir ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi’nde Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi yılan hikayesine döndü. 

Pendik Yenişehir Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Viranşehir Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Viranşehir Millet Bahçesi 25 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Susurluk Şeker Fabrikası'ndan Bursa Yenişehir'de kiralık gayrimenkul!

Susurluk Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Bursa Yenişehir Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü kiraya veriyor.

Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi 25 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Yenişehir Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği imar iskan blokları açıklaması Haberi

Yenişehir Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği imar iskan blokları açıklaması



Ataşehir İmar İskan Blokları'nda uygulanacak kentsel dönüşüm tüm detayları ile Türkiye'nin bir numaralı emlak sitesi www.emlakkulisi.com da yayımlanmıştı... Haberde yer alan bir detay, "Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin 05 Şubat 2014’te hak sahiplerine ulaştıracağı mektup" İmar İskan Blokları hak sahiplerini, blok sakinlerini harekete geçirdi. 


İmar İskan Blokları sakinlerince kurulan Yenişehir Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği; Ataşehir Belediyesi'nin kendilerini bilgilendirilmediği iddiasıyla bugün (18 Mart 2014) tarihli bir basın açıklaması yayınladı. 




İşte o basın açıklaması ve Ataşehir İmar İskan Blokları hak sahiplerinin isyanı;


"İstanbul İli Ataşehir İlçesi Yenişehir Mahallesi Şerifali Çiftliği bölgesindeki yaklaşık 40 hektarlık alan, 1969 yılında çıkartılan 775 sayılı yasaya uygun olarak  gecekondu önleme alanı ilan edilmiştir. Gecekondulaşmayı önlemek; kentin planlı ve sağlıklı gelişmesini  sağlamak ve özellikle gecekondu bölgelerinden...