30 / 04 / 2024

Yerli elektrikli hortum tamburu

Yerli elektrikli hortum tamburu

Yerli elektrikli hortum tamburu, dışa bağımlılığı azaltacak. MARKA'dan yapılan açıklamaya göre, Elektrikli Hortum Tamburu Tasarımı, Geliştirilmesi ve İmalatının Gerçekleştirilmesi Projesi'ne 410 bin lira bütçe ayrıldı.

Türkiye’nin yerli ikinci otomobili elektrikli VERY bu yıl yola çıkıyor!

Türkiye’nin yerli ikinci otomobili elektrikli VERY bu yıl yola çıkıyor. Peki vatandaşlar VERY ile ilgili neler düşünüyor? VERY beğenildi mi? İşte vatandaşların yorumları...

Yerli elektrikli otomobil Togg'a yine zam geldi! Togg fiyat listesi Aralık 2023

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen yerli ve milli elektrikli araçlara bir zam daha geldi. Peki, Togg fiyatları ne kadar oldu?

Elektrikli otomobilden sonra yüzde 100 elektrikli tırımız da oldu!

Otomotiv sektöründe yerli elektrikli otomobilden sonra elektrikli tırımız da oldu. Sarp Intermodal tarafından yatırımı gerçekleştirilen yüzde 100 elektrikli çekici (TIR) hızlı şarj ile iki saat içerisinde tam şarj oluyor ve 300 kilometrenin üzerinde yol katediyor.

Yerli ve Milli Elektrikli Tren Seti Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaretçilerini bekliyor!

Uğur Taşkınsakarya, TCDD Taşımacılık AŞ'nin İstanbul Bölge Müdürü olarak görev yapıyor ve "Yerli ve Milli Tren Seti"nin bir hafta boyunca Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaret edilebileceğini ve tüm vatandaşları beklediklerini ifade etti.

Elektrikli araçlara yeni kredi fırsat! İşte tüm detaylar

BDDK, yerli elektrikli araçlar için verilecek kredi limitlerini yeniden belirledi. Buna göre, fiyatı 900 bin liraya kadar olan elektrikli araçlar için yüzde 70'i tutarında 48 ay vade ile kredi verilecek. İşte tüm detaylar...

Mercedes'in elektrikli SUV modeli EQB'ye 141 bin 162 TL'lik TOGG indirimi! Mercedes EQB'de fiyatlar düştü!

Mercedes'in elektrikli SUV modeli EQB'ye indirim geldi. Yerli otomobil Togg'un satışa çıkmasıyla Mercedes fiyatları düşürdü.  İşte detaylar...

TOGG etkisi! Türkiye'de elektrikli otomobil satışları yüzde 172 arttı!

Elektrikli otomobil satışları dünyada yüzde 70 artarken Türkiye'de bu oran yüzde 172 oldu. Peki Yerli otomobil Togg’un yollara çıkmasının ardından elektrikli otomobil satışlarında bir artış olur mu? Diğer otomobil üreticileri de rekabet edebilmek adına satış fiyatlarını TOGG’a göre belirler mi? İşte

Elektrikli araç mı hesaplı, dizel mi? İşte yanıtı

Yerli elektrikli otomobil Togg'un satışa sunulması, Tesla'nın Türkiye'ye geleceğini açıklaması ve diğer markaların da yeni elektrikli modellerini Türkiye'ye getirmek için gün sayması, tüketicinin karşısına hiç olmadığı kadar çok alternatif yaratıyor. Peki dizel araçlar mı hesaplı yoksa elektrikli ar

Türkiye’de yıl sonuna kadar kaç tane elektrikli araç şarj istasyonu olacak?

Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) Başkanı Berkan Bayram, yerli otomobil Togg’un ön siparişte aldığı yoğun talep sonra 2023 sonuna kadar Türkiye genelinde elektrikli şarj istasyonu sayısının 10 bine ulaşabileceğini ifade etti.

TOGG'un araçlarının sayısında ve çekiliş tarihlerinde değişiklik! Güncel rakamlar!

Türkiye'nin yerli elektrikli otomobili olan T10X, satışa sunulacak ilk model olması nedeniyle büyük bir ilgi gördü. Son açıklamaya göre, ön siparişlerdeki yoğun ilgi nedeniyle teslim edilecek otomobil sayısı 12 binden 20 bine çıkarıldı ve çekiliş tarihi 29 Mart'a kadar uzatıldı.

İlk yerli otomobil satışa çıktı! Fiyatını duyanlar buz kesti! TOGG’u beklerken o geldi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerli otomobil Togg'un 2023'ün ilk çeyreğinde yollarda olacağını açıklamasının ardından vatandaşlar TOGG'un satışa sunulmasını beklerken yerli elektrikli araç RKS A1'in sağladığı avantajlarla dikkatleri üstüne topladı.

Yerli otomobil Togg’un Avrupa’da satışa çıkacağı tarih belli oldu!

Türkiye'nin ilk yerli ve milli elektrikli otomobil modeli Togg'un CEO'su Gürcan Karakaş, şirketin Avrupa pazarına açılacağı tarihi duyurdu. İşte Togg'un uluslararası arenada yollara çıkacağı o tarih... 

Beklenen TOGG fiyat açıklaması geldi! İşte 2023 TOGG fiyat listesi

Türkiye'nin ilk yerli elektrikli otomobili TOGG yakın bir zaman sonra üretilmeye başlayacak. Bu ay sonunda 29 Ekim'de Gemlik fabrikasında üretilmeye başlayacak olan TOGG fiyat listesi de belirlenmiş olacak. TOGG fiyat listesi ve satışa çıkacağı tarih gündemdeki yerini aldı. İşte 2023 TOGG fiyat list

Yerli elektrikli hortum tamburu Haberi

Yerli elektrikli hortum tamburu


Uzmanlar Platform Şirketi, Doğu Marmara Kalkınma Ajansının (MARKA) desteklediği proje kapsamında ithal edilen elektrikli hortum tamburunun yerlisini üretecek.



MARKA'dan yapılan açıklamaya göre, Elektrikli Hortum Tamburu Tasarımı, Geliştirilmesi ve İmalatının Gerçekleştirilmesi Projesi'ne 410 bin lira bütçe ayrıldı. Projeyle yerlisi bulunmadığı için ithal edilen tamburun üretilmesi ve ülke ekonomisine katkı sağlanması amaçlanıyor.


Açıklamada, görüşlerine yer verilen MARKA Genel Sekreteri Fatih Akbulut, vinç imalatında önemli parçalardan elektrikli hortum tamburunun üretimi ve ithal girdilerin azaltılması amacıyla firmaya hibe destek sağlandığını kaydetti.


Bu destekle kurumun üretim maliyetlerini ve imalattaki dışa bağımlılığını azalttığını ifade eden Akbulut, "Ajansımızın verdiği destekle firmalarımız ürün çeşitliliğinde artış sağlarken, aynı zamanda rekabet gücünü de ciddi oranda artırmaktadır. MARKA olarak bölgemizin sürdürülebilir kalkınmasına destek vermeye devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.


Proje koordinatörü Yusuf Tursun da destekle...