19 / 05 / 2024

Yerköy-Aksaray-Ulukışla yht

Yerköy-Aksaray-Ulukışla yht

Türkiye'nin dört bir yanına yeni hızlı trenler geliyor. Birçok şehri ilgilendiren çalışmalar hızlanacak. Bu illerde yaşayanlara YHT müjdesi. İşte yeni güzergahlar...

İzmir Büyükşehir Belediyesi yüksek maaşla çalışacak personel alacak! Başvuru şartları ve son başvuru tarihi açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet müfettiş yardımcısı alacağını açıkladı. Başvuru koşulları ve sınav yeri belli olurken, son başvuru tarihinin ise 3 Kasım olduğu duyuruldu.

Dünya borsaları son bir yılı kazançla tamamladı!

Küresel enflasyonun yükselmesine rağmen merkez bankalarının parasal sıkılaştırma adımları, jeopolitik risklerin sürmesi ve artan resesyon endişeleri pay piyasalarında dalgalı bir seyre sebep olurken, dünya borsaları son bir seneyi kazançla tamamladı.

ASELSAN yüksek maaşlı personel alımı yapacak! KPSS şartı yok!

ASELSAN, bünyesinde görevlendirilmek üzere yeni personel alımları yapacağını duyurdu. Alınacak personellerin yüksek maaşla istihdam edileceği aktaran ASELSAN, açık pozisyonları da tek tek duyurdu.

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

Tam 14 şehirdeki huzurevlerine yüksek maaşlı personel alınacak! KPSS şartı yok!

İŞKUR’un yayımladığı personel alımı ilanlarına göre tam 14 ilde huzurevlerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacak. Alınacak adayların yüksek maaşla çalışacağı ve bu adaylarda KPSS şartı aranmayacağı duyuruldu.

Çiftçiye erken emeklilik müjdesi! Yüzde 20 daha yüksek maaşla yeni emeklilik reformu kapıda!

Milyonlarca vatandaşı sevindiren Emeklilikte Yaşa Takılan (EYT) yasasının ardından çiftçiler için de yüzde 20 daha yüksek maaşla yeni emeklilik reformu kapıda. Peki çiftçiler erken emekli olmak için neler yapmalı? İşte detaylar...

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde yüksek maaşla çalışma fırsatı! Karayolları Genel Müdürlüğü'ne 3000 personel alınacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü'ne 3000 personel alımı yapılacak. Yüksek maaşla hemen Karayolları Genel Müdürlüğü'nde hemen işe başlayın. İşte Karayolları Genel Müdürlüğü personel alım detayları!

Sağlık Bakanlığı'ndan büyük imkan! Tam 11.317 personel alınacak!

Kendisini sağlık alanında istihdam etmek isteyen vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı'nın, KPSS şartı olmadan yüksek maaşla iş başı yapabileceğiniz bu imkanı değerlendirmek isterseniz haberimizin detayını okuyun...

Kızılay KPSS’siz personel alımına başladı! Yüksek maaşla hemen işe başlayın! İşte Kızılay personel alım şartları!

Kızılay personel alımı yapacağını bildirdi. Yayımlanan ilanda farklı mesleklerde yüzlerce personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte detaylar!

Vodafone yeni personellerini arıyor! Yüksek maaşla hemen işe başlayın!

Vodafone yeni personellerini arıyor. Yüksek maaşla 3 bin 500 kişi alınacak. İşte detaylar!

Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Yüksek maaşla hemen memur olun! Bugün başvurun hemen işe başlayın!

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. Yüksek maaşla hemen memur olun. İşte detaylar!

Yüksek maaşla çalışmak isteyenler buraya! Kızılay’dan dev personel alımı! KPSS’siz personel olun! İşte detaylar!

Kızılay 2023 yılında personel alımı yapmaya devam ediyor. Kızılay, en az lise mezunu adaylar alıyor. İşte detaylar!

Bekçi alımları için başvurular resmen başladı! Yüksek maaşla bekçi olma fırsatını kaçırmayın! Hemen bu ilana bir bakın!

İş arayan vatandaşların merakla beklediği bekçi alımları için başvurular resmen başladı! Yüksek maaşla bekçi olma fırsatını kaçırmayın... Hemen bu ilana bir bakın...

Yerköy-Aksaray-Ulukışla yht Haberi

Yerköy-Aksaray-Ulukışla yht

Türkiye'nin dört bir yanına yeni hızlı trenler geliyor. Birçok şehri ilgilendiren çalışmalar hızlanacak. Kesin proje aşamasına geçilecek hatlardan en önemlileri arasında Erzincan-Erzurum-Kars hızlı treni bulunuyor. Kars- Bakü-Tiflis demiryolu hattına bağlanması beklenen proje ile 710 kilometre demiryolu ağı örülecek. Diğer bir kesin proje çalışmasına ise Eskişehir'den başlanacak. Eskişehir-Kütahya-Afyonkarahisar-Antalya hattı faaliyete geçtiği zaman turizm açısından stratejik bir hızlı tren hattına kavuşulmuş olunacak. Bu hatla Türkiye'nin en büyük turizm şehirlerinden Antalya; İstanbul ve Bursa'ya da bağlanmış olacak. 423 kilometre uzunluğunda olacak hatta trenler, maksimum 250 kilometre hızda gidecek.


Proje için 9 milyar 180 milyon liranın ayrıldığı belirtiliyor. 2014 yılında proje için ÇED onayı alınan Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri hızlı tren hattı için de proje çalışmalarına başlanılıyor. Proje için 5 milyar lira kaynak ayrıldığı belirtiliyor.


Karadeniz Bölgesi'nde de...