22 / 05 / 2024

yenişehir projesi ulaşım

yenişehir projesi ulaşım

İstanbul Yeni Şehir projesinin ilk etabı Tuzla Orhanlı bölgesinde Sabiha Gökçen Havaalanı 2. pistinin yanı başında kurulacak...

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın...

THY Emlak Konut Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

Türk Hava Yolları ve Emlak Konut'un imzasını taşıyacak olan “Yenişehir Evleri Arnavutköy” Projesi'nin tüm detayları belli oldu. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm sorular ve yanıtı...

İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022?

TOKİ’nin İstanbul’da yapacağı konutlara dair detaylar özellikle İstanbul’da yaşayan vatandaşların ilgisini çekiyor. Peki İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022? İşte o detaylar!

TOKİ Yenişehir kura sonucu açıklandı mı? Bursa Yenişehir kura sonucu 28 Temmuz 2022!

TOKİ Yenişehir kura sonucu açıklandı mı sorusunun yanıtı ve Bursa Yenişehir kura sonucu 28 Temmuz 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Yenişehir projesi detayları...

Şehir içi elektrikli ulaşımın en iyisi! İşte 2022 model Yamaha NEO's…

Siz de şehir içi trafiğinden, park sorunundan ve akaryakıt zamlarından şikayetçi misiniz? Yamaha, şehir içi ulaşımın çileye dönüştüğü günümüzde 2022 model Neo’s ile yeni bir çözüm sağlıyor.

Ankaralılara müjde! Yeni metro projesi Ulaştırma Bakanlığı’nın onayına sunuldu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 7.4 kilometre uzunluğunda 8 istasyondan oluşması hedeflenen yeni metro hattı projesini Ulaştırma Bakanlığı’nın onayına sunulduğunu duyurdu.

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir 417 konut ihalesi 13 Mayıs'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır Yenişehir projesi için düğmeye bastı.

Emek-YHT-Şehir Hastanesi Uzatma Hattı Projesi ile şehir hastanesine ulaşım kolaylaşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca hayata geçirilecek Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından "Emek-YHT-Şehir Hastanesi Uzatma Hattı Projesi" kapsamında 4 istasyon yapılacak.

Pendik Yenişehir nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Bursa Şehir Hastanesi nerede, nasıl gidilir, ulaşım bilgisi 2019!

Bursa Şehir Hastanesi nerede? Bursa Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir 2019? gibi soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. işte Bursa Şehir Hastanesi ulaşım bilgisi 2019...

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu projesi 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 2019 başvuru şartları ve detayları neler? İşte Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu TOKİ 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla....

İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim 2018 tarihi itibariyle açıldı. Havalimanın açılışı ile birlikte en çok merak edilen şey ulaşımı oldu. Peki İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

yenişehir projesi ulaşım Haberi

yenişehir projesi ulaşım


İstanbul Yenişehir projesi Tuzla Orhanlı bölgesinde Sabiha Gökçen Havaalanı ve 2. pistin hemen yanı başında kurulacak. Yenişehir projesinin 1. etabı E5, TEM ve 3. Köprü bağlantı yollarının kesiştiği bölgede inşa ediliyor.



İstanbul Yenişehir projesi Sabiha Gökçen Havaalanı 1. ve 3. kavşağı arasında, TEM bağlantılıdır. Yenişehir projesi Pendik Marina, Pendik Tersane, Tuzla Tersane, Tuzla Marina Projesi, İTÜ Denizcilik Fakültesi, Deniz Harp Okulu gibi noktalara kolay ulaşım sayesinde yakın konumda bulunuyor.



Gülcihan...