03 / 05 / 2024

yerli otomobil TOGG 

yerli otomobil TOGG 

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun başarılı çalışmasıyla hayata geçirilen SUV araç Turkish Cargo uçağına yüklendi ve karlı ortama gönderildi.

Türkiye'nin otomobili TOGG’un fiyatı belli oldu! Bu fiyat sevindirecek!

Türkiye’nin büyük bir heyecanla beklenen yerli ve milli otomobili TOGG yakında satışa sunulacak. Fiyatıyla da büyük beğeni toplayacak olan TOGG önümüzdeki yılın sonlarına doğru satışa çıkmış olacak.

TOGG için geri sayım başladı! Yola çıkmaya hazırlanıyor!

Yerli otomobil TOGG için geri sayım başladı. Türkiye'nin otomobili yollara çıkmaya hazırlanıyor.  Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

ODMD açıkladı! Togg, elektrikli otomobil satışlarında açık ara lider!

Türkiye elektrikli otomobil pazarında senenin ilk çeyreğinde satış lideri olarak 4 bin 145 araç ile Togg oldu. Buna göre pazar payı ise yüzde 29,7 olarak gerçekleşen Togg’u Alman ve Güney Kore markaları takip ederken Tesla ise ilk 10 içinde bile yer bulamadı.

699 bin liraya yeni yerli elektrikli otomobil geliyor! Satış için geri sayım başladı…

Otomobil fiyatları artarken satış rakamları da rekor üstüne rekor kırıyor. Fiyatların artacağından korkanlar bir an önce araç almaya çalışırken, müjdeli bir haber geldi. Türkiye’nin yeni yerli otomobilinin çok yakında 699 bin liradan satışa çıkacağı duyuruldu.

Togg yeni yazılım güncellemesini gerçekleştirdi! Yeni yazılımda neler var?

Yerli ve milli üretim olan ve şuan dünyanın önde gelen elektrikli araçlarından biri olan Togg, Türk mühendisler tarafından geliştirilmeye de devam ediliyor. Kendine has özellikleri ve konforlu yapısı ile sürücülerin en çok tercih ettiği otomobiller arasında yer alan Togg'a yeni bir özellik geliyor.

1,8 milyon liraya Togg T10X alınır mı?

Dövizdeki artış ve yüksek enflasyon nedeniyle otomotiv markaları Mart ayı başında fiyatlarına zam yaptı. Vatandaşlar otomobil fiyatlarını araştırırken, Dolu Batarya X sosyal medya hesabından 1,8 milyon liraya Togg T10X alınır mı? diye sordu ve cevabını verdi.

Togg'dan mart ayına özel faizsiz kredi kampanyası!

Yerli otomobil markası Togg, T10X siparişleri için farklı finansman avantajları sunmaya başladığını duyurdu. 

TOGG açıkladı! 2030 yılına kadar 1 milyon araç üretilecek!

TOGG Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, Türkiye'nin yerli otomobili Togg’da 2030'a kadar 5 farklı modelde 1 milyon araç üretmek istediklerini söyledi. 

Togg çok yakında internette! Togg'un yeni dönemi 2024'te başlıyor...

Yerli otomobil Togg markası için yeni bir döneme önümüzdeki sene girileceği kaydedildi. Buna göre, tanıtıldığı ilk günden itibaren büyük bir ilgi gören hem tasarımı ile hem de yeni özellikleri ile dikkatleri üzerine çeken Togg, çok yakında internette olacak. işte konuya ilişkin detaylar...

Yerli elektrikli otomobil Togg'a yine zam geldi! Togg fiyat listesi Aralık 2023

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen yerli ve milli elektrikli araçlara bir zam daha geldi. Peki, Togg fiyatları ne kadar oldu?

Togg 2024'te kaç adet üretilecek? Togg kurasız satış tarihi belli oldu mu?

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’a sahip olmak isteyenler için açıklanan tarihte kurasız siparişler verebileceği kaydedildi. Buna göre, Togg’un SUV modeli T10X’in yanında gelecek sene sedan model için de düğmeye basılacağı açıklandı. Peki, kurasız Togg ne zaman satılacak? İşte haberin detay

Togg, 2025'te Avrupa yollarına çıkacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin yerli ve tamamen elektrikli otomobil olan Togg'un 2025 senesinde Avrupa yollarında görüleceğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

TOGG bekleyenlere müjde! Kurayla satış dönemi bitiyor!

Türkiye'nin yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG almak için bekleyenlere son dakika müjdesi geldi. Kurayla satış dönemi resmen sona ereceği TOGG'a o tarihten itibaren isteyen herkes sahip olabilecek.

Türkiye'de elektrikli otomobil satış rakamları zirve yaptı

Türkiye'de bu yılın 10 ayında en çok satılan elektrikli otomobil modeller sırası ile açıklandı, Tesla Model Y, Togg T10X ve Nissan Qashqai e-Power satışta yerlerini aldı. Buna göre ekim ayı itibarı ile elektrikli otomobil satışlarının pazardan aldığı pay yüzde 6,5 olarak artış gösterdi.

Togg T10X V2 ekim ayında en çok satılan elektrikli otomobil oldu! Togg T10X V2 zirvede...

Türkiye’de ekim ayında en çok satılan elektrikli otomobil Togg T10X olarak gerçekleşti. Yapılan açıklamada, Togg’un SUV modeli T10X V2'de zirvedeki yerini aldı. İşte haberin detayları...

yerli otomobil TOGG  Haberi

yerli otomobil TOGG 

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg göklere çıktığı görüntü merak uyandırdı. Twitter’dan heyecanlandıran bir paylaşım yapan Togg, Turkish Cargo uçağıyla taşındı. Yurt dışına gittiği tahmin edilen Togg’un karlı ve buzlu ortamlarda test edileceği düşünülüyor.

Video dışında herhangi bir bilgi paylaşılmasa da doğuştan elektrikli otomobilin yurt dışında bir yere götürüldüğü anlaşılıyor. İşte TOOG'a dair merak edilen detaylar...

TOGG GÖKLERDE! 

Togg ve Turkish Cargo aynı videoda görüntülendi. Her ikisi de yerli ve milli marka olması sebebiyle yerde ve gökte yerli ve milliliğin had safhaya ulaştığının sinyali de verilmiş oldu.

KARLI ORTAMDA TEST EDİLMİŞTİ!

2022 senesinde Togg karlı ortamda başarıyla testlerini gerçekleştirmişti. 2023 yılında satışa sunulacak olan Togg, 29 Ekim 2022 tarihinde fabrikası açılacak ve üretime başlanacak.

Bu durumda ilk Togg 29 Ekim 2022 tarihinde banttan...