06 / 05 / 2024

Yeşil Holding inşaat

Yeşil Holding inşaat

Son yıllarda gayrimenkul yatırımlarıyla öne çıkan Yeşil Holding, otomotiv ve enerji sektörlerindeki girişimlerine odaklandı. 1 milyar TL ciroya sahip Yeşil Holdingin yönetim kurulu başkanı Engin Yeşil, "İnşaatta sıkıntı olmasa ciroyu ikiye katlardık" diyor.

Türkiye’nin inşaat endüstrisindeki konumunu güçlendirecek stratejik adım!

İnşaat teknolojilerinde yaptığı inovasyonlar ile inşaat profesyonellerinin çözüm ortağı olan Hilti, 2023 yılında ileri teknoloji birçok ürünü ve dijital çözümü Türkiye’ye kazandırarak inşaat projelerinde yeniliklere öncülük etmeye devam ediyor. 

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyar 380 milyon 729 bin 682 TL sermaye bedeli ile Sarıyer’de, Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Yıldız, Hikmet Gökçe ve Yeşil D İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu: 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz deprem bölgesini kalkındırma için başlatılan açıklamaları açıkladı. Bu kapsamda deprem bölgesi için 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek. İşte detaylar.

İnşaat demir fiyatları tarihi rekorunu kırdı! Fiyatlar resmen tavan yaptı! 7 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Dolar/TL kurunun bugün 23TL'ye yükselmesiyle, inşaat demir fiyatları tarihi rekorunu kırdı. Demir fiyatları bugün resmen tavan yaptı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 7 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Yeşilmen Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilmen Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yeşilmen tarafından kuruldu.

Mk Yeşil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Yeşil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulsamet Kurtcebe tarafından kuruldu.

İnşaat maliyetlerinde yeni rekor! Konutta maliyet kat kat artıyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından, Eylül 2022'ye ilişkin inşaat maliyet endeksi verileri açıklandı. Peki inşaat maliyetleri Eylül 2022'de ne oldu? İnşaat maliyetleri ne kadar arttı? İşte merakla beklenen o veriler...

Yeşilova Grup İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilova Grup İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Tümay Keskin tarafından kuruldu.

Konutta maliyet katlanıyor! İnşaat maliyeti bir senede yüzde 115 arttı! 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından, Temmuz 2022'ye ilişkin inşaat maliyet endeksi verileri açıklandı. Peki inşaat maliyetleri Temmuz 2022'de ne oldu? İnşaat maliyetleri arttı mı? İşte o veriler...

Amerika Birleşik Devletleri'nde inşaat harcamaları Mayıs'ta azaldı! İşte o veriler...

​​​​​​​Amerika Birleşik Devletleri'nde inşaat harcamalarındaki son durum belli oldu. Amerika Birleşik Devletleri'nde inşaat harcamalarındaki son durum belli oldu. Peki ABD'de inşaat harcamalarında son durum ne? İşte ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan Mayıs 2022'ye ilişkin inşaat harcamaları

Yeşil eriğin kilo fiyatı, görenleri hayretler içerisinde bıraktı

Türkiye'de çok sayıda şubesi bulunan Macrocenter'de yeşil eriğin 690 TL'den satışa çıkarılması dikkat çekti. Vatandaşlar da sosyal medyada konuyla ilgili çok sayıda yorumda bulundu.

Yeşil Holding inşaat Haberi

Yeşil Holding inşaat

1948 yılında kurulan Yeşil Kundura ile temelleri atılan ve son yıllarda gayrimenkul yatırımlarıyla öne çıkan Yeşil Holding, otomotiv ve enerji sektörlerindeki girişimlerine odaklandı, inşaatta 2 bin konutluk stoka sahip olan Yeşil Holding, bu alanda 75 milyon dolarlık dört yeni projede yatırımı öteleme kararı aldı. Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, artık 'yap-sat' değil 'yap-kirala' dönemine geçtiklerini söylüyor. 1 milyar TL ciroya sahip grubun enerji ve otomotiv yatırımlarıyla büyümeye devam edeceğini söyleyen Engin Yeşil grubun yeni dönem planlarını Ekonomist’ten Sibel Atik’e anlattı.

Yeşil Holding'de göreve geldiğinizden bu yana yaşanan dönüşümü özetler misiniz?
Yeşil Kundura, 70 yıllık mazisi olan bir şirket Babam geçen süreçte hep ayakkabı sektöründe kalmayı tercih etti ve bu işe çok emek verdi. Beni de eğitim için Amerika'ya...