04 / 05 / 2024

Yenişehir serbest bölgeleri

Yenişehir serbest bölgeleri

50 milyar liralık yatırım bedeli ile yükselecek olan Yeni Şehir projesi kapsamında serbest bölgeler yer alacak. Bu bölgelerin işletmesi de o ülkenin vatandaşları tarafından yapılacak...

Yenişehir'de serbest bölge olacak mı?

460 gökdelenden meydana gelecek olan Yenişehir projesi, 453 milyon metrekare alanda kurulacak. Çalışmaların henüz başlamadığı Yeni Şehir projesinde ayrıca birçok ülkenin serbest bölgesi de bulunacak.

THY-Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi 4 Mayıs'ta! Dev projede peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve THY iş birliği ile inşa edilen 'Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi'nin kura tarihi belli oldu. Peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanı sunulan dev projedeki 2 bin 894 bağımsız bölümün kuraları 4 Mayıs'ta çekilecek.

Yenişehir'deki en yüksek yapılaşma izni verilen parseller kimlere ait?

Tartışmalı proje Kanal İstanbul’un etrafında inşa edilecek Yenişehir'de en yüksek yapılaşma izninin verildiği toplam büyüklüğü 7 milyon metrekareye ulaşan 223 adet parselin sahipleri merak edilmeye başlandı. 

Eskişehir'e endüstri serbest bölgesi kurulması mecliste!

Eskişehir'e endüstri serbest bölgesi kurulması ve organize sanayi bölgelerinde yönetim kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yeni nesil ihtisas serbest bölgelerindeki yatırımcılara kira ve faiz desteği!

İhtisas Serbest Bölgeleri Bilgilendirme Toplantısı'nda konuşan Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur, "Yeni nesil ihtisas serbest bölgelerinde kiralanan arazi ve binalar için 75 bin dolara kadar kira harcamalarının yarısı karşılanacak." dedi.

Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi ile organize sanayi bölgelerinin şehir dışına taşınması amaçlanıyor.

Bursa Yenişehir modern yaşam alanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak olan ve bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan yer alan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesinin inşaatına başlandı.

Bursa Yenişehir’e modern yaşam alanı müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan bulunan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesine start verdi.

Firmalara ihtisas serbest bölgelerine yatırım daveti!

Ticaret Bakanı Pekcan, orta yüksek ve yüksek teknolojili imalat, yazılım ve bilişim ürünü üretimi alanlarında ihracat odaklı faaliyette bulunmayı amaçlayan yerli ve yabancı firmaları, "ihtisas serbest bölgeleri"ne yatırıma davet etti.

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yeni binasına Büyükşehir'den destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler yaptı ve kente hizmet sunacak binanın çevre düzenlemesinin bir an önce Büyükşehir ekiplerince gerçekleştirilmesini söyledi...

Batı Anadolu Serbest Bölgesi 20 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Ege Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi AŞ Yürütme Kurulu Başkanı Faruk Güler, İzmir Bergama'da inşa edilecek Batı Anadolu Serbest Bölgesi ile 20 bin kişiye yeni iş sahası sunulacağını açıkladı.

Antalya Serbest Bölgesi'ne 14 milyon dolarlık yeni rıhtım düzenlemesi!

Antalya Serbest Bölgesi, hayata geçirilmesi planlanan 14 milyon dolarlık yeni rıhtım düzenlemesi projesinde müteahhitlere teklif verildi.

Yeni nesil serbest bölgeler tasarısı TBMM'nin gündeminde!

Türkiye Büyük Millet Meclisi, ekonomi yasalarını gündemine alacak. Serbest Bölgeler Kanun Tasarısı ile Ahilik Fonu kurulmasına ilişkin düzenlemelerin bu hafta yasalaşması bekleniyor...

Kent merkezlerinde taşıtlardan arındırılmış yeni yaya bölgeleri oluşturulacak!

2020 Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'na göre şehir merkezlerinde tarihi ve kültürel cazibe noktaları ile alışveriş bölgelerinde motorlu taşıtlardan arındırılmış yaya bölgeleri oluşturulacak

Yenişehir serbest bölgeleri Haberi

Yenişehir serbest bölgeleri

Yenişehir'deki serbest bölgelerde neler bulunacak sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. Toplam 2.4 milyon kişinin yaşayacağı Yeni Şehir projesi, 50 milyar liralık yatırım bedeli ile yükselecek. 


167 milyon metrekare imar parsel alanından meydana gelecek projede 453 milyon metrekare alan bulunacak. 8 şeritli yolların yer alacağı projede 108 milyon metrekare yollara ayrılmış olacak. 


Projede 78 milyon metrekare havalimanına ve 146 milyon metrekare yeşil alana ayrılmış durumda. Projede  villalar, 210 bin araçlık otopark, marinalar, 460 gökdelen, apartmanlar, teras evler,otel, kültür merkezi ve 10 köprü bulunacak. 


Yenişehir'deki serbest bölgelerde neler bulunacak?

Yenişehir'deki serbest bölgelerde neler bulunacak sorusunun yanıtı şu şekilde; serbest bölgelerin alt katlarında restoranlar ve üst katlarında ise home ofisler yer alacak. 


Kanal'ın haliçlerinde olacak serbest bölgeler o ülkelerin vatandaşları tarafından işletilecek. Serbest bölge ülkeleri arasında Almanya,...