30 / 04 / 2024

Yenişehirde kaç köprü yer alacak

Yenişehirde kaç köprü yer alacak

İstanbul'dan sonra 2. büyük şehir olacak Yenişehir projesinde doğu ve batı yakası köprülerle bağlanacak. 7 milyon 500 bin kişinin yaşayacağı projede köprü kısımlarında ayrıca otoparklar bulunacak.

Kastamonu Taşköprü'ye 1939 yılında yeni binalar inşa edilmiş!

Kastamonu Taşköprü'de 1939 yılında yeni kamu binalarının inşası için çalışmalar başlatılmış. Bu binalar arasında Hükümet Konağı, Halk Evi ve Belediye binası yer almış...

MHP'li Lütfi Kaşıkçı'dan Antakya için yeni bir imar planı talebi!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Antakya için yeni bir imar planı hazırlanmasını talep etti. MHP'li Lütfi Kaşıkçı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! Kök maaşları 6.000, 7.000 ve 8.000 TL olanların yeni maaşı kaç TL oldu? Acil bakın

Dul ve yetim aylığı alanlar dikkat... Kök maaşları 6.000, 7.000 ve 8.000 TL olanların yeni maaşı kaç TL oldu? Acil bakın...

İstanbullular dikkat! Galata Köprüsü onarıma giriyor! Yola çıkmadan önce yeni güzergahlara bakın!

Yeni Galata Köprüsü’nda olası İstanbul depremine hazırlık kapsamında onarım çalışmaları başlayacak. 13 Ağustos Pazar günü başlayacak ve 40 gün sürecek çalışmalar nedeniyle trafik akışı değişecek.

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesinde son dakika! 520 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesinde son dakika... Tek bir ilçede inşa edilecek olan 520 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte Kocaeli TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İzmir 2023 projesi için büyük gün geldi! O ilçedeki tam 614 konutluk yeni projesi kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projesi için büyük gün geldi... O ilçedeki tam 614 konutluk yeni projesi kaçırmayın... İşte TOKİ İzmir projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Balıkesir projesi için beklenen tarih resmen geldi! 506 konut ve 5 dükkanlık yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Balıkesir projesi için beklenen tarih resmen geldi... 506 konut ve 5 dükkanlık yeni projeyi kaçırmayın...İşte TOKİ Balıkesir 2023 projesi detayları...

Köprü ve otoyol ücretleri 2023! Osmangazi köprü ücretine zam yapıldı mı? Köprü ve otoyola yeni yılda zam var mı?

Köprü ve otoyol ücretlerine yeni yılda zam yapılıp yapılmayacağı vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte 2023 köprü ve otoyol ücretlerine dair detaylar!

Yap-işlet-devret modeliyle yapılan köprü bayramda dahi zarar etti! Geçmeyen araçlar için Hazine kasasından kaç TL çıktı?

1915 Çanakkale Köprüsü, milyonlarca araç sürücüsünün yolculuğa çıktığı bayram günlerinde dahi zarar etti. Çanakkale Köprüsü'nden Kurban Bayramı’nda kaç araç geçti? Hazine ne kadar zarar etti? İşte detaylar...

45 bin araç geçiş garantisi verilmişti! 1915 Çanakkale Köprüsü'nden kaç araba geçti?

45 bin araç garantisi verilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçen araç sayısı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, köprüden paylaştığı fotoğrafla birlikte yeni yapılan Çanakkale Köprüsü’nden araç geçiş sayısını paylaştı.

TOKİ'den Manisa Köprübaşı'na 78 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Köprübaşı'nda 78 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Manisa Köprübaşı'na 78 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Köprübaşı'nda 78 yeni konut inşa edecek.

1915 Çanakkale Köprüsü için yeni adım!

Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD), tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" olacak köprü için yeni bir çalışma başlattı.

Yenişehirde kaç köprü yer alacak Haberi

Yenişehirde kaç köprü yer alacak

Yenişehir projesinin videosunun yayınlanmasıyla birlikte detayları da belli oldu. Yenişehir'de kaç köprü yer alacak sorusunun yanıtından önce projenin detaylarından bahsedelim. 


7 milyon 500 bin kişinin yaşayacağı Yenişehir projesi,  İstanbul'dan sonra 2. büyük şehir olacak. Projenin toplam 50 milyar dolarlık yatırım bedeliyle inşa edilmesi planlanıyor. 


453 milyon metrekare alanda kurulacak olan Yeni Şehir İstanbul projesinde yeşil alan 146 metrekare, havalimanı alanı 78 milyon metrekare, yollar 108 milyon metrekare ve 167 milton metrekare imar parseli olarak belirlendi. 


Yüksek tepelerde 100 metre aralıklarla 460 gökdelenin yer alacağı Yeni Şehir İstanbul projesinde teras evler, villalar ve 2 ila 14 katlı apartmanlar bulunacak. 


Yolların 8 şeritli tasarlandığı projede apart otel, serbest bölgeler, küçük tekneler için marina, gösteri merkezi, kültür merkezi, müze ve sergi alanları yer alacak. 


Yenişehir'de kaç köprü yer...