04 / 05 / 2024

yerli turist erken rezervasyon

yerli turist erken rezervasyon

Rusya, Ukrayna ve Avrupa’nın krizde olduğunu hatırlatan Anı Tur’un patronu Veli Çilsal, yerli turiste erken rezervasyonda büyük fırsat oluştuğunu belirterek, “İnsanlar 3 yıldızlı otel fiyatına 5 yıldızlı tesislere herşey dahil gidebilir” dedi..

Otel fiyatları cep yakıyor! Yerli turist yurt dışını tercih ediyor...

Bayram tatilinde otel fiyatları cep yakınca yerli turistin yurt dışına yöneldiğini belirten TESK Başkanı Palandöken, bunun döviz kaybına neden olduğunu ifade etti. Palandöken, "Bakanlığımız tarafından iç turizmde yerli turiste teşvik mekanizmaları ile promosyonların tanınması lazım."

Yerli ve milli deprem erken uyarı sistemi resmen kullanılmaya başlandı!

Akıllı sistemlere entegre edilen EDIS Deprem Erken Uyarı Sistemi, alışveriş merkezlerinden, sanayi şirketlerine, bankalardan, holding merkezlerine kadar pek çok alanda kullanılmaya başlandı.

Otel fiyatları uçtu, yerli turist tatili çadırda geçirdi!

Tatil yerlerinde iki kişinin bir haftalık ödeyeceği para, en ucuz otellerde bile 30 bin TL’den başlıyor. Artan otel fiyatlarından sonra bu rakamı karşılayamayan yerli turist tatilini çadırda geçirdi.

TÜİK açıkladı! Yerli turist ulaşıma 22,3 milyar lira harcadı!

Türkiye İstatistik Kurumu, ocak-mart dönemine dair "Hane Halkı Yurt İçi Turizm Araştırması" sonuçlarını duyurdu. Söz konusu verilere göre, seyahat harcamaları yüzde 82,8 yükselerek 22 milyar 271 milyon TL'yi aştı.

Yabancı turist şimdiden valizini hazırladı! Erken rezervasyonda yüzde 23 artış!

Erken rezervasyondaki artışı Türkiye’ye ilginin artarak devam ettiği şeklinde yorumlayan Otelciler Federasyonu Başkanı İşler, bu yıl turist sayısının 60 milyona yaklaşacağını öngörüyor.

Mersin'de konuta yoğun talep! Fiyatlar yüzde 12 arttı!

Mersin'in incisi Erdemli'de gayrimenkul piyasası çok hareketli. Ekonomik tatilin cazibe merkezlerinden biri olan ilçe yerli turist akını yaşıyor. Yatırımlık yazlık almak ya da sahil beldesine yerleşmek isteyenlerin sayısındaki artış dikkat çekiyor...

Yerli turistin ilgisi villa ve müstakil dairelere kaydı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle bu yıl kalabalıktan uzak izole tatil yapmayı planlayan yerli turist, resort otellerin villa ve müstakil daireleri tercih ediyor.

İslami otel ve villalarda erken rezervasyon fırsatı!

Yerli ve yabancı tatilciler erken rezervasyonlar başlar başlamaz tatil planlarını yapmaya başladı. Özellikle muhafazakar aileler için tatil yapmak için İslami kurallara uygun bir konsept otel bulmak artık www.islamiotel.com ile çok kolay...

Yazlıklara talep patlaması!

Otel fiyatlarının artması yerli turisti yazlıklara yöneltti. Bu yıl 10 milyon yerli turist yazlıklarda tatil yapacak. Günlük 200 TL'den başlayan yazlıklar, 8 bin TL'ye kadar çıkıyor...

1 milyon turist hedefleyen Ordu'da sayı 500 bine ulaştı!,

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, bu yıl başlattıkları '1 milyon turist' kampanyasında, kenti ziyaret eden yerli ve yabancı turist sayısını 200 binden 2016'da 500 bine çıkarmayı başardıklarını söyledi.

Yerli turist sayısı 10 milyona yakın!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2016 yılı ikinci ayı (Nisan-Haziran) 'Hanehalkı Yurtiçi Turizm İstatistikleri'ni açıkladı. Yurt içinde ikamet eden 9 milyon 683 bin kişi seyahate çıktı.

Çeşme'de yerli turist bereketi!

Çeşme'de görülmesinin turizme olumsuz bir etki yapmayacağını söyleyen Demir, ilçenin popüler olması nedeniyle sürekli gündeme geldiğimi belirtti.

Antalya yerli turist bekliyor!

Dünyayı her şey dahil sistemi ile tanıştıran Antalya, bu yılki yaralarını yerli turistle saracak. Hedef bu yıl 2.5 milyon yerli turist çekmek

yerli turist erken rezervasyon Haberi

yerli turist erken rezervasyon

Türk turizminin önde gelen markalarından Anı Tur 30. yılını İspanya’nın başkenti Madrid’de kutladı. Yılda yaklaşık 300 bin kişinin tercih ettiği Anı Tur’un büyümesinde rol oynayan otelcilerle Madrid’te bir araya gelen Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, bu yıl sektörde Türkiye’den rezervasyon beklentisinin yüksek olduğunu söyledi.

Rusya’da yaşanan devalüasyon, Ukrayna’daki siyasi çalkantı ve Avrupa’daki ekonomik kriz nedeniyle erken rezervasyonda büyük bir fırsat oluştuğunu kaydeden Çilsal, “İnsanlar 3 yıldızlı otel fiyatına 5 yıldızlı tesislere herşey dahil gidebilir” dedi.

Anı Tur 30. yılını turizm profesyonelleri ve işbirliği yaptığı bankacılık sektörünün yöneticileriyle Madrid’te kutladı. Şirketi 22 yaşındayken kurduğunda 3 çalışanın olduğunu belirten Çilsal, şu an 3 bin çalışana ulaştıklarını ve büyük bir aileye dönüştüklerini söyledi.


2023’te 25 otel...

İlk kurulduğu yıl 300 kişiyi gezdirdiklerini şimdi ise...